icon

Je tehotenský test stopercetný?

barnecka
Dnes o 07:18

Ahojte,spravila som si tehotenský test a vyšiel pozitívny,sama tomu neverím.
K lekárovi idem tento týždeň.
Len sa chcem spýtať môže to byť 100 percentné? Lebo posledná menštruácia nedošla,špinenie bola raz a pri sexe s partnerom som tam dole mala krv keď som sa umyvala a odvtedy nič.Lekari mi hovorili že ovuláciu nemám predpísali mi rôzne lieky ako clostylbegit ale nepomohlo nič.
Mám aj pcos

Je tehotenský test stopercetný?
sisa_s
Dnes o 07:26

Je pozitivny a zbytocne skoro pojdes k doktorovi

barnecka
autor
Dnes o 07:28
@sisa_s

Je pozitivny a zbytocne skoro pojdes k doktorovi

@sisa_s kedy by som mala ísť podľa teba?

sisa_s
Dnes o 07:37
@barnecka

@sisa_s kedy by som mala ísť podľa teba?

@barnecka ak nekrvacas, neuzivas nejake silne lieky, kvoli ktorym potrebujes rychlo potvrdit tehotenstvo, tak staci podla kalkulacky v 7-8tt 🙂

anonym_568d1a
Dnes o 07:39

Pozitivnejsi už ani nemôže byt 😁 gratulujem

kiki68
Dnes o 07:39

Volaj lekarovi a o dva tyzdne daju termin na usg

barnecka
autor
Dnes o 07:41
@sisa_s

@barnecka ak nekrvacas, neuzivas nejake silne lieky, kvoli ktorym potrebujes rychlo potvrdit tehotenstvo, tak staci podla kalkulacky v 7-8tt 🙂

@sisa_s nekrvacan ale užívam lieky ktoré by sa pri tehotenstve nemali,napríklad na choresterol

anonym_568d1a
Dnes o 07:42
@barnecka

@sisa_s nekrvacan ale užívam lieky ktoré by sa pri tehotenstve nemali,napríklad na choresterol

@barnecka tak zavolaj gyn hned že máš pozitívny test a berieš také lieky a s kým to odkonzultovať

barnecka
autor
Dnes o 07:46
@anonym_568d1a

@barnecka tak zavolaj gyn hned že máš pozitívny test a berieš také lieky a s kým to odkonzultovať

@anonym_568d1a ďakujem ti

ludmilka2407
Dnes o 08:06

Toto su riadne kolajnice, je jasne pozitivny...k dr.staci ist ked bude 2 tyzdne meskat

sisska96
Dnes o 08:34
@barnecka

@barnecka určite zavolať hneď a povedať aké lieky máš