icon

Je test Woman Secret spoľahlivý?

aduuuuskaa
28. feb 2024

Ahojte zaujimalo by ma ci je woman secret test spolahlivy v posledbej dobe. Dr. Max som si robila v pondelok a utorok boli slabe ciarky viditelne len na svetle v urcitom uhle. Poobede mi to nedalo som urobila woman secret bola tam ruzova ciarka po zaschbuti slabsia a dnes rano ciarka do limitu slaba a po zaschnuti ruzovy duch. MS mam mat az v nedelu. Mam na to dovod preco tak skoro testujem, clearblue ultra vcasny mam objednany od piatku ale este mi neprisiel. Dakujem

Je test Woman Secret spoľahlivý?
malarybka3
3. mar 2024

Pripájam sa dievčatá. Držím každej jednej palce. Hlavne veľa zdravíčka a krásne tehulkovanie 😉🤰. Nech sú tie naše fazuľky zdravé 🍀.

lalia33
3. mar 2024

@malarybka3 jeej super 🙂 veru hlavne nech sú fazuľky zdravé 🥰

lalia33
3. mar 2024

@malarybka3 aj tebe veľká gratulácia samozrejme ❤️

aduuuuskaa
autor
3. mar 2024

@malarybka3 jeej super gratulujem 🙂 aj ja Vám baby prajem veľa zdravička nehc krasne rastieme a nech sme zdrave aj s našimi zlatičkami 🙂

aduuuuskaa
autor
4. mar 2024

tak ja som uz aj objednana ku gynekologicke 🙂

lalia33
4. mar 2024

@aduuuuskaa a na kedy ti dala termín?

aduuuuskaa
autor
4. mar 2024

@lalia33 nabuduci tyzden v pondelok mam prist .. akože celkom som prekvapena, že tak skoro čakala som tak koniec marca

lalia33
4. mar 2024

@aduuuuskaa no môj ma aj tak dovolenku tento týždeň takže ak tam bude sestrička tiezsa skúsim objednať. Uvidíme, držím palce😊

aduuuuskaa
autor
5. mar 2024

@lalia33 dakujem no som zvedvaa na kedy ta objednaju 🙂

malarybka3
5. mar 2024

Dievčatá potrebujem povzbudiť. Dnes som si robila testy. Čakala som koľajnice a testy rovnaké ako 2 dní dozadu. Začínam panikarit, keďže mám zlé skúsenosti 🥺. Mám strach, že to je málo. Hlavne ten test Rapiclear horný ma dostal. Rozdiel medzi tými dvoma testami je 3 dni 😶. Bože nech je to ok 😔.

lalia33
5. mar 2024

@malarybka3 ver ze to bude OK. Možno tie testy nemajú viac farbivá . Ja som si spravila digitálny a odvtedy som netestovala. Načo sa zbytočne stresovať. Uvidíme co povie dr keď tam pôjdem. Aj keď ma to láka si ísť kúpiť test,ale odolavam ešte. Jednoznačne držím palce nech to dobre dopadne

malarybka3
6. mar 2024

@lalia33 ďakujem, mňa to včera nejako fakt vylakalo. Ale aj tak to testovaním neovplynim. Máš pravdu.. Včera som mala len taký výlev.. človek sa vkuse len pozoruje aj keď som si hovorila, že to robiť nebudem ... ale keď už človek príde o babo a keby len jedno tak už skúma všetko 🤦‍♀️.

aduuuuskaa
autor
6. mar 2024

@malarybka3 ono ked je to iny test tak nazaj moze matt menej farbiva ja som testovala este tiez mi to nedalo a viem to pochopot skus pockat par dni a potom spravit este alebo eovno buduci tyzden zajst k dr alsbo zavolat 🙂 držim palčeky všrtko bude dobre

lalia33
6. mar 2024

@malarybka3 ano chápem ťa, len to je človek pórom viac v strese,k dr si sa ešte neobjednávala?

lalia33
Autor odpoveď zmazal
lalia33
6. mar 2024

@aduuuuskaa ja som sa dnes sovolala sestrička a objednala ma na 15.3.

aduuuuskaa
autor
6. mar 2024

@lalia33 no skoro ako mňa ono u nas su v piatky tehotne a utorky a stvrtky su na objednanie tak preto ma dala na pondelok .. no uvidime som zvedava veru čo mi povie

malarybka3
6. mar 2024

@lalia33 pôjdem budúci týždeň 🙂.

malarybka3
6. mar 2024

Inak nedalo mi a kúpila som si iný test. Pozrite aký to je obrovský rozdiel. Horný Rapiclear z rána a dolný dr Max z obedu .. rozdiel medzi testami 1 deň 🙄. A ok končím s testovaním 🙈.

aduuuuskaa
autor
7. mar 2024

@malarybka3 ano presne je to strasny rozdiel ja som včera tiež urobila maybebaby a tam som dokonca mala taku neviditelnu ciarku ako minuly tyzden v pondelok tak som dnes vyskúšala dr. max a čiary ako hrom a digitálny 2-3 takže neodporúčam test maybebaby kazetový do prúdu moču 🙂

lalia33
7. mar 2024

@aduuuuskaa jasne daj vedieť co ti povedia.

lalia33
7. mar 2024

@malarybka3 presne o tomto som písala ze niektoré majú menej farbivá. Držím palce nech to dobre dopadne.

lalia33
7. mar 2024

@aduuuuskaa @malarybka3 akože baby mne bilo včera tak zle celý deň ze som nevládala nič robiť,hlava ma bolela neuveriteľne a celý deň až do večera na vracanie,ale to skôr ako migrénu som mala. Našťastie môj manžel sa postaral o dieťa a ja som mohla ísť spať o ôsmej večer a spala som až do rána.

aduuuuskaa
autor
8. mar 2024

@lalia33 dufam ze ti je uz lepsir ja som toto mala minuly tyzden.. Tyzden ma bolela hlava co mna nezvykne vobec a unava hrozna tu mam stale teraz a minuly tyzden ma par krat aj natiahko.. Tento tyzden len unava.. Jasne napisem v pondelok. Co mi povedala 🙂

lalia33
8. mar 2024

@aduuuuskaa no jap mam občas sťaby akoby sa mi krútil crly svet. Pri prvom tehotenstve som toto nemala vôbec.

aduuuuskaa
autor
9. mar 2024

@lalia33 ano aj ja to mam normalne aj ked sedim sa mi z nicoho nic riadne zatoťči hlava a presne pri prvom vobec som nič take nemala len si pamatam že v tomto čase mi už smrdelo maso a nemohla som ho citit az do konca tehotestva a ani žiadny fastfood za to sladkosti kolače atd to išlo veru ...a grepovy džus toho som sa nevedela dopiť prvy mesiac :D

lalia33
9. mar 2024

@aduuuuskaa ja tak isto ako ty akurát miesto grepoveho džúsu u mňa išli mandarínky na kilá 🤣

lalia33
11. mar 2024

@aduuuuskaa ahoj ako si dopadla u doktora?

aduuuuskaa
autor
11. mar 2024

@lalia33 ahoj ale zatiaľ dobre bola už aj malička bodka 🙂 podľa sona 5tt+4 na ďalľiu kontrolu idem o dva týždne 🙂

lalia33
11. mar 2024

@aduuuuskaa och tak super 🥰 mne dnes vychádza 5+0 tak som zvedavá co uvidí v piatok môj dr.🥰 inak je tu aj skupina novembrovky 2024 ak by si sa chcela tam pridať 😊