icon

Je to pozitívny tehotenský test?

midee
12. júl 2022

Ahojte dievčatá máte skúsenosti s testami pepino? Som 9 dní dpo a takto mi ukazujú testy, no nejde mi to už lepšie odfotiť, ale snáď je to druhá čiarka a nie len "kanálik". Čo poviete? 🙂

Je to pozitívny tehotenský test?
nev80
3. júl 2024

@ragaca neboj. Tiez sa budes tesit čoskoro.

nev80
3. júl 2024

@ragaca zacala som krvacat. Moje sny o tehotenstve sa rozpadli.

ragaca
3. júl 2024

@nev80 to vážne a není to len uhniezdenie ?to býva také slabé spinenie.alebo choď na pohotovosť a povedz im čo sa deje.

nev80
3. júl 2024

@ragaca nevyzera na špinenie ale rozbiehajuca sa ms. Uvidim do zajtra ako bude.

ragaca
3. júl 2024

@nev80 snáď to bude všetko ok

nev80
3. júl 2024

@ragaca ďakujem za podporu

ragaca
4. júl 2024

@nev80 máš niečo nové?

nev80
4. júl 2024

@ragaca bola som u doktora. Krvacam a vravel ze nakolko mi test vysiel, tehotna som bola ale bolo to biochemicke tehotenstvo. To je take co skonci skor ako ho je vidiet na ultrazvuku. Ja mam 42 rokov a vravel ze u mna je pravdepodobnost pocatia iba 2x do roka a ovulacia moze prebehnut kedykolvek. Nie len v strede cyklu. Ze je uz tazke zistit kedy.

mircalla
4. júl 2024
ragaca
4. júl 2024

@nev80 to máš ako ja ja mám 45 rokov.a horšie je na Tom že mne MS nechodí takže či nejdem už do prechodu.

sense
4. júl 2024

@nev80 mam toľko co ty, ale keby chodíš na folikometriu a odbery krvy kvôli hormónom tak ti povie kedy máš ovuláciu. Ja mam kratší cyklus a ovulácia prebieha 10-11 deň.

ragaca
4. júl 2024

@sense no mne naposledy povedal že ja ovulaciu nemávam keď mi kázal robiť ten graf na meranie ovulacii.Co si ja nemyslim že ju nemám lebo raz som si robila len tak zo zaujímavostí ovu test a jeden deň som mala také dve čiarky rovnaké.

sense
4. júl 2024

@ragaca a robil ti aj folikometriu a následne odber krvy aké sú hladiny v krvy

ragaca
4. júl 2024

@sense to si už nepamätám ale myslím si že nič také nerobili.jedine čo mi povedal že mám dvojitú maternicu a môžem mať problemi normálne otehotnieť.ale to už bolo asi pred 8 rokmi tusim

sense
5. júl 2024

@ragaca lebo to je zvláštne ze vie ze sa snažíte o dieťa a použije len takýto argument namiesto kompletného vysetrenia

ragaca
5. júl 2024

@sense on nás posielal do gym fiv kôli dieťaťu

sense
5. júl 2024

@ragaca ôk a boli ste aj tam či nie?

ragaca
5. júl 2024

@sense bola a mám pomocou gyn fiv chlapca už ma 4 roky

ragaca
7. júl 2024

Toto mi teraz vyšlo

nev80
7. júl 2024

@ragaca ja som mala tieto pred 2 rokmi a nebola som vraj tehotna.

ragaca
8. júl 2024

@nev80 ako to veď to si mala pekne čiarky.ja som začala teraz špiniť.Asi sa mi spustí MS po dlhej dobe.Aj sa teším aj nie.Tesis sa preto že aspoň viem že nejsom asi v prechode,a neteším sa že to mám lebo by som možno prijala ešte jedno aby mal syn súrodenca.Ale asi Boh to zariadil asi inak.

nev80
8. júl 2024

@ragaca verim za nas obe že sa coskoro dockame

nev80
Autor odpoveď zmazal
nev80
22. júl 2024

@ragaca ahoj ako. Ja som s mužom aj tento mesiac skusala a je to tam 🙂 zatial. Uz len cakat či mrcha nepride.

ragaca
23. júl 2024

@nev80 to máš pekné držím palce ja nič ja len slabé tie čiarky .už som to vzdala

ragaca
23. júl 2024

@nev80 a keď som si dnes robila len tak tak som to mala takéto

nev80
23. júl 2024

@ragaca ja som mala take iste medzi prvými testami tento mesiac. Skus kupit GS Mamatest. Je spolahlivejši.

leazeu
23. júl 2024

@midee myslím si že nie si, je to podľa mňa len kanálik, mala som úplne rovnaký test.. Zbytočne som sa tešila 😏

ragaca
24. júl 2024

Teraz robený iná znacka

ragaca
24. júl 2024

Táto je lepšia fotka .ale už vážne neviem čo si mám myslieť.