icon

Je to duch alebo kanálik?

clean
21. sep 2023

Ahojte, staaale sa snažíme o druhé dieťatko 4 roky sa nedarí každý mesiac dúfam..... mám úplne nepravidelný cyklus, ,, mala by som dostať ms 25teho. Ale mám bolesti na pravej strane v podbrušku s prepáčením by som zožrala všetko čo nezje mňa a hlavne sladké. Keďže mám prácu v ktorej sa naťahujem s ťažkými vecami dnes ráno som sa testla bola slabšia ako poobede. Je ju tam naživo krásne vidno ráno skúsim ešte raz. Čo vy nato? Ďakujem a prajem všetkým zdravé detičky ♥️

Je to duch alebo kanálik?Je to duch alebo kanálik?Je to duch alebo kanálik?
ivkav5
29. sep 2023

@clean 1000,9? Super, takže stupaa🥳🙏

clean
autor
29. sep 2023

@ivkav5 áno pridala som aj fotku 🙏🙏🙏♥️♥️

ivkav5
29. sep 2023

@clean tešim saa s tebou! 🙏🥳 držim palcee, nech je všetko v poriadku..aj ťa objednali už na sono aspoň o týždeň?🙂

clean
autor
29. sep 2023

@ivkav5 volala som mu tak že v utorok ráno mám prísť 🙏 bože taká som šťastná len nech je všetko v poriadku.

ivkav5
29. sep 2023

@clean budee neboj sa 🙏🥰 tešim sa s tebou

zanzilady
29. sep 2023

@clean supeeeer 😍😍😍😍

zanzilady
Autor odpoveď zmazal
clean
autor
29. sep 2023

@zanzilady a ty ako ? 🙂 aj sa chystáš k dr ?

zanzilady
29. sep 2023

@clean zavolám budúci týždeň. Ešte čakám na ten clearblue, takto som mala dnes, nie veľký rozdiel. Ale zas len 1 deň je rozdiel tak asi preto

ivkav5
29. sep 2023

@zanzilady ten spodný je už celkom slušný🙏🥰 kedy robíš clearblue?

zanzilady
29. sep 2023

@ivkav5 asiii až cez týždeň ten digi a v nedeľu obyc včasný.

clean
autor
30. sep 2023

@zanzilady bodaj by to vyšlo ♥️ ale ten pred a posledný je krásne vidieť.

zanzilady
30. sep 2023

@clean Dievčatá pomoc, začala som teraz ráno špiniť. Zatiaľ len take ružové ale dúfam že to bude v pohode.posledný test je teraz robený pred 5 minútami. Keď zaschnú sú tmavšie trochu ale aj tak. Povedzte že to bude dobre.dnes som 15dpo

tehotna40
30. sep 2023

@zanzilady ja by som.šla na pohotovosť, povedala ze máš jasne pozitívne tehotenské testy a začala si splniť, možno ti niečo pichnú na udržanie. Ale tak niektoré ženy majú normálne aj ms počas prvých mesiacov, to je také hádanie. Ja by som určite išla na pohotovosť. Držíme palce a veľa zdravia 😞
P.S. pri takýchto pozitívnych testoch digi ukáže uz 2-3 som si istá

zanzilady
1. okt 2023

@tehotna40 nakoniec som napísala jednej gynekologicke na Instagram. Tak povedala že je to úplne v poriadku. Dokonca aj slabé krvácanie v čase kedy by mala byt ms. Takze už počkám do zajtra a budem volať mojej Dr. Test clearblue teraz ráno a toe druhé - slniečko jeden robený včera ráno a jeden včera vecer ☺️

ivkav5
1. okt 2023

@zanzilady jeeeej gratulujem ti teda❤️🥳

tehotna40
1. okt 2023

@zanzilady testiky sú krásne, áno určite volaj lekárke možno nasadí duphaston alebo niečo. Držím palce nech to dobre dopadne

ivkav5
1. okt 2023

@zanzilady určite choď k lekárke, tiež som špinila, beriem už 2 týzdne Duphaston a Ascorutin na udržanie 🙏

clean
autor
1. okt 2023

@zanzilady bodaj by bolo všetko v poriadku, ale ja som šponila pri dcérke ešte ju vtedy ani na sone nebolo vidno. A rovno nemocnica a skoro som u ňu prišla. Radšej by som šla ak stále špiniš

ivkav5
1. okt 2023

@clean súhlasim, ja tiež špinenie, o deň už krvácanie…na pohotovosti mi pichli dicynone na zastavenie krvácania, potom k mojej dr. a tá nasadila duphaston + ascorutin…žiaden sex, fyzické šetrenie…špinila som ešte dlhšie, ale už to uplne prestalo..choď, nech sa bábätko udrží 🙏

zanzilady
2. okt 2023

Ahojte, tak dnes hneď ráno som volala Dr. Rovno že mám prísť radšej. Zobrala mi krv, a urobila Sono - zatiaľ nič nevidela ale že je sliznica vysoká. Že podľa hcg sa dohodneme kedy mám prísť zas. Ale preistotu mi dala duphaston a kľudovy rezim. Som vlastne aj trochu pokojnejšia.

ivkav5
2. okt 2023

@zanzilady no super, dobre že si šlaa 🙏 ja to isté 🙂 som už 9tt..držim ti palce🙏

zuza265
2. okt 2023

@zanzilady a kedy budes mat vysledky hcg?🤗

zanzilady
2. okt 2023

@zuza265 zajtra poobede 🙂

zanzilady
2. okt 2023

@ivkav5 anoo tiež som rada, ďakujem 🥰

clean
autor
3. okt 2023

Je to tam baby ♥️♥️♥️♥️ o dva týždne na srdiečko

zanzilady
3. okt 2023

@clean supeeeer ! Ja mám poobede volať sko mi vyšlo hcg teraz by som mala byt 4tt+4 koľko býva hcg v 4tyzdni ?

zanzilady
3. okt 2023

Tak mám Hcg 285.2 teraz som 18dpo 🙂 čo poviete ? V piatok mám ísť zas na Sono, či už teda bude niečo vidno.

tehotna40
3. okt 2023

@zanzilady hcg máš v poriadku hodnoty super 🙂 akurát neviem ci v piatok neni skoro na sono, ja som mala hcg 990 5+4tt a ešte nebolo nič vidieť. Ale tak uvidíš 🙂 držím palce