icon

Je tehotenský test stopercetný?

barnecka
25. máj 2026

Ahojte,spravila som si tehotenský test a vyšiel pozitívny,sama tomu neverím.
K lekárovi idem tento týždeň.
Len sa chcem spýtať môže to byť 100 percentné? Lebo posledná menštruácia nedošla,špinenie bola raz a pri sexe s partnerom som tam dole mala krv keď som sa umyvala a odvtedy nič.Lekari mi hovorili že ovuláciu nemám predpísali mi rôzne lieky ako clostylbegit ale nepomohlo nič.
Mám aj pcos

Je tehotenský test stopercetný?
sisa_s
25. máj 2026

Je pozitivny a zbytocne skoro pojdes k doktorovi

barnecka
autor
25. máj 2026
@sisa_s

Je pozitivny a zbytocne skoro pojdes k doktorovi

@sisa_s kedy by som mala ísť podľa teba?

sisa_s
25. máj 2026
@barnecka

@sisa_s kedy by som mala ísť podľa teba?

@barnecka ak nekrvacas, neuzivas nejake silne lieky, kvoli ktorym potrebujes rychlo potvrdit tehotenstvo, tak staci podla kalkulacky v 7-8tt 🙂

anonym_568d1a
25. máj 2026

Pozitivnejsi už ani nemôže byt 😁 gratulujem

kiki68
25. máj 2026

Volaj lekarovi a o dva tyzdne daju termin na usg

barnecka
autor
25. máj 2026
@sisa_s

@barnecka ak nekrvacas, neuzivas nejake silne lieky, kvoli ktorym potrebujes rychlo potvrdit tehotenstvo, tak staci podla kalkulacky v 7-8tt 🙂

@sisa_s nekrvacan ale užívam lieky ktoré by sa pri tehotenstve nemali,napríklad na choresterol

anonym_568d1a
25. máj 2026
@barnecka

@sisa_s nekrvacan ale užívam lieky ktoré by sa pri tehotenstve nemali,napríklad na choresterol

@barnecka tak zavolaj gyn hned že máš pozitívny test a berieš také lieky a s kým to odkonzultovať

barnecka
autor
25. máj 2026
@anonym_568d1a

@barnecka tak zavolaj gyn hned že máš pozitívny test a berieš také lieky a s kým to odkonzultovať

@anonym_568d1a ďakujem ti

ludmilka2407
25. máj 2026

Toto su riadne kolajnice, je jasne pozitivny...k dr.staci ist ked bude 2 tyzdne meskat

sisska96
25. máj 2026
@barnecka

@barnecka určite zavolať hneď a povedať aké lieky máš

sisa_s
25. máj 2026

Ktory liek konkretne? 🙂 pozriem ti, ci to treba hned vysadit

anonym_30083b
25. máj 2026

Treba sa poradit s leksrom, statiny by sa nemali, ale cholesterol moze v tehotenstve este narast. Ale to sa v tehotenstve vlastne ani neriesi. Tie Ti asi vysadi ten, kto Ti ich predpisoval. A este daco beries? Ja som napriklad musela menit lieky na tlak.

krasneleto
25. máj 2026

@barnecka podla toho co vidim ti clostyl zjavne pomohol a tehotna si podla testu urcite. smer lekar

copakovasofia9
25. máj 2026

Ahojte môžte mi poradiť mam dostat mestraciju o 7 dni ale mam taki vitok slabo ružovi trosku mozem bit tehotna ?

anonym_f41693
25. máj 2026
@copakovasofia9

Ahojte môžte mi poradiť mam dostat mestraciju o 7 dni ale mam taki vitok slabo ružovi trosku mozem bit tehotna ?

@copakovasofia9 Pre boha to je hroza, co si napisala. Tolko chyb. A ta mestracija 🫣.

barnecka
autor
25. máj 2026
@sisa_s

Ktory liek konkretne? 🙂 pozriem ti, ci to treba hned vysadit

@sisa_s ďakujem ti ale už som riešila s lekarom

barnecka
autor
25. máj 2026
@krasneleto

@barnecka podla toho co vidim ti clostyl zjavne pomohol a tehotna si podla testu urcite. smer lekar

@krasneleto viete čo asi ani nie,naposledy som ho brala pred rokom a pol odvtedy v sebe nič nemám,čo sa týka týchto pomôcok

sisa_s
25. máj 2026
@copakovasofia9

@copakovasofia9 to moze byt ovulacia, tehotensky test si urob, ked ti bude meskat cyklus, teraz je velmi skoro

anonym_fc846e
25. máj 2026

@barnecka toto vyzerá ako 100%. Dvakrát som mala takýto a vždy to vyšlo

barnecka
autor
25. máj 2026
@anonym_30083b

Treba sa poradit s leksrom, statiny by sa nemali, ale cholesterol moze v tehotenstve este narast. Ale to sa v tehotenstve vlastne ani neriesi. Tie Ti asi vysadi ten, kto Ti ich predpisoval. A este daco beries? Ja som napriklad musela menit lieky na tlak.

@anonym_30083b mám tam toho viac aj na tlak mám.Asi aj ja budem musieť vymeniť lieky lebo ktoré beriem sa neodporúčajú brať keď si tehotná

anonym_30083b
26. máj 2026
@barnecka

@anonym_30083b mám tam toho viac aj na tlak mám.Asi aj ja budem musieť vymeniť lieky lebo ktoré beriem sa neodporúčajú brať keď si tehotná

@barnecka v tehotenstve len Dopegyt, ten beriem teraz 2x denne. Teda, ak zabera. Mne nastastie ano a pridali mi Anopyrin 150 mg. Ale doktorka mi hovorila, ze bud sa da zvysit davka alebo aj pridat betablokatory, len dieta budu viac sledovat. Treba ro riesit s nimi, s lekarmi.
Jedine, co sa fakt nesmie, su ACE inhibitory na tlak, ako Prestaroum atd., to som chcelahned zmenit, ked som vedela, ze nemam spolahlivu antikoncepciu. Drzim palce.

barnecka
autor
27. máj 2026
@anonym_30083b

@barnecka v tehotenstve len Dopegyt, ten beriem teraz 2x denne. Teda, ak zabera. Mne nastastie ano a pridali mi Anopyrin 150 mg. Ale doktorka mi hovorila, ze bud sa da zvysit davka alebo aj pridat betablokatory, len dieta budu viac sledovat. Treba ro riesit s nimi, s lekarmi.
Jedine, co sa fakt nesmie, su ACE inhibitory na tlak, ako Prestaroum atd., to som chcelahned zmenit, ked som vedela, ze nemam spolahlivu antikoncepciu. Drzim palce.

@anonym_30083b mne akurát včera potvrdili tehotenstvo a volám internistovi a všetky lieky ako sú ebrantil moxostad dal preč a povedal mi že len atonobene zatiaľ ,ale ja mam vyšší tlak aj keď mam lieky v sebe.
Gynelokogička mne predpísala utrogestan,
Magnerot,anopyrin a acidum folikum.
Môžem sa spýtať v akom týždni si a aké lieky si ty mala na tlak?

anonym_d00ae8
27. máj 2026

@barnecka kocka so mnou co lezala na amniou, mala na DS 1:4 a dieta zdrave.... tie screeningy su iba pravdepodobnost, nie urcitost... navyse su casto falosne pozitivne... vsetko dobre dopadne...