Je test 8 dní po ovulácii spoľahlivý?
Som 8 dpo a mala som dnes veľký pokles bazalky taký som ešte nemala tak som skúsila teraz test, vidíte aj vy toho ducha? 😮
Pri veľkom poklese bazalky ak teda hľadáš uhniezdenie začne hcg byt merateľné 2.5 dňa neskôr.. predpokladám, že na suchom teste už čiarka nie je ružová ale seda (?) . Tieto to bohužiaľ po namoceni robia veľmi casto co sledujem. Skus testy o 4 dni, snáď to vyšlo.
@anjelicek26 je tam ale slabá, videla som grafy kde mali ženy pri poklese hneď čiarku ale jasné uvidím 🙂 ďakujem
Úprimne, nerozumiem tomu co si napísala, s takýmito slovami som sa ja nestretla, ale na teste je vidno dve čiarky, ja som mala takú pri synovi.
Držím palce 🙂
@anjelicek26 Ja som mala pozitívny test hneď na druhý deň po poklese. Predtým bol negatívny. 8.DPO bol pokles, uhniezdenie, 9.DPO už teplota stúpla a test bol pozitívny.
Toto urcite nieje falosne,je to krásne pozitivny tehotensky test.Gratulujem😊
@trojnasobnamama
@ivik4 ďakujem, veľmi v to dúfam, ale videla som akurát diskusie kde mali aj takéto čiarky a boli falošné, ale dúfam že to nebude môj prípad
Ahoj. Gratulujem. Bolo to vidno už na tom prvom teste. Riadne skoro. Wau. 😉 Máš / mala si teda presne odsledovanú ovuláciu? Asi áno však , keďže aj bazalku sleduješ. Tak to ti dobre skoro ukázalo, ja som si prv myslela, že si musela mať ovu skôr. 🙂

Ja tam nieco vidim 😉