icon

Je to duch alebo tehotenstvo?

mausy30
Včera o 21:08

3 dni do menzesu,tehu test pepino

Je to duch alebo tehotenstvo?
dzulli1980
Včera o 21:09

Pepino testy duchujú, stačí, keď kávu vypiješ, už máš // ... kúp si iný test.

mausy30
autor
Včera o 21:10
@dzulli1980

@dzulli1980 ďakujem

anonym_2aa6ca
Včera o 21:27

toto je uz minimalne tretia takato diskusia za posledny tyzden. ved este pockajte a uvidite

anonym_67caba
Dnes o 04:28

@mausy30 duch neexistuje

anonym_4f16f6
Dnes o 05:20

Ja tam vidím slabú čiarku, za mňa to duch nie je..

anonym_4bf545
Dnes o 05:24
@dzulli1980

@dzulli1980 No jasné 😂 Väčšiu hlúposť som nečítala.

anonym_4bf545
Dnes o 05:24

@mausy30 Áno, druhá čiarka bez pochyby.

sense
Dnes o 05:28

Veľa testov robí takéto čiarky po zaschnutí, takže ťažko povedať. Počkaj tie tri dni a skús znova, ak si tehotná čiarka už bude oveľa výraznejšia. Držím palce

lenka13332
Dnes o 05:33

@mausy30 ak je to foto limite tak to zrejme vyšlo

mausy30
autor
Dnes o 05:55

Ďakujem za odpovede ,uvidím teda

krasneleto
Dnes o 07:20

skusila by som iny test... a testovala obden

anonym_8680a8
Dnes o 07:29

Vy ste psychicky chora, alebo mate obsesiu s tehotenskymi testami? Normalny clovek nezaklada kazdy treti den diskusiu s ostatymi testami.

mausy30
autor
Dnes o 07:49
@anonym_8680a8

Vy ste psychicky chora, alebo mate obsesiu s tehotenskymi testami? Normalny clovek nezaklada kazdy treti den diskusiu s ostatymi testami.

@anonym_8680a8 prepáčte ale zrejme ste na omyle,naposledy som tu bola v apríli kedy moje tehu skončilo ako mimomaternicove .Ale ďakujem aj za Váš názor

anonym_759635
Dnes o 07:52

@mausy30 z akého dovodu testujes keď ti ešte nič nemeska? Toto ja nepochopím. Fakt sa niektoré spamataje už.
Inak ja som vždy testovala keď mi meškali aspoň 5 dní a to aj na pepine boli koľajnice až do New Yorku🤣🤣🤣

januska12323
Dnes o 08:13

Sprav si test o týždeň ak bude stále meškať. Testovať dopredu a naháňať duchov je len na nervy.

anonym_3a81a2
Dnes o 08:27

Ja zas nepochopím tieto anonymné diskutujúce, ktoré komentujú odpoveďami typu “načo sa tak skoro testuješ?”, bambilión smejúcich sa smajlíkov, akože ako načo? Tak snáď nato, aby tá žena vedela. Dokonca autorka tam nejakú tú čiarku má, niektoré tu pridávajú biele testy, ale dokonca aj nato sa viem pozrieť z ich strany. Veď predsa veľmi chcú. Hej, vie to byť na nervy, ale pre mňa bolo viac na nervy, keď som vedela, koľký deň dpo som (min. približne), a neurobila som test - celý deň som to mala v hlave a bola z toho nervózna. Takže mňa to nejakým spôsobom upokojovalo, aj keď to bolo sklamanie. Asi aj preto som nato, že som tehotná, prišla hneď - 9 dpo, a neľutujem, že som x mesiacov testovala “zbytočne”. 🙂

mausy30
autor
Dnes o 08:42
@anonym_3a81a2

Ja zas nepochopím tieto anonymné diskutujúce, ktoré komentujú odpoveďami typu “načo sa tak skoro testuješ?”, bambilión smejúcich sa smajlíkov, akože ako načo? Tak snáď nato, aby tá žena vedela. Dokonca autorka tam nejakú tú čiarku má, niektoré tu pridávajú biele testy, ale dokonca aj nato sa viem pozrieť z ich strany. Veď predsa veľmi chcú. Hej, vie to byť na nervy, ale pre mňa bolo viac na nervy, keď som vedela, koľký deň dpo som (min. približne), a neurobila som test - celý deň som to mala v hlave a bola z toho nervózna. Takže mňa to nejakým spôsobom upokojovalo, aj keď to bolo sklamanie. Asi aj preto som nato, že som tehotná, prišla hneď - 9 dpo, a neľutujem, že som x mesiacov testovala “zbytočne”. 🙂

@anonym_3a81a2 ďakujem

anonym_686955
Dnes o 08:52
@mausy30

@anonym_3a81a2 ďakujem

@mausy30 u mna pepino nikdy nezlyhal. Otazka ci ciarka zosilnie ale zmizne ked budes neskor testovat a pojde o biochemicke teho. Nech sa podari. 🙏

mausy30
autor
Dnes o 09:25
@anonym_686955

@mausy30 u mna pepino nikdy nezlyhal. Otazka ci ciarka zosilnie ale zmizne ked budes neskor testovat a pojde o biochemicke teho. Nech sa podari. 🙏

@anonym_686955 som po mimomaternicovom,príliš neverím ,ale ďakujem

anonym_1bb9ef
Dnes o 09:25
@anonym_3a81a2

@anonym_3a81a2 presne tak... sama som robila testov,,,omg a ze kolko... aj od 5DPO som testovala... cise som nezakladala temy, ale robila som to... mam preto pochopenie...