Je test pozitívny na tehotenstvo?
Som 8DPO testujem skôr kvôli liekom.

Lepšie skús a bližšie odfotit nič tak nevidno
@lucuass včera večer mi z ničoho nič po jedle prišlo zle na odpadnutie zatočila sa mi hlava a prišlo na mna strašne teplo musela som si ľahnúť a vyložiť nohy, taky pocit som nikdy nezažila a som strašne unavená
Ja tam ani kanalik nevidim
Zamna negativny
Za mňa negatívny, skus odfotit lepsie na dennom svetle a niektore telefóny maju možnosť makro fotky, skus použiť ten režim a odfotí ti to bližšie
8dpo ti nemoze byt zle s tehu... aj keby sa uhniezdi male na 6 dpo - tak mas hcg na urovni 4... to je nic proste... na teste tiez nic nevidim, daj tomu este trochu casu...
To je naozaj ťažko rozoznateľné , skús o 2 dni buď to bude silnejšie alebo nebude nič uvidíš
Je tam niečo vidím no ťažko povedať či kanálik, alebo už tehu. Skús o dva tri dni
Toto je kanálik.. a 8 dni je velmi skoro na robenie testu a aj na samotne priznaky tehotenstva
Test je negatívny, 8dpo je skoro aj keby máš odsledovanu ovuláciu lekárom. Počkaj ešte dva tri dni
Test je negatívny zle ti mohlo prísť z iného dôvodu
Taketo priznaky som mala,ked som bola anemicka a s tehu to vobec nesuviselo…
Vies co, je tam kanalik, tieto testy mi spravili takuto ciarku aj po MS, v strede cyklu, staci, ze mas to tam v moci trosku dlhsie alebo koncentrovanejsi moc...
Skus ine testy, Woman Secret mi nikdy neduchoval. Ja som kvoli liekom (vysadeniu) testovala od 9 dpo, odsledovana ovu pomocou BT, jemna ruzova ciarka bola nakskor na 11 dpo. Na 10 dpo test biely.
Ahoj, nezvyknem sa zapájať do takýchto diskusii, ale tento test takéto čiarky robí bežne, brala by som to ako negativny výsledok.
@dadka1997 s tým nesúhlasím…. Ja som príznaky mala (nočné vstávanie kvôli hladu ,točenie hlavy….) a 8DPO mi vyšiel pozitívny test … ovulacia 100% potvrdená aj testami aj teplotou
@michaela2712 tak pre mna su to kalsicke priznaky PMS 🙂
@dadka1997 tak každý už pozná svoje telo najlepšie … ja mám tiež PMS, ale tieto boli iné ako zvyčajne, preto som mala tušenie, že sa niečo deje
@michaela2712 ak niečo silno chceš, tak aj priznaky si nahovoriš .. sú to priznaky PMS.. o tehtoenstve sa da pokemizovat až keď začne meškať ms
@dadka1997 u každého je to inak za tým si stojím

Ťažko povedať , skús neskôr testovať , aké máš príznaky ?