icon

Je to chybný test?

anca99
21. sep 2023

Ahojte baby priateľka mi poslala fotku tehotenského testu no obom sa nám to zdá buď rozpité alebo posunuté a nevieme či je to tehotenstvo, falošné tehotenstvo, zle predvedený test… objednala sa ku gynekológovi nech a nechceme sa do vtedy stresovať alebo sklamať tak nejdeme robiť další test. Ale aj tak by ma zaujímal váš pohľad na to. Skúsim nejak aj fotku prihodiť ale neviem ako to tu funguje. Ďakujem za pomoc

anca99
autor
21. sep 2023
anjelicek26
21. sep 2023

@anca99 asi je, podla mna je tam posunuty ten papierik, skus ho vybrat... ale bude treba spravit dalsi test tak ako tak...

anca99
autor
21. sep 2023

@anjelicek26 ahoj ďakujem za odpoveď počkám už asi na gynekológa nech sa on vyjadrí. Najrv jej meškala menštruácia ale to jej mešká vždy a potom sa dostavila a keď meškala tak jej vyšiel negatívny a teraz toto. V minulosti mala aj cystu a kvôli tej jej vyšiel pozitívny test. Tak ja som už celý zmätený z toho a neviem čo mám čakať. Každopádne ak bude tehotná tak super dieťa je požehnanie a ak nie tak nevadí.

anjelicek26
21. sep 2023

@anca99 normalne nech Si spravi dalsi Test... Mate odpoved Raz dva...

nika23t
21. sep 2023

@anca99 aj ja by som si urobila ďalší test.

rebrambora
21. sep 2023

Urcite urobit este jeden test.

nevenka
21. sep 2023

Zamyslam sa, naco hned gynekolog. Aj tak moze len spravit test, zoberie krv na hcg, tam este ani na sone nic nebude vidiet...🤔.
Ja by som spravila dalsi test a podla toho sa zariadila.

anca99
autor
21. sep 2023

Dobre baby ďakujem vám.

zenulkaaa
21. sep 2023

@nevenka co by nebolo. Mne bolo vidno hned v 4+5tt. Tyzden po meskani menzesu to bolo.

@anca99 inak isto by som urobila este jeden aj viac testov, mne by zvedavost nedala.😄😄😄

cookie29
21. sep 2023

urob si dalsi, moze byt posunuty papierik, ale teda test reaguje na HCG a nic ine. Takze vzhladom ku sile ciarok...a na gynekologiu je zavcasu, tam sa chodi okolo 8tt aby bolo nieco vidno. Dovtedy lekar nic moc nezisti, maximalne posle na krv