icon

Je to pozitívny test?

dzukeles
15. sep 2017

Ahojte, prosim vas tento test je pozitivny, negativny, alebo zle ocikany? 😅 Som 11t po porode a mrchu som este nemala, no mam divne pocity posledne dni 😳

Je to pozitívny test?
moonlight1210
15. sep 2017

@dzukeles na tom teste mas jednu rozmazanu (testovaciu) ciarku. Ta druha dolezita tam nie je. Nie si tehotna. Alebo nemas dist vysoku hladinu hirmonov v moci.
Musis to nabuduce nechat par sekund namocene jednym koncom (max po znacku "mark", v smere tych dvoch hrubych ciernych sipok) v cistej nadobke s mocom. A sledovat ako nasiakne testovaci pruzok. Prva sa objavuje ciarka, ktora znaci, ze test funguje, druha tehotenska. Tu tam nemas, tak hura po dalsi test.

renata5
15. sep 2017

😅

renata5
15. sep 2017

@ebi88
😅

renata5
15. sep 2017

@ebi88 v poriadku teda ja som si svoje deti porodila ty okotila..nemas slovnik ako hovado prepac🙂)))inak pred nedavnom nam kotila nasa fena🙂

xxxxxnnnnn
15. sep 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

ema234
15. sep 2017

@ebi88 a ake si zvieratko, ked deti kotis? 🙂 🙂 🙂

ebi88
15. sep 2017

@ema234 makučká mačička, miaaau ;)

ema234
15. sep 2017

@ebi88 😅

dzukeles
autor
15. sep 2017

Uf aka diskusia 😅 No tento test som mala doma este z min. roku - ked som otehotnela. Bol iba zabaleny v tom vzduchotesnom obale, navod aj krabicku som uz vyhodila davno. Mozno stoji aj za zmienku, ze exporation date bol 10/2017. Samozrejme, ja som to ocikala, co bola asi najvacsia chyba 😅
Bola som kupit dalsi test, ale spravim si ho az rano 😊 Pamatam si, ze pri prvom tehu som mala 3x neg a az ranny moc mi ukazal poz. vysledok. A to uz som bola tehu aj vyse tyzdna 🤗
PS: pauzu sme mali 5t po porode a davame si 'pozor' stylom pred koncom von 😁 No neviem. Bud tehu alebo idu na mna kramy. Snad ani jedno 🤣
PS2: ano dojcim

erickatt
15. sep 2017

@dzukeles tak hned piiis, a sorry, moc ma to mrzí,, ale zaspala som po dobrom obede

osky
15. sep 2017

@ebi88
Kotna???
Co je to za vyjadrovanie??!!
Sestonedelie-uz z nazvu inteligentny clovek chape ze je to 6 tyzdnov
Takze?
11 tyzdnov po uz moze riesit.moze to byt uplne cerstve tehu...
Aj ked myslim ze ten test treba zopakovat.podla toho co prilozila da to neda povedat...

3petka
15. sep 2017

@dzukeles no ja som napr. Aj napriek tomu že som si prečítala návod test tiež len ocikala. Nechcelo sa mi triafať do nejakého pohárika a pod. A napodiv mi ukázal krásne dve čiarky hneď za pár sekúnd. Samozrejme treba dávať pozor kde ho ocikas tot vse.

candii
15. sep 2017

@ebi88 co ja viem mne slovo "kotna" vtipne nepride, mozno tak medzi teenegermi to moze byt vtipne, ale medzi dospelymi zenami a matkami, clovek ocakava trosku inteligentnejsie vyjadrovanie, vsak nie sme zvierata aby sme sa okotili .. jemine 🙄👎 ..

ebi88
15. sep 2017

@osky
@candii a mne to zas pride uplne v pohode, neskodny, trochu nadneseny vyraz 🙂 kazdy je iny, podla mna je to celkom mile, ale mohla som tusit ze na konovi zopar precitlivelych co sa nedokaze povzniest sa najde 👍🏻Akurat mi je smiesno, ako vas to velavyznamne urazilo. 😁

simona_simi
15. sep 2017

@monique77 Toto bude krásne tmavnúť 🙂 Takto som začínala aj já ... Držím palcee

lucia_9
15. sep 2017

Lepšie je ten test namočiť no 🙂 ...aby zbytočne jeden nepošiel do koša.Kotná..no to slovo je tak trošku proti gustu.Autorka to určite nemyslela tak tragicky.A čím sa my líšime od zvierat na tejto planete som nejak nepochopila.Lebo v dnešnej dobe tie zvieratá majú väčší osoch pre túto planétu než ľudia.Nie som žiaden green blábla..ale zviera nie je o nič menej ako ľudský potomok.

osky
16. sep 2017

@ebi88
Keby si sa tak vyjadrila o.mne,ano .
Velavyznamne by ma to urazilo.
Pretoze takto sa zvyknu vyjadrovat ludia o vseljakych radodajkach a slapkach....ze aha,uz je kotna...
Doslova.
Cize mne to teda nepride vobec neskodne...
Ale kto chce kam...
Alebo-vtaka poznas po peri....

ebi88
16. sep 2017

@osky no ja neviem, po akom peri, som vydata, VS, zamestnana, s jednym dietatom, tak si odpust to perie, urazit sa mozes, ak to vnimas takto, ok, beriem, ale momentalne ma zamerne urazas, a zhadzujes sa. Skor mi pride ze trafena hus zagagala. Totiz nekotia sa slapky ani radodajky, ale macky. Co je macka menej zasluzila matka? Pre mna si nudna obmedzena chudinka.
Asi tak.

osky
16. sep 2017

@ebi88
Jasne.asi som nudna a obmedzena pretoze sa obmedzujem na normalne vyjadrovanie a nemusim pouzivat vulgarizmy a blby slovnik ako tu na MK mnohe zeny-tym nemyslim teba ale celkovo.
A trafena hus si zagagala asi ty,lebo ja som dala priklad porekadiel a hned si sa chytila...
Nikde ta menovite neurazam....
Za to ty mna uz ano,hoci ma nepoznas.
Ale pokojne sa vyzur.ja to predycham 🙂

osky
16. sep 2017

@ebi88
Inak co so chcela povedat tym ze si vydata zamestnana....
Ved to je hociktora zena...
Co to.ma spolocne s perim a inteligenciou????

evittam
16. sep 2017

@osky Pozor zabudla si na to najhlavnejšie-je VŠ!😂😉

ebi88
16. sep 2017

@osky no zraaazu si ma vobec neurazala, len tak namatkovo si spomenula nejake prislovie. A spominam to velmi dobre vies preco, lebo si ma odsudila pre jedno slovo ("vtaka poznas po peri") a nad tym pises o radodajkach a slapkach... je to celkom jasne preco to spominam. Co sa tvaris, ze nepamatas/ nevies co si napisala?
@evittam nepchaj sa do zadku, ale chod sa aj ty ucit nieco

evittam
16. sep 2017

@ebi88 Prosiiiim?! Aky máš problém? Vyskakuj po niekom inom. Ja nemam potrebu nikomu liezť do zadku. Tak sa nestrapnuj. Tvoje reakcie du obrazom tvojej vysokoskolskej inteligencie.

evittam
16. sep 2017

*su

ebi88
16. sep 2017

@evittam a tvoje su odrazom tvojej intenzivnej posobnosti na konovi. Neviem ake prosim?!!! Mas na mysli. Si citaj co vyssie pises, ty, mudra..

ebi88
16. sep 2017

@evittam keby si nepchala nos kde netreba mozno po nom nedostanes.

osky
16. sep 2017

@evittam
Ja som tu vysoku naschval nespomenula.
Vzdelanie a inteligencia su dve veci.
Jedna nezavisi od druhej....
@ebi88
Povedala som ze sa tak hovori o radodajkach-ze su kotne,/ked vystriedaju chlapov a otehotneju ani pomaly nevedia s kym..../
To sa na teba nevztahovalo.
Kedze si ale stale branila svoj postoj k slovu kotna v pripade tehotnej zeny kt.ani nepoznas,prilepila som.na odlahcenie tie porekadla.
A prepac,po tvojich dalsich reakciach si stojim za tym ,ze fakt to prislovie vtaka poznas po peri a cloveka PO RECI ma nieco do seba.

Mozes sa naucit naspamät celu hrubu encyklopediu aj tak nebudes intelugentnejsia-ani ty ani ja...nikto.budeme mudrejsie,o cosi rozhladenejsie...
Inteligencia sa kupit neda.tu clovek zcadti zdedi a potom uz v danych situaciach sa formuje...
Ach,nemyslela som ze vyuzijem psycholgiu prave na MK....

evittam
16. sep 2017

@ebi88 Na tvoju uroven zamestnanej, vydatej,vysokoskolsky vzdelanej okotenej matky sa neznížim.
Moja pôsobnosť na MK aspoň pomohla dost vela zenam,nakolko používam svoje vedomosti a skusenosti aby som im poradila v dosť odborných veciach a nielen v tom ako sa "okotit".

evittam
16. sep 2017

@ebi88 A akoze od koho som dostala po nose?! Nebodaj od teba? 😂😂😂😂😂😂

evittam
16. sep 2017

@osky Tak veď presne tak som to aj ja myslela. Len niekto si mysli,ze ked ma titul tak je nieco viac a ini potrebujú študovať.😁😂😉