@anjelicek26 citila som pri prvom, myslim, ze aj teraz lebo ma celu sobotu bolelo podbrusko aj pichalo, nemenila som filtre, len orezala foto
Nemyslim, ze 1mm vajicko pri zavrtavani do maternice robi nejake pichanie a celodenne bolenie podbruska. Kazdopadne uvidis, sprav si test o dva dni, toto je takmer neviditelne este. Ale mozno je fakt len prilis skoro... ak by sa uhniezdilo v sobotu, tak by uz mali byt pekne ciarky...
@anjelicek26 dakujem, uvidime, lebo od tej soboty mam stale len vodovy vytok, cele gatky furt mokre a mozno este len budem mat ovulku, ja uz neviem :D
Tak ta sobota tahanie a pichanie v podbrusku kludne mohla byt ovu, alebo sa zbera...mna bolia vajecniky pred ovu uz 3-4 dni dost intenzivne, neda sa to prehliadnut veru... a ovu mi dost kolise, aj 5 dni rozdiel kludne, telo si robi, co chce.
@anjelicek26 mozno hej, skusali sme aj v sobotu aj vcera som mala stale divne pocity, no necham tomu cas.
Kolko ti meska?
@veronikaszabova dnes je 12dpo
@anjelicek26 0,1 mm vajicko… uhniezdenie urcite neboli, ani nie je citit, suhlasim.
A uz ti teda meskaju? Ak nie, zbytocne testujes
@pondelok01
@anjelicek26 nesuhlasim baby s vami. 3 dni po vklade embryi ma zacalo pichat pri urcitych pohyboch v podbrusku. Vzdy na tom istom mieste. Zacala som do ruzova spinit a 2 dni na to, slaba ciarka na teste. Len embrya boli 2 a mali 6dni.
A vela zien citili uhniezdovanie ako pichanie.
@tessa2299 vela zien citi kadeco aj ked tehotne nie su... pichanie, tahanie uponov maternice je uplne bezne ako sa krcok maternice v cykle posuva vyssie-nizsie... len ked clovek da vkladat embrya, skutocne vnima a sleduje kazdy jeden drobny "symptom"... realne tkanivo maternice proste bolest nepocituje a nie to este taku intenzivnu pri takejto velkosti embrya...
@anjelicek26
@pondelok01 dievcata, este pred siedmym tehotenstvom by som tvrdila to, co vy. Ze to necitit, lebo pri 6 tehotenstvach som uhniezdenie absolutne necitila. A zrazu pri siedmom..presne na 7DPO dost silne menstruacne bolesti, a to ja uz ich ani pri menstruacii od prveho porodu nemavam..tak som vedela, ze sa cosi deje, svoje telo dobre poznam😊...no a presne o 4dni mi vysiel krasne pozitivny test.
Na 100% to bolo uhniezdenie😊 takze je mozne to citit, asi v malom percente pripadov, ale je to mozne.
Autorka, tazko povedat, ci je to ciarka ci kanalik, ale ja som mala slabu, ale jasne viditelnu ciarku na stvrty den po uhniezdeni. Sprav aj zajtra, ak si tehotna, bude uz zretelnejsia😊 drzim palce a vela stastia😊
12 DPO by už náznak mohol byť ak si mala naozaj pred 12 dňami ovulaciu, ale tým pádom by sú ju nohla očakávať teraz keďže teoreticky by ti za cca2 dní mala prísť ms. Počkaj tie 2 dní a skus znova, ak je to tehu čiarka už bude viditeľnejsia a nemusíš loviť duchov. Držím palce
@pondelok01 ja som tiež cítila zvláštne mierne bolesti, vtedy som si vravela, že fíha, ono to asi vyšlo - a vyšlo. Nemyslím si, že samotné zavŕtavanie vajíčka, ale skôr, že sa pri tom uvoľňujú nejakē hormóny, látky neviem čo,môže telo maternica reagovať a pichať, ťahať, predsa len je to niečo iné, než keď sa vajíčko poberie henta von s krámami.
Ale autorka,ja tam nič nevidím,skús neskôr

Ako vies, kedy bolo uhniezdenie? Je to sotva viditelne a to si uz vytiahla kontrast hore, ja ti neviem, skor nie ako ano :(