Je to kanálik alebo tehotenstvo?
Prosim Vás baby viete mi poradiť? Mam 4dni do ms a takýto test… je tam niečo alebo sa mi zdá?
50/50 tieto testy sú veľmi nespolahlive. Sprav o 2 dni ďalší,ak zosilnie,je to tam...
@anjelicek26 dakujem za radu
@anjelicek26 to si spoznala test podľa značky, ci hovoríš o týchto klasických palickovych? Lebo ja som sa teda takychto lacnejších testov urobila za život dosť a ani raz som nemala falošné pozitívny a vždy mi ukázalo pozitívne keď mali 🙂
@annabell_3 ja som mala takuto čiarku tiež par dni pred MS a už bude mať 4 roky 🙂 ale urob druhy test hlavne ráno
@13uzivatelka11 podla znacky, je to pepino, tie robia falosne ciarky aj z cistej vody
@barbora_t aha OK nevedela som 🙂 ale mne neurobil teda mala som párkrát, ale nehadam sa
@annabell_3 treba robiť ráno. Ak bude silnejší, tak je to tehotenstvo.
Ja som mala podobny test a som tehu a presne aj túto značku. Skus o 2 dní spraviť
Ja som robila minulý týždeň štvrtok piatok ráno a dnes ráno a mala som tiež duchov. Boli to pepino testy. Zajtra má prísť ms tak uvidím. Dnes ma od rána bolelo podbruško a kríža teraz už lepšie. Ale prsia bolia z bokov neskutočne na dotyk a sem tam cítim aj len tak že bolia.
akoze ano pepino su sibnuté testy ale podla mna toto je uz ciarka, sice slabsia ale je. podla mna to bude tehotenstvo ale kup si iny test, napr dr max obyc palickovy
@annabell_3 presne aj mne takto ukázalo štyri dni do ms,a teraz mám 2 mesačne bábo 🤍
Ja nie som žiaden lovec duchov , ale tu tu čiarku vidím celkom pekne . Moc držím palce ❤️
@annabell_3 vyzerá to ako čiarka. Skúste ešte mamatest... Dajte vedieť ako ste dopadli

@annabell_3