Je to pozitívny tehotenský test?
Ahojte dievčatá máte skúsenosti s testami pepino? Som 9 dní dpo a takto mi ukazujú testy, no nejde mi to už lepšie odfotiť, ale snáď je to druhá čiarka a nie len "kanálik". Čo poviete? 🙂

@ragaca
@nev80 https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/nove-pepino-testy-falosne-duchuju/ ahojte dievčatá, podelte sa o svoje testy a skusenosti do našej skupiny s pepino testami 🙂 inak podľa mna ste obe tehotne podla testov 🙂
@nev80 vyzerá to zatiaľ fajn len nech je tmavšia ja asi len na testoch kanáliky či ako sa to volá.ja mávam nepravidelnu MS tak ani neviem kedy mám dostať ,naposledy bola pred mesiacom a pol ovulaciu si ani nemeram ani netestujem lebo vraj podľa lekára ju vraj nemávam.co mi je divné ,lebo ak by nebyvala ovulka tak by asi ani MS nebol aspoň si myslím.co už
@ragaca môžeš mať ms aj bez ovulácie... Na začiatku cyklu sa ti robí vystielka endometrium, ak nedôjde k oplodneniu vajíčka a tým pádom k uhniezdeniu, sa táto vystielka odlucuje a to vlastne spôsobuje menštruačné krvacanie
Cinprebehla ovulácia vie lekár nie podľa menštruácie ale podľa žltého telieska. Skúšala si tu ovuláciu riešiť s lekárom?
@sense hej ale to som brala lieky aby mi pomohli mať aspoň babo ale inak bez liekov asi beznádejne.Ale dúfala som že po jednom dieťati čo mám ktorý má už 4 roky sa zadary aj prirodzene lebo som už od iných počula všelijake prípady ako ja a že sa im aj prirodzene potom zadarilo mať dieťa.Ale asi I mňa to bude nula bodov 😭😭
@ragaca mne to dva dni meska. Dnes som mala silnejsiu ciarku. Ale mam stale bolesti take ine ako pri ms. Take bodave a ťahave. Ziadne krče. A velmi mi zacali padat vlasy. Pisala som do poradne jednemu pôrodníkovi a pisal mi ze tehotensky test najlepsie ukaze ked ti meska aspon 10 dni. Dovtedy to, ze sa ciarka neukaze neznamena ze nie si.

@nev80 ale ten na samotnom by som povedala že budeš