Je to na 100% tehotenstvo?
Ja som si robila "obyčajné" testy keď som mala pocit, že som tehotná ale pokiaľ viem tak keď ti tam ukazuje plusko tak by mal byť pozitívny a tie čísla pod tým by mal byť týždeň, v ktorom si. Takže si buď v druhom alebo treťom týždni 🙂 Veď na krabičke máš návod a tam máš nakreslené čo ukazuje keď si tehotná a malo by tam byť aj či ukazuje tie týždne ale nenapadá mi nič iné čo by to mohlo značiť.
@angie_l Kedy si si robila test, myslim kolky den cyklu? Mne vysiel clear blue positivne 2-3 tyzdne (ale ja uz som bola 4+) a nakoniec som mala mimomaternicove. Nechcem plasit, ale nie je to sranda. Ak uz si mala dostat menzes a vysiel ti test takto, tak v 6 tyzdni urcite chod na sono-musi byt vidiet babatko.
drzim palce!
Brala si nejake lieky na podporu k otehotneniu, pichala si si injekcie? Ak nic z toho, tak si tehotna, gratulujem, jedine lieky na stimulaciu by to mohli falosne skreslit
@angie_l mne tento test ukazoval
2-3v case menzesu....ja som vsak k dokymu naklusala ihned,nakolko sme o mimi niekolkokrat prisli..na sone nebolo vidiet nic,nasadil tabl.na udrzanie a teraz mi 4-mesacna bublinka spinka v postielke 😉.....urcite si tehu,ale na sone este nebude nic vidiet..hcg som v tom case mala 283
keď ti mešká menštruácia viac ako 10 dní...už môžeš ísť 🙂 ja som šla po 16 dňoch meškania...a už tam videla 🙂 🙂 ...
Ahojte babulkymeska mi menzes 3 dni robila som si test papierik a tam hned dve ciarky po 3 hodinach znova som si urobila ale taky co ide do prudu mocu a tam nic som tehotna ci nie?
Ahojte. .máte niektorá krátku lutealku? Ak áno.. prosím i radu..ako ju predĺžiť 😔 po poslednom MA sa mi cyklus ešte viac skrátil.. už tak bol dost krátky.. 26dni...A teraz 24...Viem že ovu mám 13-14 deň cyklu...takže zvyšných 10dni je strasne malo 😔

@angie_l urcite si tehotna 🙂 gratulujem