icon

Je test pozitívny alebo len duch?

30. sep 2025

Ahoj je to duch alebo pozitívny test? Mam 4 dni do MS

Je test pozitívny alebo len duch?
Strana
z2
molkapolka
8. okt 2025
@anonym_autor

@molkapolka ahoj fuuh zaujímavé to je. Normálne som zvedavá ako to dopadne. Ale myslim ze čiarky su strašne slabé. Ja uz mam riadne koľajnice na teste.. pošlem ti do správy

@anonym_autor ja si tiez myslim, ze ciarky su slabe velmi..pamatam pri prvom, ze tiez tmavli pomaly, ale uz netusim na ktory den po vynechani som testovala..
Vtedy som mala dost nepravidelne cykly, netusim ani ovu kedy bola. Teraz mam sice predlzene cykly 36-40dnove cca kedy ako, cize aj ovu je neskor. Uvidime no, bud to dostanem do konca tyzdna alebo bude tmavnut ciarka. Neviem, kazdopadne pockam a pojdem k dr.

sabka23
8. okt 2025

@molkapolka
Ja zatiaľ niee, v piatok mi vyšli pozitívne digitálne clearblue a dr max a ten najviac vľavo je včera ráno, čiže vyzerá ze silneju..zajtra idem dr na krv..lebo ja mam endometriozu a čakám na operáciu, lenže všetky lekárky, u ktorých som bola mi povedali, že sa môžme snažiť do operácie a ani by mi nenapadlo, že to môže vyjsť..tak tam idem s takou malou dušičkou

molkapolka
8. okt 2025
@sabka23

@molkapolka
Ja zatiaľ niee, v piatok mi vyšli pozitívne digitálne clearblue a dr max a ten najviac vľavo je včera ráno, čiže vyzerá ze silneju..zajtra idem dr na krv..lebo ja mam endometriozu a čakám na operáciu, lenže všetky lekárky, u ktorých som bola mi povedali, že sa môžme snažiť do operácie a ani by mi nenapadlo, že to môže vyjsť..tak tam idem s takou malou dušičkou

@sabka23 velmi drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo! 🙂

sabka23
8. okt 2025

@molkapolka ďakujem, rovnako aj ja😊 snáď všetko dopadne dobre..

molkapolka
8. okt 2025
@sabka23

@molkapolka ďakujem, rovnako aj ja😊 snáď všetko dopadne dobre..

@sabka23 mne uz prisla ms, takze to bolo biochemicke.. nevadi, mozno nabuduce ;)

sabka23
11. okt 2025
@molkapolka

@sabka23 mne uz prisla ms, takze to bolo biochemicke.. nevadi, mozno nabuduce ;)

@molkapolka oh, to ma mrzí, ale veľmi ti držím palce aby to conajskor bolo úspešné🙂

molkapolka
11. okt 2025
@sabka23

@molkapolka oh, to ma mrzí, ale veľmi ti držím palce aby to conajskor bolo úspešné🙂

@sabka23 dakujem 🙂

Strana
z2