Je tehotenský test negatívny?

@stellarstar myslim si ze negatívny
@stellarstar lebo to neni v tej kontrolnej časti
@klarisa1111 je to baby top test
@klarisa1111 tak je tam len jedna ciarka, takže presne ako v navode...je negativny
No vidíš tak podľa návodu je test negatívny
ak máš podozrenie na tehu tak si kúp inú značku... síce ťa to bude stáť pár e, ale zas budeš vedieť na čom si...
@stellarstar Oki lebo som si pred par dňami robila mamatest a ten vyšiel takto asi ukazuje falošne
@klarisa1111 aj mne vyšli 4 mamatesty takto falošne pozitívne, tehotná som nebola, už ich nekupujem
ano mamatesty robia falosne ciarky, ze ich vôbec aj predavajú sa cudujem
Negatívny
Kolko Ti uz meska?
@niky1141997 nejaký tieň vidím na papierikovom teste ale za čiarku by som to nepovažovala
@niky1141997 podľa mňa tam je len 1ciarka
@danielad9 Ďakujem🙏Totálne mi zhaproval cyklus.Naposledy som mala MS 2.10 a potom 15.11.
Vždy som mala na 26-27 deň.Žiadne ťažkosti nemám,len som mala posledné dva mesiace viac stresu a možno aj z toho sa mi to celé poposúvalo.Druhý týždeň ma pobolieva podbruško,mám migrénu a prsia tiež bolia.Ešte počkám do pondelka a ak nepríde ms,pôjdem k lekárovi.😭😭
@niky1141997 určite si urob iný typ testu na tento sa nespoliehaj. Ber to ako negatívne testy zatiaľ. Držím palce 🙂
@klarisa1111 podľa mňa je normalne negatívny test, neviem kde vidíte druhu ciarku
@niky1141997 toto sú najhoršie testy na trhu. Sprav inú značku. Držím palce nech to dopadne ako si praješ.

Podľa teba a návodu?