icon

Je to pozitívny tehotenský test?

midee
12. júl 2022

Ahojte dievčatá máte skúsenosti s testami pepino? Som 9 dní dpo a takto mi ukazujú testy, no nejde mi to už lepšie odfotiť, ale snáď je to druhá čiarka a nie len "kanálik". Čo poviete? 🙂

Je to pozitívny tehotenský test?
ragaca
28. jún 2024

@nev80 ale ten na samotnom by som povedala že budeš

ragaca
28. jún 2024

@nev80 a skúšala si aj inú značku?

nev80
28. jún 2024

@ragaca skusala mamatest. Ale aj tam len taky akoby tien.

nev80
28. jún 2024

@ragaca kupila som si na rano Clearblue plus tak som zvedava

nev80
29. jún 2024

Čo hovorite na tento + - test dievcata. Som jedina co tam vidi toho dúšika?

ragaca
29. jún 2024

@nev80 ja to vidím držím palce

nev80
29. jún 2024

@ragaca dakujem.

ragaca
30. jún 2024

@nev80 potom daj vedieť či silnela

ragaca
30. jún 2024

Vôbec nesilneju.Moje dnešné

nev80
1. júl 2024

@ragaca a skusila si aj inu znacku? Mne ms od dnesneho dna zacina meškať. Ale nevidim to pozitívne. Mam bodave bolesti v bruchu od vcerajsieho rana. Asi nebudem tehotna. Nemam sice PMS priz aky ale ani tehulkovske.

banderaska29
1. júl 2024

@ragaca
@nev80 https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/nove-pepino-testy-falosne-duchuju/ ahojte dievčatá, podelte sa o svoje testy a skusenosti do našej skupiny s pepino testami 🙂 inak podľa mna ste obe tehotne podla testov 🙂

ragaca
1. júl 2024

@nev80 skúšala som aj iný ale to isté ako na tomto.

sense
1. júl 2024

@ragaca žiaľ to sú negatívne testy... Keby si tehu už by čiarky silneli. Žiaľ toto sú kanáliky. Koľko ti mešká

nev80
1. júl 2024

@ragaca ahoj. Prave som si kupila znacku mamatest. Nie je to moc dobre na fotke vidiet, ale je tam. MS mam o dva dni. Som zvedava. Rano vyskušam či bude tmavšia.

ragaca
1. júl 2024

@nev80 vyzerá to zatiaľ fajn len nech je tmavšia ja asi len na testoch kanáliky či ako sa to volá.ja mávam nepravidelnu MS tak ani neviem kedy mám dostať ,naposledy bola pred mesiacom a pol ovulaciu si ani nemeram ani netestujem lebo vraj podľa lekára ju vraj nemávam.co mi je divné ,lebo ak by nebyvala ovulka tak by asi ani MS nebol aspoň si myslím.co už

sense
1. júl 2024

@ragaca môžeš mať ms aj bez ovulácie... Na začiatku cyklu sa ti robí vystielka endometrium, ak nedôjde k oplodneniu vajíčka a tým pádom k uhniezdeniu, sa táto vystielka odlucuje a to vlastne spôsobuje menštruačné krvacanie
Cinprebehla ovulácia vie lekár nie podľa menštruácie ale podľa žltého telieska. Skúšala si tu ovuláciu riešiť s lekárom?

ragaca
1. júl 2024

@sense hej ale to som brala lieky aby mi pomohli mať aspoň babo ale inak bez liekov asi beznádejne.Ale dúfala som že po jednom dieťati čo mám ktorý má už 4 roky sa zadary aj prirodzene lebo som už od iných počula všelijake prípady ako ja a že sa im aj prirodzene potom zadarilo mať dieťa.Ale asi I mňa to bude nula bodov 😭😭

sense
1. júl 2024

@ragaca ja zase dcéru hneď, potom 2x ani neviem ako to bolo MA a odvtedy nič cez 4 roky a to mam všetky výsledky v poriadku a chlap Spermiogram síce nie 100percentny ale ani taký žeby to bránilo oplodneniu kedze som tehotná s ním bola

ragaca
1. júl 2024

@sense veď to že ako ešte nemám MS tak ma pobolievaju prsia a brucho má bolí ako pred MS a tá stále nechodí a predvčerom má strašné bolela hlava a bolo mi skoro na zvracanie,že som nič nechcela jesť .

nev80
2. júl 2024

@ragaca ahoj. Ako? Nieco nove?

ragaca
2. júl 2024

@nev80 vôbec nič a ty?

nev80
2. júl 2024

@ragaca mne to dva dni meska. Dnes som mala silnejsiu ciarku. Ale mam stale bolesti take ine ako pri ms. Take bodave a ťahave. Ziadne krče. A velmi mi zacali padat vlasy. Pisala som do poradne jednemu pôrodníkovi a pisal mi ze tehotensky test najlepsie ukaze ked ti meska aspon 10 dni. Dovtedy to, ze sa ciarka neukaze neznamena ze nie si.

nev80
2. júl 2024

@ragaca toto je moj dnešný test

nev80
2. júl 2024
ragaca
2. júl 2024

@nev80 to už máš pekné ,ja nič len slabé ciarkyy stále a už aj asi kašlem na to.mne ešte lekár vravel že mám vraj dvojitú maternicu neviem čo to znamená.ale nemôže to potom ovplyvňovaný aj tie tehotenské testy?Ja sa v Tom moc nevyznám.

nev80
2. júl 2024

@ragaca ja mam sice uz viditelnejsie tie ciarky ale tie bolesti su divne. Take dost pulzujuce a niekedy velmi bodajuce. Neprijemne. Mam strach ci nepôjde skor o mimomaternicove tehotenstvo.

ragaca
3. júl 2024

@nev80 každý tu odporuca robiť Clever digitálny ale ja som ho neskúšala lebo vraj má 25 citlivosť čo niektoré testy majú 10 citlivosť

nev80
3. júl 2024

@ragaca ja som dnes robila novy test. Uvidime čo bude dalej

ragaca
3. júl 2024

@nev80 jej ty to máš pekné