Je tento test pozitívny?
čím viac názorov tým bližšie k pravde. Už som tu nedávno dávala príspevok, ale našla som asi úplne najlepšiu fotku kde to vidno. Tak sa pýtam ešte raz, ospravedlňujem sa. Dnes som mala dostať, ale menštruáciu ale neprisla. Na teste úplne jasno vidím tenučkú čiarku, vyslovene modrej farby. Dnes je to cca 9-10 dpo. Čo na to hovoríte? podľa mňa žiaden duch, a nie je to ani kanálik, pretože tá čiarka je vyslovene fakt modrej farby. Dakujem. Tuto v Bratislave sneží, prajem Vám pekný deň, nech už to dopadne akokoľvek.

@atomiclena skúsiť té moc môžeš...ale aj druhý figi bol negat,či ina xnacka?
mohla byt chyba v tom, totiž všimla som si na obale, že je napísané nepiť predtým veľa tekutín, ja ked som robila ten digi ktorý vyšiel negatívne tak ja blbá som vypila liter kofol plus to bol večerny moč.
a ja sprosta to nerobim vobec z ranneho moču, a uvedomila som si že vypijem tri kavy, pol litra mathe čaju, 3deci vody s magnosolvom a tak testujem... Hlupaňa
alebo sa mi pomalšie tvori hcg? 11dpo alebo 13dpo to je u mna.
bože ja som sprosta ešte mi ta pani hovori v lekarni že robte tenm digi test najlepšie z ranného.
Na začiatku je fakt najlepšie ráno.. ale ak je v krvi hcg tak aj dokonca niekomu poobede a večer ukazuje silnejšie ako ráno...
gynekologicka mi 26.2 povedala naposledy, že mám vysoko položenú maternicu a už už by som mala mať menštruáciu prešlo, ale osem dní odvtedy, dnes je 30den, menštruacia mi chodi na 26den, nemam totalne žiadne pms. Pričom ja mam brutalne silne pms už 10dni vopred ma bolia prsia tak že neviem chodit ani po schodoch.
Veľmi sa snažím pozitívne myslieť, naposledy keď som išla na krvný test v ten deň ráno som dostala menštruáciu a bolo po tehotenstve :(
Nikto mi neodpovedá :(
@atomiclena pozri, chapem tvoju uzkost a velku tuzbu ❤️ ale ozaj sa potrebujes ukludnit 🙏 tehotensky test rob VZDY z ranneho mocu, aj ked pisu v navode ze kedykolvek cez den. Jednoducho ranny moc je vzdy najviac koncentrovany lebo cez noc nepijes a necikas. Ak ti uz mwnzes meska a si tehotna, ciarku ti uz ukaze aj obycajny palickovy test, ale sprav ho Z PRVEHO RANNEHO MOCU. Zbehni aj gynekologovi na krv a uz sa nestresuj testami. To je to posledne co teraz potrebujes. Hlava vie narobit vela sarapaty v tele takze nadych, vydych, uvolni sa, bude ako ma byt 🙂 velmi ti drzim palce aby ti to tentokrat vyslo 🙏🙏🍀🍀❤️
@atomiclena drzim palce aby sa konecne zadarilo uvidite podla lekara dajte vediet potom ako ste dopadli ja si pametam ze pri prvej som.mala.na zaciatku slabe ciarky ze sme si mysleli ze tam ani nie su a coskoro ta slaba ciarka bude mat 4 roky
Ďakujem, ja som včerajšiu noc celú preplakala lebo jeden digitálny sa ukázal ako negatívny, snažíme sa presne rok. Proste mi tie prekonané biochemické tehotenstva lámu srdiečko veľmi.
@atomiclena drzim palce nech to vyjde!. A zistovali vobec u teba preco mas caste biochemicke? Prave som si citala inu diskusia a any_soj pisala zaujimavu vec, ze :
"Lutealna fáza ( od ovu po menzes) v zdravom cykle je 12-16 dní. Čiže v 28 dňovom znamená ovulaciu na 12-16 deň. Pomerne často majú ženy problém, že žlté teliesko (luteum) je nedostatočné, produkuje malo progesteronu a lutealna fáza je preto kratšia. Čo je problém, ak by v tom cykle došlo k pocatiu, lebo babčo si nestihne začať tvoriť vlastný progesteron. - a to je presne hormón, ktorý blokuje menštruáciu. A tá teda príde, napriek prípadnému pozitívnemu testu (ak sa niekto testuje skoro)....ak doktori zistia, že je to tak, treba dopĺňať hormóny vždy po ovu, ak mohlo dôjsť k pocatiu. Lekári toto neriešia, len po potrate (niektorí dokonca až po niekoľkých potratoch). "
Napadlo mi teda ze ci mas dostatok progesteronu, lekari to testovali? Alebo nejaka cysta ako pisala anjelicek....
Dufam ale ze toto nebude treba riesit ze to vyjde teraz!
Bazalna teplota od meraná ráno v lezme 37,5
Tak ešte raz, som úplne na prášky. Dnešné testy, jeden obyčajný pozitívny, menštruácia mešká 3dni, digitálny je zase pozitívny. Sex sme mali 21 a 23, ak sa to podarilo 23 tak dnes by to bolo 12DPO je možné že mám ešte proste nízke hcg? Baby mne žiaden iný test inej značky neukázal ani len ducha, pepino myslím ze raz. Mam dôverovať týmto testom? Je to hrozne. Príkladam foto dnešných testov
@atomiclena je to tam, jasna ciarka...mne silnela velmi postupne, aj tyzden dva bola uplne slabucka, nestresuj...dnes ides na krv??? uz sa nenervac. babo nemoze byt v strese ( viem, ze "lahko sa jej hovori" ver, ze tazko sa mi to hovori, prezila som si stratu, ale toto jedine ti mozem poradit. no stres , a daj tomu cas)
ja viem, ale prečo na inych testoch inej znacky už som ich asi 10 porobila rozne značky kadeco, a na pasikovych nikde nič totalne ani duch. Prečo len tieto clearblue mi ukazuju tehotenstvo. Ja viem, ja sa vyplačem od nervov a bude dobre. Zajtra idem na krv. Kedy tebe vyšiel poztivny test, ktorý den dpo?🙂
Čo s tým plašenim sa dosiahneš? Máš tam aj teraz čiarku, uvidíš, ako to dopadne. Takto sa chceš stresovať dokedy? Ak si tehotná, tak tehotenstco trvá 9 dlhých mesiacov. Ako toto o dobie chceš dať bez stresu, keď si len prakticky necelé 2 týždne od pohlavného styku a už teraz si úplne hotová? Bud prosím ta trpezlivá. Naozaj ale ze naozaj veľmi to preháňaš.
ano, zajtra ma čaka krv, tak sa ukaže všetko, na 13dpo sa už musi ukazat hcg nie?
Snazim sa byt kludna baby,. ale posledne dni sme sa stahovali so snubencom a bola to kopa stresu, plus som sa dozvedela že z uplne absurdnych veci so mnou nechce na dalsi rok riaditelka v praci podpisat zmluvu, plus beham po hematologii, našťastie mam všetko v poriadku, na gynde som bola cystu nemam ani nič, len som mala vysoko položenu sliznicu, a tekutinu pri vaječniku. Bola som na kompletne gynekologicke odbery, vyšli dobre. Posledne obdobie bolo toho na mna prilis. Zvysok vam ani nepisem lebo keby niekto zažil taky mesiac ako ja, tak sa asi zloži psychicky.
Už som ti dvakrát písala, že som mala dokopy 2 testy, netuším, kedy od pohlavného styku, druhý som robila možno 2 týždne od meškania menzes, prvý par dni pred tým, ako som to mala dostať, lebo som sa prerátala, a boli to skôr slabé čiarky. Čiže tam vôbec nemusia byť tmavé čiarky.
@oblecenie99 Dobre, som postihnuta, a mierne vypsychacena žena, a mala by som sa spamatat a ukludnit, a chovat sa dospelo.
Posledne mesiace som sa starala o snubenca lebo bol na tom psychicky zle, 27.12 mu totiž bývalá priateľka spáchala samovraždu, poznám ju aj ja. Potom Dalšie úmrtie v rodine. Maminu čaka važna operacia. Kadečo proste...
@atomiclena aj mne sprvu len clearblue ukazovali tehotenstvo. Preto sa na ne spoliaham. A trochu k stresu, ja som v maji dostala zo dna na den vypoved lebo sef bol k*k*t. O 10 dni na to som stratila dieta. Dve rany ako hovado a dodnes v nich vidim pricinu suvislost ze akemu existencnemu stresu ma ten hajzel vystavil. Ver ze kazda z nas si presla obdobim ze sme si mysleli ze zomrieme. Ale sme tu a opat sa dari. Bude lepsie. Nadych vydych.
@selena_luna ďakujem ti za podporu
Ved mat takuto ducharsku ciarku 11dpo je uplne normalne... ze ti clearblue ukazal skor bol skor zazrak..zbytocne si robis stres.
@anjelicek26 nestresujem naozaj 🙂
Trvalo mi chvíľku sa dat do kľudu

@atomiclena počkaj ešte 2-3dni a urob ten z dmky mne vždy ukazal správne ✊✊✊