Je to kanálik alebo čiarka?
@nikolkollarova zial tam nic nie je vidiet
nič nevidím, ale ak je to pepino test urob určite inú značku (Livsane, Dr. max) tieto pepino testy robia kanáliky
Nič.
@nikolkollarova fotka rozmazaná a nevidno ani ducha, ani čiarku, ani kanálik.
@nikolkollarova nejde mi to lepšie odfotit na zivo to je dobré vidiet
@nikolkollarova uz ti meska menzes? Kolko si po ovulacii?
Ja na teste nic nevidim.
@nikolkollarova určite treba robiť iný test a nie tieto pepino. Tie robia falošných duchov. Sestra mala oveľa silnejšiu čiarku a tehotná nebola. 💁
@nikolkollarova tak nič nevidno. Zlá fotka. Keď tam niečo vidíš, urob zajtra iný druh testu.
Ja vidím, čo myslíš. Mne úplne toto isté spravil tento test... sprav si iný.. mne pepino ten kazetový ukázal negat a naozaj som nebola tehotná
@strasko skúsim takto foto lebo ak ro je kanalik tak zbitocne budem robiť
@nikolkollarova kup si iny test.
@nikolkollarova podla mna je to druha ciarka. Ale ozaj aspon napis kedy si mala ovulaciu, poslednu ms,…
@mysiacik28 poslednu ms som mala 31.12
@nikolkollarova tak to ti este ani nemeskaju. Naco uz testujes?
@veronikaszabova ano nemeskaju ale mam príznaky take zle mi je hlava sa mi točí chrbát ma moc boli aj podbruskom
@nikolkollarova ja tam vidim tien ale sedy malo by to byt doruzova…trrba pockat este den dva a spravit dalsi
@dominikag1507 takže zrejme kanálik
@nikolkollarova tie priznaky co popisujes su aj pred ms. Pockaj 2 dni a opakuj test
@nikolkollarova ved musis odcitavat do 5 min tieto lebo potom už tam môže všeličo presvitat.
@nikolkollarova test si treba urobit ked meska MS...priznaky co mas su bezne aj pred menstruaciou...zbytocne predides sklamaniu a hladaniu duchov na teste ;) pockaj a netestuj do toho 30 januara
@nikolkollarova ja tam vidim kanalik, ale testuj keď ti bude meškať
@nikolkollarova ano je to tam vidno stale, ale stale je to velmi slabe aby sa to dalo jednoznacne povedat …

Na tejto fotke nie je uplne nic