Je to duch alebo čiarka na Mamateste?
Ahojte, je toto duch či čiarka? Ovulácia bola pravdepodobne 8.1. čiže od nej ubehlo cca 9 dní. Styk bol 4 dni pred ovu.

@anabela_a treba iný test, mamatesty toto robia (mne presne 4x), ale držím palce!
@denisa_deniska
@denisa_deniska no ved toto som si az potom uvedomila. Zajtra skusim kúpiť drmax.
@anabela_a aj ja som tak začínala 😊 a teda, mne mamatest nikdy za dva roky snaženia falošnú čiarku nespravil, ale viem, že iným vraj áno. Skôr sa ale prikláňam k biochemickému v tom prípade.
@bambulka711 Myslíte že ked je falošná tak je to skôr biochemické? Ja mám do MS ešte 12 dní tak to budem dlho čakať kým a či príde
@anabela_a skôr sa k tomu prikláňam, lebo neviem, ako je možné, že na som mala test vždy snehobiely. Samozrejme, s istotou to tvrdiť nemôžem... A nie je dôležitý čas do MS ale od ovulácie. Ak viete, kedy bola presne... Lebo 25 dňová lutealna fáza je naozaj dlhá... Mala by byť max. nejakých 16-17 dni. Takže buď býva ovulácia neskôr, alebo je niečo nesprávne.
@bambulka711 prosím tá kedy si mala viac viditeľnú čiaru ako často si sa testovala? Mne to vyšlo takto
@anabela_a aj mne vyšiel úplne slabá čiara a dnes som robila ten istý test a na oko nebola žiadna len matne slabulinký skôr negatívna ja si myslím že asi skoro testujeme tiež mám 12 dni do mš skúsim ešte pondelok keď nie počkám na konca týždňa toto čakanie je strasne
@kvetinka0099 takto sú testy od 10dpo. Testovala som každé ráno. Neporovnávaj ale dve rôzne značky testov, každá má iné množstvo farbiva a každá žena má inak rýchlo hcg.
@kvetinka0099 skôr ako 10 dní po ovulácii nemá zmysel testovať, to znamená pre ideálnom cykle 4 dni pred ms.
@bambulka711 ovulácii som mala cca od 10 .1 som mala taký riedky sliznatky výtok priesvitných a pohlavný stik som mala 9.1 od 12 mám bolesti menštruačné a tak podbrušku do teraz jeden test mi vyšiel takto a druhý dá sa povedať negatívny dnes ma začali bolieť prsia môže toľko trvať ovulácia?alebo kedy sa otestovať aby vyšla normálna ciara
@kvetinka0099 to je veľmi malá šanca, že by ti test už ukázal. Aj keby ovulácia hneď bola 10.1., tak by si dnes bola len 7dpo.
@kvetinka0099 ja ju vidim 😊 aj ty si mala ovulaciu tesne po MS? Ja som dneska sla na istotu s tymi dr max, o to viac ma prekvapilo ze negativne. Tiež mam take priznaky ako ty, ten vytok, a bolesti od ovu. A naviac, po dvoch mesiacoch co nekojim sa mi urobilo par kvapiek kolostra. Nechapem tomu celkovo.
@bambulka711 čiže to potom môže byt od toho 1 .1? Aj tedy sme malý nechránený ale som myslela že by to ukazalo
@anabela_a áno mala mala som riedky priesvitný výtok a potom bolesti do teraz mám, uz aj bolesti pŕs
@kvetinka0099 ale ja neviem, kedy si mala ovuláciu. Nie je dôležité, kedy bol styk, ale kedy bola ovulácia. Keby bola 1.1. už máš čiarku výraznejšiu. Treba si naštudovať, ako to funguje...
@bambulka711 ovulacia bola 10 až 12
@kvetinka0099 ovulácia netrvá od do, ale je to okamih, kedy folikul uvoľní vajíčko. Každopádne, ak aj hneď bola 10.1., tak dnes si 7dpo, to ti test ešte nemá čo ukázať. Najskôr 10dpo, aj to výnimočne. Takže otestuj o 4-5 dni.
@kvetinka0099 Podla mna ak pockas ukaze ti 😊 Ja som dnes vecer skusila este pepino a zas sa mi nieco marí.
@anabela_a áno vidím ale na perinou som počula že pepina falošne tak neviem skús iný ešte neskôr ale držím palce nech ti to vide😄daj potom vediet
@anabela_a to si si robila s mamatest? Tak gratulujem podľa mňa si tehu mas peknú čiarku 🥂 ja som si robila včera livsane pásiky a na obed a vyšli negatívne ale bolesti mám stále a prsia ma bolia mierne na dotik . Ako si natom ty?
@anabela_a ja tam mám 6dni od vynechania tiež som tak kúpila ten livsane a rozmislam že si kúpim mamatest ten ma ešte nesklamal

Niečo sa tam črtá 🙂