Je to cysta alebo môžem byť tehotná?
Dobrý den , budu se snažit vám vysvětlit moji situaci
20.12. jsem byla na gynekologii protože mi hodně slabě vycházeli tt vážně hodně slabe ze to neslo skoro ani vidět bylo mi to divné tak sem si stím radši zašla tam mi řekli ze těhotná nejsem ze mam cystu na levém vaječníku a ze nejde ani o mimodelozni a z krve taky nic tak sem to dal neřešila . Jenže před par dny mi me začlo bolet pod bříškem tak sem zkusila tt mam 4 dni před ms vím ze se nemá testovat ale nedalo mi to testy vyšli takto myslíte ze by to mohlo bejt tehotenstvi nebo ta cysta

Ťažko povedať, cysty toto robia často. Ak máš bolesti, zašla by som na kontrolu. Môže to byť aj zápal.
Od 20.12. kedy ti lekar potvrdil, ze nie si tehotna, je to podla mna kratky cas na to, aby si stihla otehotniet a mat takto pozitivny test… a ked ti vychadzali slabe ciarky pred tym vyseterenim, boli slabsie ako tieto na fotkach?
@vanilkovazmrzka ano byli o hodně slabší vypadali takto
@michaela329 na kontrolu jdu po novém roce jen ty testy jsou divné sex byl ale nevím kdy přesně byla ovulace
@anonym1191 tak tie stare by som od zaciatku brala ako negativne, ja tam nic nevidim :D ako mozes byt aj tehotna, ale az teda cysta moze tiez sposobit takyto test, tak aj nemusis… asi ti tu nik neda presnu odpoved, len ten lekar
@anonym1191 ono s cystou je možné aj to, že sa skruti okolo vajecnika a vtedy to dost bolí, tiež na sone Dr. ani nemal čo vidieť v takom skorom týždni - lebo aj keby si bola tehotná, ešte by tam nič nebolo vidno. Krv ak si mala negatívnu, mohlo ísť aj o biochemické tehotenstvo a príde menzes... najlepšie počkať a ak by si mala bolesť, tak pohotovosť.
Dekuju za rady uvidím teda co řekne lékař jen sem netrpěliva 🤦🏽♀️
No vtedy podla mna boli testy negativne, resp. Mammatest robi takych duchov. Takze vtedy si este urcite tehotna nebola. Ale cystu som mala x krat a testy neboli pozitivne a uz vobec nie takto pozitivne, ako tieto dalsie, co mas. Kludne to moze byt tehotenstvo, ale len teraz cerstvo po uhniezdeni. Dala by som tomu cas. O 2 dni otestovala znova. Uvidis.
No zial aj cysta vie spravit ciarku na teste, ci z tohto bude tehotenstvo ukaze asi len casA aky dlhy mas cyklus? A kedy bola ovu,ked uz 20.12 si testovala a teraz si este len 4dni pred ms?
Cyklus mam 31 dnů ale nevím kdy přesně proběhla ovulka podle kalendáře měla proběhnout 19.12 ovulacni test v ten den sem měla negativní takže si myslím ze proběhla dříve no uvidíme co mi řeknou po tom novém roce
@anonym1191 a preco si potom testovala tak skoro? Neostava ti nic ine iba pockat
@bejbs123 protože me boli pod bříškem občas a přijde mi ze mam citlivější čich vadí mi kour od cigaret stačí když si přítel zapálí a me jde na zvracení tak sem to zkusila ale mate pravdu musím hold počkat
@anonym1191 ono bolesti su prave aj pocas ovu
@bejbs123 ja vím ale vycházejí mi tt testy
@anonym1191 rozdiel pri rovnakych testoch by si mala vidiet ob den,teda po 48h
@bejbs123 myslím ze je to jasný ještě ad nedojde ms
@anonym1191 pekne tak to gratulujem,to uz je vyssie hcg,to by uz cysta nemala byt
@bejbs123 děkuju moc
@anonym1191 nech sa dari

@anonym1191 Myslím, že aj kvôli cyste môžu vychádzať falošne pozitívne testy.