Je tento test pozitívny?
čím viac názorov tým bližšie k pravde. Už som tu nedávno dávala príspevok, ale našla som asi úplne najlepšiu fotku kde to vidno. Tak sa pýtam ešte raz, ospravedlňujem sa. Dnes som mala dostať, ale menštruáciu ale neprisla. Na teste úplne jasno vidím tenučkú čiarku, vyslovene modrej farby. Dnes je to cca 9-10 dpo. Čo na to hovoríte? podľa mňa žiaden duch, a nie je to ani kanálik, pretože tá čiarka je vyslovene fakt modrej farby. Dakujem. Tuto v Bratislave sneží, prajem Vám pekný deň, nech už to dopadne akokoľvek.

Nemyslela som to v zlom, skôr som na teba chcela ísť ináč, aby si si uvedomila, že naozaj sa nemáš teraz prečo stresovať. Mrzí ma, čím si musela prejsť, ale teraz sa teš, vyzerá to naozaj nádejne. Viem, že ľahko sa hovorí a ja som bola naozaj z tých, čo sú úzkostlive v tehotenstve (ani neplánujem ďalšie dieťa, ja som tých 9 mesiacov naozaj zle znášala) čiže viem ta pochopiť. Ale skus na to až tak netlačit. Neboj sa
@atomiclena no ukáž ten dnešný test už hah
Na krv som bola dnes, posrali to, súkromná klinika kde platím povedali mi ze dnes bude výsledok, a dnes mi povie sestrička že v pondelok. Ostatne značky ako clear blue mam snehobiele. Dnes to môže byť 14dpo ci aj viac ja už neviem. Je mi to jedno. Včera jeden digitálny vyšiel pozitívne. Dnes digitálny negatívne. Seriem na to. Nevidím to ružovo. Krámy stále nemám, ale ako poznám svoje šťastie, ved už rok sa nedarí, tak to bude zase biochemické. Srať na to. Pardon za výraz :D
@atomiclena silno držím palce!
@atomiclena nezabudaj nadych vydych. Ja by som si potom preventivne hned pytala progesteron.
Ja som kľudná, to nie je možné aby mi každý jeden vyšiel snehobiely len táto jedna značka, plus digitálny raz pozitívny raz negatívny, naposledy som tak mala pri tejto značke a bolo to biochemické. Takže mám u prdele ťažko celý krvný výsledok. Ale ze totálne.
Ale akože ste zlaté :D za podporu veľké dakujem
Normálne si užijem ten menzes co dôjde :D
Obaly od testov som vyhodila nech ma nerozculuju :D
Negatívne
Hcg menšie ako dva :D
@atomiclena to uz prisli tie hcg krvne testy?
Bohuzial ako pisem, tieto modre testy robia tu ciarku casto, aj ked zena tehotna nie je, ale teda clearblue digitalny som este nepocula nikdy, ze by ukazoval nespravne... moze byt, ze sa babo neuhniezdilo poriadne, hcg v krvi uz zas kleslo (klesnut s hodnoty pod 15 je za den dva hotove) a v moci este bolo, boh vie... asi by som poziadala lekara o progesteron preventivne, ked sa toto deje casto. Moze to len pomoct a neuskodi.
Hej už došli, ôk že vyjdu ale ešte aj digitálne to 3x ukážu tehotenstvo? Otras, idem si kúpiť víno na večer
Hej ved budem to riešiť s lekárkou
@atomiclena mrzi ma to. Skus ten progesteron po ovulke. A velmi drzim palce nabuduce! Raz sa to musi podarit ❤

@atomiclena to už je pekná ciarka👍. Vyzerá to nádejne. Hlavne, aby silnela. Ale mne silnejšia čiarka ukazovala doobeda, z úplne ranného moču bola slabšia.