icon

Je tam čiarka?

ssaska123
5. mar 2022
Je tam čiarka?Je tam čiarka?
Strana
z2
ssaska123
autor
8. mar 2022

@zabka79 myslis ze ak mi mešká uz druhy den a zajtra rano si urobim test budu uz vidno dve pekne čiarky?💕

julie19
8. mar 2022

@ssaska123 môžem sa spýtať akú značku testu si si to robila? Lebo ja som si včera robila pepino a vyšli mi tam tiež nejaké duchariny tak skúsim ešte jeden zajtra … len skúmam či to proste nie je blbym testom🤔 doteraz som s pepinom mala dobre skúsenosti ale teraz neviem, som zmätená, neviem či to môžem považovať za čiarku 🤷‍♀️

ssaska123
autor
8. mar 2022

@julie19 robila som s pepinom ano a kamaratka pred rokom tiez a ked bol negatívny nebola tam taka ciarka no neviem uvidim zatial mi mešká menstuacia zajtra skusim zas

julie19
8. mar 2022

@ssaska123 pred rokom boli ešte pepino iné, boli tie testy take hrubšie a tmavozelene bez tých nápisov HCG … tie boli super, nikdy mi neukázali zle a keď som bola tehotná tak bola pekná čiarka, len teraz ako to zmenili tak som ostala úplne neistá lebo daka matná nejasná “čiarka” sa mk tam ukázala a vôbec to neviem interpretovať či teda áno či nie 🤷‍♀️ a nechce sa mi vyhodiť ďalšie peniaze za iné testy keď už mám doma tieto 🙄

ssaska123
autor
8. mar 2022

@julie19 ja som si pred dvoma mesiacmi kupovala v lekarni a jeden test stal okolo 2-4€ a brala som ich viac a niekedy som tam nechala aj 12€ tak som si zacala kupovat pepino a nikdy tam nebola taka druha ciarka az teraz tak neviem som z toho mimo uz len cakam ci dpstanem menštruáciu ci nie a co mi ukaze zajtra rano

nelca0510
8. mar 2022

@ssaska123 práve pre tieto financie sa testuje po vynechaní menzes ,resp. 2 týždne po nechránenom styku. To,čo má pepino veľa farbivá alebo nie,je zbytočne riešiť. Ak si tehotná,test ti to ukáže.

zabka79
9. mar 2022

@ssaska123 treba skusit 💗

Strana
z2