icon

Je to pozitívny test?

dzukeles
15. sep 2017

Ahojte, prosim vas tento test je pozitivny, negativny, alebo zle ocikany? 😅 Som 11t po porode a mrchu som este nemala, no mam divne pocity posledne dni 😳

Je to pozitívny test?
Strana
z3
ebi88
16. sep 2017

@evittam aha, najprv sa posmievas mojej obrane pred urazkami (aj ked sa pani tvari ze o nicom nevie, a zvolila generator nahodnych prislovi, len tak pre sobotnajsiu radost), ktoru vysmejes zjavne vnimajuc ako samochvalu, a potom sa bez opytania samonazves "odbornickou"... no tak ako..👍🏻 Aby sme sa neodbacali od podstaty, dievcata, navazate sa do mna pre slovko, ktore ja vnimam uplne inak, nie ako urazku, ale ako nadneseny mozno trochu slang vyraz medzi skupinou ludi kde zijem, kde sa pochopitelne chape ze ide o slovo zo zvieracej rise, ale vnima sa v suvislosti so zenou skor humorne, priatelsky, viete... aj to o par sprav vyssie vysvetlujem. Myslim ze inteligencia sa meria aj akceptovanim druheho, schopnostou uvazovat, ze su aj inak nastavene osobnosti. Extra psycholog, ked to uz tu musis pouzit... by s tymito schopnostami mal vediet pracovat. Takze tak asi. Mne sa inteligencia nejavi u vas ani u jednej ani u druhej.
@osky

evittam
16. sep 2017

@ebi88 Ja sa do teba nikde nenavazam. Len som tiez "nadnesene" reagovala. A uz vôbec som nediskutovala s tebou. Sama si sa ozvala a ja sa len bránim. Ty si zacala utocit prva. A nie, nie som "samozvana odbornicka", tak si ma zase nazvala len a len ty. Ja sa v svojom obore vyznam dost dobre a radim zenam. Tak si mozem dovoliť napísať co som napisala. Takže sa nenavazaj do ľudí,ktori len reagujú bez urazok. A nevadi,ze u mna ziadnu inteligenciu nevidís. Ja ju zase nikde nevidím u teba. Pekný den.

ebi88
16. sep 2017

@evittam y "Pozor zabudla si na to najhlavnejšie-je VŠ!😂😉" no tak tomuto rozumiem velmi dobre, to asi kazdy pochopi co je to za poznamku, nemyslis? No si samozvana, lebo v tejto diskusii sa ta na to nikto nepytal... skratka urazate, len cakate co sa vyskytne aby ste sa vysmiali, poucali, navazali, a ucili, urazali... a potom sa este tvarite ze ste muzikantky, typicke pre kona. Jaaa som nie tebe, a ja sa nenavazam..
No tak si porozdumuj kto napisal prvy, a co..

evittam
16. sep 2017

@ebi88 Mna len preto bavilo ako pre teba je normalny výraz na tehotnu zenu,ze je kotna, ked porodis si sa okotila a keď niekto pouzije prislovie tak už sa oháňas zamestnanim a VŠ inteligenciou. Len preto som reagovala.

evittam
16. sep 2017

"Mna len pobavilo...
Ospravedlňujem sa.

evittam
16. sep 2017

@ebi88 Uz som ti odpovedala.Urazila si sa sama a zacala si urazat ty. To je vsetko z mojej strany.

ebi88
16. sep 2017

@evittam myslis ked niekto pouzije prislovie ktorym zjavne utoci? v zmysle "cloveka poznat po reci" ma pani kamsi zaradila, bez toho, aby ma vobec poznala. A jednoznacne nie v dobrom. Ja nikde nepisem o VS inteligencii, pisem ze mam VS, ty myslim, ze nie, nie som zadubena subkultura, ktora potrebuje aby ju na konovi par premudrelych ucilo, co je vhodne a co nie a ani "radodajka", ani "slapka" :D kvoli jednemu vyrazu, ktory sa nestretol s pochopenim. Mozes sa vyhovarat, pozri, je zaznamenane kto co komu napisal ako prvy. Cauky.

evittam
16. sep 2017

@ebi88 Ja sa uz vonkoncom nevyhovaram. Kde konkretne?! A ber to, prosim, ako recnicku otazku. Takže sa fakt nenamahaj s odpoveďou. A jasne,vsetko je zaznamenane😁 Ked už sa ideme hrat na to kto komu pisal prvy.😁😁😁
Ešte raz pekny den.

evittam
16. sep 2017

@ebi88 A prepac, ale to,ze ma niekto VŠ neznamena vôbec nic. Bohužiaľ a neber to zase osobne ale je to tak.

ebi88
16. sep 2017

@evittam no s tym suhlasim, neznamena to, ze je clovek zakonite mudrejsi, avsak, preto ze sa smejem, ze som sa okotila, a maleho volam kocurik, neznamena, ze mam hovadsky slovnik, alebo ze ma treba hned skatulkovat "po reci". Porod som si odtrpela v bolestiach ako kazda jedna rodicka, ako si to nazvem a aka som, to je snad na mne, neznamena to ze niekoho urazam, alebo ho oznacujem za slapku. Kazdy je ineho vnimania veci, podla toho ako a kde bol vychovany, anpodobne. To ze mam VS som doplnila tym ze som vydata, a mama. Pre obraz toho, ze som radova, myslim normqlna zena, nemusim hned pisat v zlom, normalne sa zamyslam ci 11 t nie je skoro, ak zacali po 6tonedeli, pytam sa ci koji, to by malo oddialit kvoli hormonom ovulku, ale jasne moze to byt skore tehu, nepisem ze zase si kotna ty radodajka...? tak neviem no. Preco hned taka nevrazivost.

evittam
16. sep 2017

@ebi88 Ja nikde nie som nevraživa,ani som ta nikde neurazila. Začala si s tym ty voci mojej osobe aka som neinteligentna a podobne. Lrm som sa bránila. Takže viac nemám co dodat.

evittam
16. sep 2017

*len

updatevani
16. sep 2017

Damy trosku sa zamyslite autorka temy sa pytala na test...potom tu prispelo ziena ktore chcelo poradit ci je na teste ciarka...hned jej bolo splechnute preco ho sem dala 😊..ale to ze dalsie tusim 2 strany sa tu rozobera mozno expresivne pomenovanie pre niekoho to nevadi nikomu .... na MK aj stokrat hrosie pomenovania sa pouzivaju (tym sa nezastavam autorky pomenovania)...co tak to hodit za hlavu a venovat sa konkretnemu a prvotnemu prispevku? Pripadne aj tej ktora tu tiez pridala foto testu ? ...ako riesit tu nezmysel a osocovat sa 🙄?

ebi88
16. sep 2017

@evittam opakujem "Pozor zabudla si na to najhlavnejšie-je VŠ!😂😉" :-/ tak neviem no, ci ja nechapem obsah a zamer toho, alebo co..? Ale ok, zbytocne sa vobec natahovat. Pekny den.

updatevani
16. sep 2017

@dzukeles tak skusala si testovat druhykrat ako si dopadla? 😊

evittam
16. sep 2017

Prvý test je chybný.
Druhy vyzera byť pozitívny.
Ale to uz tu napisane bolo.😉

ebi88
16. sep 2017

@updatevani ved neposunul to admin uz do vlakna kde sa to riesi? Mne sa zdalo, ze ano.

evittam
16. sep 2017

@ebi88 Tak ty sa ma tu najskôr snažis bezdovodne dourazat, nazves ma neinteligentnou a nakoniec to hodis na bezvyznamnu nadnesenu poznamku,ktoru si vlastne nepochopila...Ale tvoje nadnesene poznamky a výrazy su v poriadku len tych ostatných nie. Určite zbytočne. Presne ako si napisala.

updatevani
16. sep 2017

@ebi88 neviem ak ano ospravedlnujem sa za nevedomost ☺ ja som len na rychle prebehla chcela som len vediet ci autorka napisala ako dopadla ....

lucia_9
16. sep 2017

Ten výraz kotná /okotiť sa...mne to príde ako sarkazmus ktorý nie každý človek pochopí.Ja som to tak pochopila kedže sa neberiem až tak vážne a nemyslím ,že ľudstvo je niečo viac ako zviera.Ja to vidím tak ,že autorka to len zle podala a po prečítaní to každá pochopila po svojom.Kedže na internete mimiku tváre ani tòn akým to bolo podané..nevidíme /nepočujeme.V každej jednej diskusii sú hádky buď o nepochopenom výraze ,gramatike atď...Je to nutné? Takáto nenávisť voči sebe? 🙂 A kvôli prkotinám. Veď sa ani len navzájom nepoznáte ženy.Len ste sa zle pochopili.

dzukeles
autor
16. sep 2017

No dopadla som tak, ze v noci prisli kramy 😭 Takze to vysvetluje aj znizenu tvorbu mlieka momentalne... 😣 Tak ale z tej lepsej stranky - mozme hocikedy zacat pracovat na surodencovi 😃 Dakujem za rady zeny!
PS: akoze ta hadka - wtf? 🙂

ebi88
16. sep 2017

@evittam co ti mam fakt vsetko rad radom kopirovat v akom poradi co bolo? :-/
@lucia_9 no, ano, asi tak.

ebi88
16. sep 2017

@dzukeles aj ja som dostala takto skoro, co uz no. A uz chcete surodenca?

evittam
16. sep 2017

@ebi88 Mne? A na co?

ebi88
16. sep 2017

@evittam no predsa aby si nedristala ☺️

evittam
16. sep 2017

@ebi88 Jediny kto tu stale dookola "drista" a otravuje si ty.
Ja som napísala len poznámku lebo tvoje argumenty ma pobavili. Ty si na mna hneď zaútočila lebo si nepochopila. Bodka.
Uz to tu nemienim dookola rozoberat. Kto chcel pochopil. Takže konečne "nedristaj" a daj mi pokoj.

dzukeles
autor
16. sep 2017

@ebi88 chceli by sme max 2 rocny rozdiel. A ked sme vcera sa bavili, ci nahodou nie som tehotna, tak sme zistili, ze sa nam ta predstava vlastne paci 😃 Tak mozno po novom roku na to vhupsneme ☺️

xxxxxnnnnn
17. sep 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

lucita2707
30. okt 2018

Ahojte. Co hovorite na tento test?

Strana
z3