Je to pozitívny test?
😅
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Uf aka diskusia 😅 No tento test som mala doma este z min. roku - ked som otehotnela. Bol iba zabaleny v tom vzduchotesnom obale, navod aj krabicku som uz vyhodila davno. Mozno stoji aj za zmienku, ze exporation date bol 10/2017. Samozrejme, ja som to ocikala, co bola asi najvacsia chyba 😅
Bola som kupit dalsi test, ale spravim si ho az rano 😊 Pamatam si, ze pri prvom tehu som mala 3x neg a az ranny moc mi ukazal poz. vysledok. A to uz som bola tehu aj vyse tyzdna 🤗
PS: pauzu sme mali 5t po porode a davame si 'pozor' stylom pred koncom von 😁 No neviem. Bud tehu alebo idu na mna kramy. Snad ani jedno 🤣
PS2: ano dojcim
@monique77 Toto bude krásne tmavnúť 🙂 Takto som začínala aj já ... Držím palcee
Lepšie je ten test namočiť no 🙂 ...aby zbytočne jeden nepošiel do koša.Kotná..no to slovo je tak trošku proti gustu.Autorka to určite nemyslela tak tragicky.A čím sa my líšime od zvierat na tejto planete som nejak nepochopila.Lebo v dnešnej dobe tie zvieratá majú väčší osoch pre túto planétu než ľudia.Nie som žiaden green blábla..ale zviera nie je o nič menej ako ľudský potomok.
@osky no ja neviem, po akom peri, som vydata, VS, zamestnana, s jednym dietatom, tak si odpust to perie, urazit sa mozes, ak to vnimas takto, ok, beriem, ale momentalne ma zamerne urazas, a zhadzujes sa. Skor mi pride ze trafena hus zagagala. Totiz nekotia sa slapky ani radodajky, ale macky. Co je macka menej zasluzila matka? Pre mna si nudna obmedzena chudinka.
Asi tak.
@ebi88
Jasne.asi som nudna a obmedzena pretoze sa obmedzujem na normalne vyjadrovanie a nemusim pouzivat vulgarizmy a blby slovnik ako tu na MK mnohe zeny-tym nemyslim teba ale celkovo.
A trafena hus si zagagala asi ty,lebo ja som dala priklad porekadiel a hned si sa chytila...
Nikde ta menovite neurazam....
Za to ty mna uz ano,hoci ma nepoznas.
Ale pokojne sa vyzur.ja to predycham 🙂
@osky no zraaazu si ma vobec neurazala, len tak namatkovo si spomenula nejake prislovie. A spominam to velmi dobre vies preco, lebo si ma odsudila pre jedno slovo ("vtaka poznas po peri") a nad tym pises o radodajkach a slapkach... je to celkom jasne preco to spominam. Co sa tvaris, ze nepamatas/ nevies co si napisala?
@evittam nepchaj sa do zadku, ale chod sa aj ty ucit nieco
*su
@evittam
Ja som tu vysoku naschval nespomenula.
Vzdelanie a inteligencia su dve veci.
Jedna nezavisi od druhej....
@ebi88
Povedala som ze sa tak hovori o radodajkach-ze su kotne,/ked vystriedaju chlapov a otehotneju ani pomaly nevedia s kym..../
To sa na teba nevztahovalo.
Kedze si ale stale branila svoj postoj k slovu kotna v pripade tehotnej zeny kt.ani nepoznas,prilepila som.na odlahcenie tie porekadla.
A prepac,po tvojich dalsich reakciach si stojim za tym ,ze fakt to prislovie vtaka poznas po peri a cloveka PO RECI ma nieco do seba.
Mozes sa naucit naspamät celu hrubu encyklopediu aj tak nebudes intelugentnejsia-ani ty ani ja...nikto.budeme mudrejsie,o cosi rozhladenejsie...
Inteligencia sa kupit neda.tu clovek zcadti zdedi a potom uz v danych situaciach sa formuje...
Ach,nemyslela som ze vyuzijem psycholgiu prave na MK....

@dzukeles na tom teste mas jednu rozmazanu (testovaciu) ciarku. Ta druha dolezita tam nie je. Nie si tehotna. Alebo nemas dist vysoku hladinu hirmonov v moci.
Musis to nabuduce nechat par sekund namocene jednym koncom (max po znacku "mark", v smere tych dvoch hrubych ciernych sipok) v cistej nadobke s mocom. A sledovat ako nasiakne testovaci pruzok. Prva sa objavuje ciarka, ktora znaci, ze test funguje, druha tehotenska. Tu tam nemas, tak hura po dalsi test.