icon

Je test pozitívny alebo len duch?

30. sep 2025

Ahoj je to duch alebo pozitívny test? Mam 4 dni do MS

Je test pozitívny alebo len duch?
Strana
z2
nika23t
30. sep 2025

@anonym_autor podľa mňa pozitívny test. Skús o pár dní. Ja som mala Dr Max testy, vždy na 100 % spoľahlivý výsledok. Neviem, aký test si použila Ty, ale nezdá sa mi negatívny.

anjelicek26
30. sep 2025

na 4 dni do MS pekna ciarka, len nech silnie.

kaca222
30. sep 2025

Za mňa pozitívny. Ja som takýto mala až keď mi deň meškala menštruácia 🙂

autor
30. sep 2025
@kaca222

Za mňa pozitívny. Ja som takýto mala až keď mi deň meškala menštruácia 🙂

@nika23t je to maybebaby test neviem nepoznám tie testy tak uvidíme
@anjelicek26 ďakujem no je silnejší ako bol vcera tak asi uz na tom nieco bude ci?

@kaca222 uvidíme no ešte je skoro ale myslela som ze ci to nieje duch 🤣

jancazvalova
30. sep 2025

Vyzera to na dobrej ceste, ziaden duch ale dve ciarky. O par dni bude aj ta druha istotne vyraznejsia 😉

sabka23
30. sep 2025

Pripnem sa.. mám podobnú dilemu..spodný je robený včera a vrchnú dnes, som 9-10DPO neviem to úplne presne..

autor
30. sep 2025
@sabka23

Pripnem sa.. mám podobnú dilemu..spodný je robený včera a vrchnú dnes, som 9-10DPO neviem to úplne presne..

@sabka23 co znamená dpo? 🤣 koľko máš do MS?

autor
30. sep 2025
@sabka23

@sabka23 ja mam 4 dni do MS a vrchný je vcera vecer robený a spodný dnes ráno

sabka23
30. sep 2025

9-10 dni od ovulácie, od ms mam 5-6 dni.. vyzerajú rovnako tie naše testy, dúfam, že nám to obobom vyšlo 🤞

sabka23
30. sep 2025

*do ms..

autor
30. sep 2025
@sabka23

9-10 dni od ovulácie, od ms mam 5-6 dni.. vyzerajú rovnako tie naše testy, dúfam, že nám to obobom vyšlo 🤞

@sabka23 tak ja na sebe uz aj cítim zmenu preto som si urobila test tak som nevedela ci si domyslam alebo co 🤣
No uvidíme co príde ale obom nám silnie čiarka

anonym_ea04a8
30. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor za mňa pozitívny keďže čiarka silnie ale 100% istotu budeš mať až o pár dni ale držím palce nech to vyjde

sabka23
1. okt 2025

Ja dnes ráno takto, spodný je ranný, nie je tam veľký rozdiel ale včera som robila poobede..asi som už veľmi nedockava

autor
1. okt 2025
@sabka23

Ja dnes ráno takto, spodný je ranný, nie je tam veľký rozdiel ale včera som robila poobede..asi som už veľmi nedockava

@sabka23 ja som dnes uz nerobila 🤣
Uvidíme no uz to necháme len na osud 🤣😉

molkapolka
1. okt 2025
@sabka23

@sabka23 moje testy 2 dni po sebe vyzeraju rovnako, tiez som nedockava 🙈 tak si drzme palce!

sabka23
1. okt 2025

Držím nám všetkým palce, bodaj by tam bolo co si všetky želáme 🤞

autor
1. okt 2025
@molkapolka

@sabka23 moje testy 2 dni po sebe vyzeraju rovnako, tiez som nedockava 🙈 tak si drzme palce!

@molkapolka aj ty testujes pred MS? 🤣

tehotenska_masaz
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vyzera to super, drzim palce❤️

molkapolka
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jasne 😂 prve som zistila v 8tt,lebo vtedy som mala cyklus dlhy,nepravidelny.. teraz som mala odsledovanu ovu, cyklus sice predlzeny mam, ale pravidelny. No mna uz vyse tyzdna bolia velmi prsia nonstop, to sa mi stavalo tak 2dni pred ms..cize je mi to podozrive, tak som skusila test.

ankare
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor podľa mňa pozitívny, držím palce!

autor
1. okt 2025
@molkapolka

@anonym_autor jasne 😂 prve som zistila v 8tt,lebo vtedy som mala cyklus dlhy,nepravidelny.. teraz som mala odsledovanu ovu, cyklus sice predlzeny mam, ale pravidelny. No mna uz vyse tyzdna bolia velmi prsia nonstop, to sa mi stavalo tak 2dni pred ms..cize je mi to podozrive, tak som skusila test.

@molkapolka ja som prve tehu zistila na začiatku tiež. To som si urobila test den pred MS len tak zo srandy. Teraz som skor lebo cítim zmenu na sebe uz takto skoro. By som len jedla a mam bolesti v podbrušku a cítim sa unavená stale by som spala

dianka3
Autor odpoveď zmazal
molkapolka
2. okt 2025

Tak nedalo mi to a testla som do tretice, horny utorok, stredny streda, uz som videla, ze ciarka slabsia a spodny dnes rano a cisty uz..viem, ze by sa malo s rovnakou znackou, ale ked som videla, ze je slabsi, skusila som lepsiu znacku testu, horne su maybebaby, spodny je livsane.
Tak u mna zrejme biochemicke...ostatnym drzim palce 🍀

autor
2. okt 2025
@molkapolka

Tak nedalo mi to a testla som do tretice, horny utorok, stredny streda, uz som videla, ze ciarka slabsia a spodny dnes rano a cisty uz..viem, ze by sa malo s rovnakou znackou, ale ked som videla, ze je slabsi, skusila som lepsiu znacku testu, horne su maybebaby, spodny je livsane.
Tak u mna zrejme biochemicke...ostatnym drzim palce 🍀

@molkapolka teraz si ma tým dostala. Ja som mala tiež maybebaby test a rozmyslam ist kúpiť este iný po tomto co si napísala. Aj ked mne čiarka neslabla ale aj tak

molkapolka
2. okt 2025
@anonym_autor

@molkapolka teraz si ma tým dostala. Ja som mala tiež maybebaby test a rozmyslam ist kúpiť este iný po tomto co si napísala. Aj ked mne čiarka neslabla ale aj tak

@anonym_autor ciarka by mala kazdym dnom silniet, ale mne slabla. Ak silnie, je to dobre znamenie 😉 drzim palce velmi! Ja uz pockam na ms a keby nahodou neprisla po tyzdni, tak skusim pretestovat. Dovtedy uz neriesim. Aspon vidim, ze ozaj nemam testovat pred ms, lebo len sklamanie.

autor
2. okt 2025
@molkapolka

@anonym_autor ciarka by mala kazdym dnom silniet, ale mne slabla. Ak silnie, je to dobre znamenie 😉 drzim palce velmi! Ja uz pockam na ms a keby nahodou neprisla po tyzdni, tak skusim pretestovat. Dovtedy uz neriesim. Aspon vidim, ze ozaj nemam testovat pred ms, lebo len sklamanie.

@molkapolka no uvidim ze co ja no uz akosi prestávam tomu veriť tym testom. No uvidíme každopádne ma to mrzí

molkapolka
2. okt 2025
@anonym_autor

@molkapolka no uvidim ze co ja no uz akosi prestávam tomu veriť tym testom. No uvidíme každopádne ma to mrzí

@anonym_autor dakujem, ale radsej takto ako prist o babo v neskorsom stadiu..takto to asi malo byt. Ale aspon viem, ze stale mozem otehotniet 🙂

autor
7. okt 2025
@molkapolka

@anonym_autor dakujem, ale radsej takto ako prist o babo v neskorsom stadiu..takto to asi malo byt. Ale aspon viem, ze stale mozem otehotniet 🙂

@sabka23
@molkapolka
No čo ženy dostali ste MS?

molkapolka
8. okt 2025
@anonym_autor

@sabka23
@molkapolka
No čo ženy dostali ste MS?

@anonym_autor ja som totalne zmatena 🙈 takto vyzerali moje testy dnes rano..najskor som robila woman secret horny, potom livsane spodny..
Nechapem teraz, ci tie maybebaby testy boli minule zle alebo to fakt bolo biochemicke a este pozostatok mi ukazuje. Neviem ozaj, lebo po tych pozityvnych maybebaby som si urobila livsane,ktory bol snehobiely a este rapiclear, ktory bol tiez jasne negativny.
Dnes mi meska 3.den, prsia bolia a su vacsie uz vyse 2tyzdnov, co uz si vsimol aj muz. Mam jemne ms bolesti akokeby som to kazdu chvilu mala dostat. Slabunke spinenie dohneda som mala 1 den.
Pockam do konca tyzdna, znova otestujem a podla toho budem volat dr. a pojdem na krv asi, ked ms nepride a test nebude tmavnut.

autor
8. okt 2025
@molkapolka

@anonym_autor ja som totalne zmatena 🙈 takto vyzerali moje testy dnes rano..najskor som robila woman secret horny, potom livsane spodny..
Nechapem teraz, ci tie maybebaby testy boli minule zle alebo to fakt bolo biochemicke a este pozostatok mi ukazuje. Neviem ozaj, lebo po tych pozityvnych maybebaby som si urobila livsane,ktory bol snehobiely a este rapiclear, ktory bol tiez jasne negativny.
Dnes mi meska 3.den, prsia bolia a su vacsie uz vyse 2tyzdnov, co uz si vsimol aj muz. Mam jemne ms bolesti akokeby som to kazdu chvilu mala dostat. Slabunke spinenie dohneda som mala 1 den.
Pockam do konca tyzdna, znova otestujem a podla toho budem volat dr. a pojdem na krv asi, ked ms nepride a test nebude tmavnut.

@molkapolka ahoj fuuh zaujímavé to je. Normálne som zvedavá ako to dopadne. Ale myslim ze čiarky su strašne slabé. Ja uz mam riadne koľajnice na teste.. pošlem ti do správy

Strana
z2