Je to duch alebo moja bujná fantázia?
Vidite aj vy takú slabú čiaročku ,,alebo sa mi to len zdá ? 😒 (fotky som kus upravila lebo mám slabší foťak )
@laauraa takyto isty test s duchom som mala aj ja....ten duch mi prave teraz funi do ucha a mrvi sa vedla mna v postielke...podla poslednej ocakavanej menstruacie som mala byt v 9 tt a nakoniec som rodila o 9 dni po termine...cize otehotnela som tesne pred zaciatkom dalsej ms....ratam, ze si tehu tak 4 tyzdne a preto ta slaba ciarka..ked som sla na kontrolu bola som v 5 tyzdni a mala som len gestacny vacok zatial...po dvoch tyzdnoch uz bolo vidiet bijuce srdiecko...drzim palceky aby si bola tehu...este jednu radu ti dam...rozober ten test...strhni z neho vrchnu foliu...ak pod nou bude ta ciarka o nieco silnejsia mas vyhrate...najlepsie su testy bez tej umelej hmoty okolo... 🙂 daj vediet ako si dopadla
@laauraa pozri..ja som ratala tyzdne od tvojej poslednej mensteuacii co si mala dostat....nie tu co si mala...to rataju lekari...ja ratam od mozneho pocatia...cize ma skor zaujima datum tvojej poslednej, ktora sa uz nedostavila...podla mna si take 4 az 5 tyzdnov tehu a mas slabe hcq....prvy test mi dokonca nevysiel ako tvoj..bol uplne prazdny az o dva dni ked som si robila dalsi test tak mi vysla ciarka ako tebe a bola som si viac ako ista...do piatku je daleko...skus urobit vo stvrtok dalsi test...
@laauraa skusim vyvratit niektore tuto tvrdenia...ak sa raz objavi ciarocka na teste je viac ako iste, ze...bud si tehotna alebo si mala samovolny potrat a este v tebe prevlada hcq hormon...este ale spominas, ze poslednu menstruaciu si mala na zaciatku roka tak potrat som vylucila...test NEMOZE ukazat niekomu dve ciarky ak nieje bud tehotny alebo to druhe co som spominala...ak je ale niekto tehotnu a test je pozitivny tak test zlyhal...nemoze test zlyhat ak niekto tehotny nieje...ak mas ten test pri sebe..skus o rozobrat ako som ti radila... 😉
najlepsie je asi zajst k lekarovi... mne test ukazal hned tyzden po vynechani kramov slabu ciarku, ale po mesiaci nic, alebo akoby ducha a potratila som :( Ked uvadzas, ze si mala kramy dostat pred mesiacom, mala by tam byt jasna ciarka, aj ked mas posunuty cyklus, ale mozno sa mylim, len po osobnych skusenostiach aj kamaratkynych nechcem vyvolavat falosne nadeje... Viem, kolko sme sa "zrevali " my, ked sme stale dufali, ze sme tehotne a neboli sme :(
@koldun1 dovolim si nesuhlasit.... ja som testovala nespocetne velakrat pocas snazenia..... a mala som straaaaaaasne vela testov s duchmi a tehu to na 1000% nebolo...... ani samovolny potrat..... su testy, ktore robia duchy pravidelne... uz som ich chcela dat ocikat aj mm, ci by nebol duch 😀 takze moze byt duch a tehu to nie je.....
no uvidím ako to dopadne v piatok ... dufam,že nič vážne :( ale dakujem vam za rady baby 🙂
@laauraa skús si kúpiť druhý test,ten obyčajný,čo sa namáča do zozbieraného moču.Ja som si tiež najprv kúpila taký drahší ocikávací a tam sa mi zdalo akoby som ducha videla,ale nevedela som,či ho vidím,alebo len chcem vidieť...Kamarátka povedala,že aj jej to spravilo,že si mám kúpiť ten namáčací a na tom mi už bola čiarka pekne vidieť,síce bledšia,ale bola a ako vidíš som tehu 😀
@katy2 presne pokial je čiarka ružová a slabá beriem to ako ducha ale pokial ej len síví otien kanalika tehu to nieje ja osobne som minuý cyklus testovala hadam 5testou roznych značiek a teda duchovia boli teraz ked sa pozriem nič tam nieje (kto chce vídi nhoci čo aj otien kanalika)príde ako duch.takže pri takomto teste by som ani nedúfala ani nečakala.
@mimi321 ahoj tak tehotná vraj niesom :/ ....nič tam nevidel zatial všetko mám tam kde má byť ..ako a aké má byť že som jeden z mnohých prípadov že mám všetko čiste a pekne z dnu .. až na nepravidelnu mrchu .. v pondelok mám isť na krv a potom sa uvidi vraj to može byť z rozkolísaných hormónov ..na ultrazvuku videl ,že do 10 dni by mala mrcha prísť ..ak nie tak mám isť na vyvolávačku ... no a v piatok na ultrazvuk prs ... takže tak 🙂 ALE dakujem všetým za rady a skusenosti s ktorými ste sa podelili 🙂 dufam ,že raz sa o ne budem deliť aj ja 🙂)

@laauraa ja som to mala presne ako Ty len som špinila necelé dva dni ale ja som po týždni keď sa to nespustilo (lebo u mňa to nebolo zvykom a mala som menš.jak hodinky presnú) som šla k MUDr. aby to nebol miom, cysta. No a výsledok? Môj "miom" má 5 rokov a je to živé striebro. Rozumu ma za troch 😀 No a moja kolegyňa pri oboch tehu mala neg, test a to už bola skoro tri mes. tehu. No držím palce