Je tehotenský test negatívny?
@klarisa1111 tak je tam len jedna ciarka, takže presne ako v navode...je negativny
ak máš podozrenie na tehu tak si kúp inú značku... síce ťa to bude stáť pár e, ale zas budeš vedieť na čom si...
@stellarstar Oki lebo som si pred par dňami robila mamatest a ten vyšiel takto asi ukazuje falošne
@klarisa1111 aj mne vyšli 4 mamatesty takto falošne pozitívne, tehotná som nebola, už ich nekupujem
@niky1141997 nejaký tieň vidím na papierikovom teste ale za čiarku by som to nepovažovala
@danielad9 Ďakujem🙏Totálne mi zhaproval cyklus.Naposledy som mala MS 2.10 a potom 15.11.
Vždy som mala na 26-27 deň.Žiadne ťažkosti nemám,len som mala posledné dva mesiace viac stresu a možno aj z toho sa mi to celé poposúvalo.Druhý týždeň ma pobolieva podbruško,mám migrénu a prsia tiež bolia.Ešte počkám do pondelka a ak nepríde ms,pôjdem k lekárovi.😭😭
@niky1141997 určite si urob iný typ testu na tento sa nespoliehaj. Ber to ako negatívne testy zatiaľ. Držím palce 🙂
@klarisa1111 podľa mňa je normalne negatívny test, neviem kde vidíte druhu ciarku
@niky1141997 toto sú najhoršie testy na trhu. Sprav inú značku. Držím palce nech to dopadne ako si praješ.

Podľa teba a návodu?