Je podľa vás test pozitívny?
Ahojte ,prosím vás je podľa vás test pozitívny a som tehotná? Dnes som mala dostať menštruáciu .Test je robeny teraz na obed.Neslo mi spraviť kvalitnejšiu fotku
@thereisabear ahoj,myslíš, že to nie je duch?snažíme sa už dlho a normálne sa bojím, že to bude klam
@esterka54 tento test by som vôbec nebrala do úvahy pepino testy tu duchujú až,až ak môžem poradiť tak inú značku a bude to spolahlivejšie
@snazilka_bio_mamka až mám stres teraz, ale tak určite dnes kúpim iný len počkám aspoň 2 dni. Ja som práve nemala problém predtým s pepinom keď som nebola bol snehobiely a to vždy a keď som prvýkrát otehotnela tak pekné, ale silné čiarky. Teraz, ale silno váham keď je toľko zlých recenzií
ja by som určite nevydržala a spravila si inú značku :D nechcem ťa strestovať naozaj, ale bolo to veľmi nepríjemné nájsť si čiarku, prečitať si nakoniec všetky debaty ohladom pepina a potom spraviť druhý a padnúť na hubu. Teraz posledný rok cca vyrabaju extremne nekvalitné testy, robia čiarku aj z vody. Dufam, že to nebude tvoj prípad, pevne verím,
@snazilka_bio_mamka zvedavosť je silnejšia ja viem😁😁 mozno spravím ráno ten druhý...
@snazilka_bio_mamka ahoj, skúšala som baby top test dnes ráno, ale vyšla mi veľmi, ale veľmi slabá čiarka slabšia ako na pepine tak teraz neviem.
@snazilka_bio_mamka včera som mala dostať menštruáciu, ale zatiaľ nič mozno len testujem príliš skoro alebo proste len mešká a nie som. Uvidíme teda ako to dopadne, ale poviem ti sklamaná som ráno bola

Je tam čiarka.