Je to negatívny výsledok?
@marticka85po akurat pred dvoma dnami bol uplne biely a teraz toto. Mna by potesil negativny vysledok viac.
ja tiez ciarku nevidim. este ked maximalne zaostrim, tak sa mi tam zda byt kanalik,a le farebna ciarka ziadna.
ja vidim ciarku a mala som take tiez. podla mna o dva-tri dni bude jasne vidiet.
@patrixxx23 mame uz dve deti. Dalsie sme neplanovali takze je to sok. Ale mozno je to ozaj len nejaky omyl. Ak by to bolo ozaj babatko tak vychovame 🤷🏼♀️
@mojeprvebabatko mam nepravidelny menzes ale jediny den kedy by asi pripadalo do uvahy otehotnenie je 12.11. takze 11 dni je odvtedy. Blbe je, ze neviem kedy bola ovulacia.
@mojeprvebabatko ja som mala jednu noc taky stav ako som mala ked som bola tehotna, ze mi bolo take teplo, ze som si musela vyzliect pyzamo. To sa mi stavalo len v tehotenstve. A teraz sa pridala zvlastna bolest prs (ale to si mozno nahovaram) Ja uz som taka zmagorena z toho, ze neviem ani cia som 🤦🏼♀️ Chcela by som jednoznacnu odpoved ano alebo nie.
Dneska mamatest uplne snehobiely. Ufff. Takze snad iba plany poplach. Nechapem, ze hentake nepresne testy predavaju 🤦🏼♀️

Slabučká čiarka tam je.