icon

Je to duch alebo kanálik?

clean
21. sep 2023

Ahojte, staaale sa snažíme o druhé dieťatko 4 roky sa nedarí každý mesiac dúfam..... mám úplne nepravidelný cyklus, ,, mala by som dostať ms 25teho. Ale mám bolesti na pravej strane v podbrušku s prepáčením by som zožrala všetko čo nezje mňa a hlavne sladké. Keďže mám prácu v ktorej sa naťahujem s ťažkými vecami dnes ráno som sa testla bola slabšia ako poobede. Je ju tam naživo krásne vidno ráno skúsim ešte raz. Čo vy nato? Ďakujem a prajem všetkým zdravé detičky ♥️

Je to duch alebo kanálik?Je to duch alebo kanálik?Je to duch alebo kanálik?
Strana
z5
zanzilady
3. okt 2023

@tehotna40 no tiež si myslím že nebude nič vidno :D ale asi mi zas aj krv zoberie 🙂

zanzilady
3. okt 2023

A ešte technická otázka, led som 4+4tt znamená to že som už 5. Týždeň ? :D

tehotna40
3. okt 2023

@zanzilady ano, napr 5+1 uz sa rovna ze si v šiestom týždni

zanzilady
3. okt 2023

@tehotna40 jasne ďakujem 🥰

zanzilady
6. okt 2023

Ahojte dnes som bola u DR som presne 5+0 ale viem že ovu som mala na 16dc. Tu je moja mala bodka

ivkav5
6. okt 2023

@zanzilady jeeej 🥰 viem čo to je za pocit…pred pár týždňami som to mala tak isto…dnes som prišla od dr. som 9tt a už sa tam rysuje bábätkoo🥰🙏 to sú vždyy také radosti

zanzilady
6. okt 2023

@ivkav5 stále sa nechcem tešiť tak úplne naozaj, kým tam to srdiečko nebude, ale aj tak. Človek ma vždy taký rešpekt a strach pred vyšetrením a led to je v poriadku tak to na chvíľku zas opadne až kým nemá ísť zas na ďalšie :D ale bola som rada že som fam videla tu bodku 😍ešte budem volať za výsledky Hcg v pondelok či to oekne stúpa 🙂

ivkav5
6. okt 2023

@zanzilady držim veľmi palce, ale bude to dobré 🙂 prežívala som to presne rovnak, do toho x problémov, špinenia, vkuse pohotovosti 🙈 ešte si toho zažijeme, ale už konečne sa začínam tešiť 🙂 všetko bude super, uvidíš😊

zanzilady
6. okt 2023

@ivkav5 anoo bude, ďakujem za podporu 😍potom o týždeň sa zas ozvem 🙂

clean
autor
17. okt 2023

@zanzilady ahoj no ako ? 🙂

clean
autor
17. okt 2023

Baby ahojte chcem sa spýtať dnes som bola na sone srdiečko krásne bije. A toto mám v papieroch som teda 8 týždeň alebo 7 ? 😂

zanzilady
17. okt 2023

@clean ahoooj 🙂 bola som minuly pondelok u Dr a všetko bolo ok, ale ešte nebolo vidno nív len gestacny vak, dalsi pondelok idem na kontrolu tak dúfam že srdiečko tam už bude 🙂

clean
autor
18. okt 2023

@zanzilady tak držím palce, nech už je vidieť srdiečko a nech je všetko v poriadku 🙏😘

Strana
z5