Je tento test negatívny alebo pozitívny?
Podľa mňa si tehotná 🙂 Pekne vidno druhý pásik. Blahoželám 🙂
Na každom teste je jasne napísané, že keď sú tam dve čiarky, je pozitívny, aj keď nie sú rovnako silné. Ja tam tie dve čiarky vidím aj napriek zlej foto, takže predpokladám, že ich tam vidiíš tiež. A keďže ich tam vidíš, tak je test pozitívny....... 😉
gratulujem. za par dni bude 2 ciarka silnejsia.
🙂 😀 😅
jednoznacne pozitivny 🙂)))))))))))))
Pozitivny 🙂
pozitívny...blahoželam
Podla mna tiez pozitivny...vidiet jasne dve ciarocky
pozitivny su viditelne 2ciarky aj ked druha slabsia
Pozitivny blahoželám 🙂
Jednoznačne pozitívny, gratulujem 😉
pozitivny, ale v tomto stadiu je uplne zbytocne ist presviedcat lekarku....pockaj par dni, jedz kys. listovu a spravaj sa ako tehotna, na vysetrenie mas este kopec casu 😉
pozitivny pokial si ho odfotila 10minut po zhotoveni ak po pol dni vysledok moze byt klamlivy pockaj par dni a skus znova...pokial si tehu budu uz obe ciarky rovnako silne....
Ak sa ti tam objavil druhý pásik hneď, tak si jednoznačne tehotná 🙂 🙂
pozitívny, gratulujem 🙂
🙂 gratulaciaa🙂..ja ked som si fotila svoj tak na fotke to nebolo absolutne vidiet:D takze oproti mne mas vela silnejsiu🙂
pozitivny....
@aduskatt ja som mala tiec viac krat taky test a nebola som tehotna..takže tak...
@zuzana1415 skus´o niekolko dni neskor
no ja myslím že pozitívny,gratulujem 🙂
kedze opakovanie je matkou mudrosti..radim o dva, tri dni test zopakovat a budes mudrejsia..ale predpokladam, ze ciarky budu dve a druha silnejsia.. gratulujem.. 🙂
jasne ze pozitivny 😵
Moj vyzeral presne takto isto a teraz mam rocnu slecinku 🙂
ak je to test tehotensky, tak pozitivny, o dva dni zopakuj
Pozitivny 😵
na 100 percent Pozitivny 🙂
Pozitívny 🙂
Určite otestuj tak o 2 dni,ale očividne pozitivny 🙂 Gratulujem 🙂
pozitívny 🙂 🙂
vidím pozitívny... 🙂

je to výsledok, ktorý by si si mala o 2 dni radšej potvrdiť ďalším testom 😉 inak je to pozit.