Je to duch, môžeme sa tešiť?
Idem vám spraviť nervy, keď všetky tak aj ja🤣🤣🤣🤣
Áno budem sa za 2 dni znovu testovať... Toto je 10dpo ,na fotke to tak není asi vidno ako naživo... Ale ... Môžem sa už tešiť???😜😜😜

@ladyk001 tak také čo to nezažili a neprešli si tým "či sa zadarilo" to nepochopia 😉
@christinka1 slaby naznak tam je, sprav si o 2dni a porovnaj ci silnie 😉
@bambulienka25 ja užívam siofor kvôli PCO... Nehovorím že sú ale tak snáď dopomôžu 😉
@mikasz určite spravím a porovnám 😉
@bambulienka25 mne práveže trošku upravil a snáď mi teda aj pomôžu 😊 strašne som zvedavá aké budú ďalšie testy, pretože veľmi chcem ešte bábätko
Ja nic nevidim
@christinka1 ja by som sa veľmi tešila na vasom mieste 🙂 Drzim palce,nech to dalsie testovanie dopadne podla predstav
@christinka1 No problém je ten, že ste to tu poniektoré doslova zamorili ošťatými testami....samozrejme, že negatívnymi, ale furt tam čosi vidíte, aj keď je tam ho***
@mandarinka555 možno máte pravdu s tým hovnom,ale ak nemáte nejakú zmysluplnú radu alebo skúsenosť ,tak choďte komentovať inam... A to "hovno" vám tu ukážem neskôr 😉😘
@pauli_cka ďakujem 😊 a dúfam, že ďalšie už nebude "hovno" ako mi písala jedna milá dáma , ktorá vie akurát tak o tom hovno 😉
@mandarinka555 a aké majú byt tie testy ? Oplute ? 😂
@christinka1 nic si z toho nerobte. nerozumiem naco ma niekto tendenciu vyjadrovat sa k niecomu k comu nema co povedat... ale co uz. ako hovori moj manzel: Aj takych berie MHD :D
@pauli_cka lebo niekto potrebuje byť zaujímavý,tak komentuje niečo,o čom vie 💩 Váš manžel má pravdu 😂😂
@christinka1 date mi prosim vediet,ako ste dopadli,co sa testu tyka? Uz teraz som zvedava 🙂 A drzim vam velmi palce. malo by to byt prve babatko?
@pauli_cka určite vám napíšem súkromnú správu 😉 nie nie už druhé... A ďakujem ste zlatá 😊😊😘😘😘 Ja som tiež,ale bojím sa aj sklamania
@ladyk001 namočené v Aviváži 😉 😂😂😂
@christinka1 aj ja drziim prstyyy 🙂 ja tiez budem onedlho testovat ale zatial som len 4dpo :D
@ladyk001 tak držím palce ✊ aj ja vám už teraz 😊 potom dajte vedieť tiež ako ste dopadli 😉
@christinka1 dakujeeem a mozeme si aj tykat 🙂🙂
@ladyk001 tak ahoj ja som Kristína 😊😉
@christinka1 Klaudia tesiii ma 🙂snaad sa stretneme v skupinke septembrovky2021 🙏
@vargovajana co ma urobiť? Za 2 dni zase testnut🤷♀️
Tešiť sa môžeš až keď bude silniet. Ani slabá ciarka ani duch nezaručuju tehotenstvo. Iba ak ciarka tmavne.. Poznám z vlastnej skúsenosti. Držím palce
@vargovajana je to naozaj len slaby naznak. Treba pockat ci jej vynecha ms a zopakovat test ci ciarka tmavne...
Ak sa uz 5rokov snazia, riesia to aj s lekarmi?

@mandarinka555 tak mate asi slabý zrak alebo shitny monitor/mobil 🤐