Je tehotenský test pozitívny?
Mala som menstruaciu pred 19dnami, 3 dnovu, ziadna odlupujuca sa sliznica maternice. Mali sme sex 31.6, ale partner sa urobil mimo mna a na druhy den som dostala kramy. Uz 2 tyzdne mi ke zle oblieva ma horucava, mam zvysenu teplotu a mala som minimalne zvysene leukocyty. Dnes som si urobila test a vyslo toto. Neviem ci dobre vidiet na foto ale je tam duch sruhej ciarky. Ale mala by som byt zz pomaly v 7mom tyzdni, nemala by ta ciarka byt silnejsia?

@evcagabi ja tiez nechapem, mne tiez vzdy ukazali snehobiele negativne testy, ziadne falosne ciarky 🙂 za mna uplne ok test
@bejbs123 mam o tom viacej vedomosti ako si myslis… predstav si ze viem ako presne funguje menstruacny cyklus, ktore hormony su zapojene do ktorej fazy, ako prebieha oplodnenie kedy aa ktore geny a vplyvom coho aktivuju a ovladam aj patologie reprodukcneho cyklu a aj to co moze znamenat nizke hcg v takom 7mom tyzdni a viem aj to ze vysledok moze byt falosne pozitivny. A predstav ze viem aj to ze ak by to bolo normalne tehu v 7tt tak by mi tie ciary vypalili diery na sietnici. A kedze som nikdy pepino testy nepouzivala tak ma zaujimalo ci s tym ma niekto skusenosti. Foto skresluje lebo druha slaba ciarka tam realne je. Chcela som vediet ci niekto mal taleho ducha a bol to len falosne pozit test
@vanilkovazmrzka preto fakt nechapem. Ked som nebola tehu bol cistobiely, ked som bola, aj moja slepa babka by tie ciarky videla 😅😅 nikdy som nenahanala duchov a mam pocit, ze to je sport MK . A na hentom teste autorky vidim max tak machulu a nie nejaku ciarku
@evcagabi je to len duch. Nazivo vidno jasnejsie
Nie, test nieje pozitivny, niesi tehotna a suhlasim s nazorom, ze ak si naozaj vystudovana tak nase skolstvo ma riadne nedostatky pretoze ti chybaju zakladne informacie o fungovani zenskeho tela.
Mne ozaj nemusis dokazovat svoje vedomosti,ja ta nebudem skusat ani urazat,o to mi nejde,myslim,ze ked si z fachu vies,ze najistejsie je zajst do labaku na odber hcg a mas vysledok isty a nepotrebujes sa preto radit s takymto vysledkom testu tu na MK,vela zdaru
@elli333 ak chybaju zakldne informacie mne tak zjavne chybaju aj mojmu gynekologovi a mojej vseobecnej. Moj gyndas s tym prisiel prvy, on odporucal aby som si urobila test. A uz ma to nebavi sa ist obhajovat. Nastudujte si vsetky tie co do mna navazate ze ake odchylku sa vyskytuju v cykle zien a co vsetko sa moze stat…. Dakujem tym co mali produktivne komenty.
@autorka tvojmu gynekologovi zakladne informacie nechybaju 🙂 chcel vediet ci nebudes mat test pozitivny, aj ked nerozumiem preco proste len nevzal krv na HCG. Mimochodom ak sex bol 30.6. videl by uz nieco aj na ultrazvuku. Suhlasim, ze odchylky sa vyskytnu, ale v tvojom pripade by islo o odchylku aka v historii neexistuje. Teda ak sa bavime o sexe 30.6. Nastuduj si aku vysku HCG by si mala a aku vysku HCG zachytavaju testy a snad ti to bude jasne. Myslim si, ze byt tehu asi chces a mrzi ma, ze to nevyslo
Mne je uplne jedno, co ty kruzkujes, pre mna je toto negativny test.
Inak pepino som mala kazdy jeden mesiac takehoto ducha a tehotna som nebola. Proste tieto testy ti spravia takuto ciarku aj z vody. Ked som bola tehotna bol jasne pozitivny
Veď gynekolog ti poradil správne, ci nemôže ísť o tehotenstvo,preto si mala urobiť test. No ak by si otehotnela zo sexu 30.6 to už by bolo jasné aj na usg.
No ten je negatívny a doktor ti mal skôr zobrať krv(to by bolo presné) a neviem, prečo to neurobil
Čiže zrejme o tehotenstvo nejde a príčina bude iná
Normálne sa tu vykašli na názory z MK.
Sprav si clearblue a zajtra si skoc na platené sono niekde v okolí a máš svätý pokoj ...
Nikomu tu nič nemusíš vysvetľovať
Este raz, zo sexu 30.6. by si mala kolajnice, nie takychto duchov. Volakde este mam ten jasne pozitivny test Pepino medzi fotkami a tehotenstvo to nebolo. Robilo mi to stale.
Ak si nemala neskor sex, tak uz to neries, tehotna nie si.
Mne pri tretom dietati jasne ciarky ukazali vsetky testy uz 13 dni po styku. Bolo to 11 dni po ovulacii. Na 13 DPO a teda 15 dni po styku uz to bolo jasne ako facka.
Pepino testy su len lacne cinske smejdy. Bohuzial.

Podľa mňa nie si tehotná.