icon

Je to tam?

jaja875
27. mar 2022

Ahojte dnes som si robila tehu testy? Podarilo sa? Ďakujem za normálne odpovede. 🙂

Je to tam?
Strana
z2
xiaomi_
27. mar 2022

Ano

mima1
27. mar 2022

// su tam. Skus o dva dni mali by byt silnejsie

gertys
27. mar 2022

Podarilo. Gratulujem. Kedy si sa testovala?

jaja875
autor
27. mar 2022

@gertys ďakujem po dvoch rokoch 🙂 dnes poobede pri 15 dnovom meškaní

gertys
27. mar 2022

@jaja875 15 dni ti meška a taketo čiarky? Wau. Držim palce nech to vynde. Určite si choď dať odobrať krv k lekarovi pre potvrdenie a poraď sa s nim či nepotrebuješ napr. Duphaston 🙂

ladybug138
27. mar 2022

@jaja875 fuuu, no toto su podla mna slabe ciarky na 15 dnove meskanie, taketo som mala ja po 2 dnoch meskania, urcite smer lekar

jaja875
autor
27. mar 2022

@ladybug138 prečo že slabé? Niekomu sa pomalšie zvyšuje HCG hormón .

amelia89
27. mar 2022

@jaja875 prajem ti aby to bolo vase vytuzene ale su naozaj slabe. po 15 dnoch od meskania uz mas vysoky hcg skutocne,mali by byt uplne rovnake - ale tak ved mozno je to testom. Objednaj sa co najskor k lekarovi a vela stastia

diamond007
27. mar 2022

@jaja875 podľa menštruácie samozrejme to závisí.... Načas presnú ? Či ti aj vynecháva?
Lebo pri takom dlhom meškaní a cca 30dnovom cykle by mali byť ozaj silné. Máš možno ovuláciu posunutú, ak ste skúšali často a aj počas prvých dní chýbajúcej menštruácie tak to môže byť neskoršie splodene 🙂 takýto test ukáže zväčša po cca 15dnoch od styku.

nevenka
27. mar 2022

@jaja875 ak su to tie Pepino testy, su uplne nanic, ja som dnes 15 DC a chcela som otestovat a tam duch, ruzovy. No blbost jak mraky. Kup si normalny test v lekarni a pri 15 dnovom meskani uz chod k dr.

ladybug138
27. mar 2022

@jaja875 ano, to je pravda, ale po 15 dnovom meskani su podla mna uz kolajnice..
Na fotke su moje testy po dvojdnovom meskani

vandica
27. mar 2022

@jaja875 podľa mňa sú tiež velmi slabé na 15dňove meškanie 😏 bola som trikrát tehotná ale tmavé čiarky som mala pri 4-5dnovom meškaní.
Určite by som išla k dr. hneď zajtra, a ešte zvlášť keď dva týždne ti meškajú. Držím palce aby to boli len nejaké blbé testy, alebo možno si mala posunutú ovuláciu. Určite ťa tu nechceme zbytočne vystrašiť, ale len ti poradiť.

xena0
27. mar 2022

Sú tam 2 čiarky ale súhlasím s komentárom vyššie, pre istotu hneď zájdi k lekárovi pretože dosť slabá čiarka nato že ti mešká už 15 dní

majla87
27. mar 2022

@jaja875 a nerobila si si testy aj skor tomto cykle, ci dnes prvy krat? Vies kedy mavas ovulaciu?

sense
27. mar 2022

Na 15dnove meškanie sú slabé... A tieto pepino testy robia takéto čiarky à žienky tehu nie sú... Skus inú značku alebo digi príp o 2 dní... A potom bez ohľadu na výsledok zájdu k lekárovi obtvlast ak mávaš pravidelný cyklus

alina765
27. mar 2022

@jaja875 Podarilo.Gratulujem ❣️

brezza
27. mar 2022

Suhlasim, ze na 15 dnove meskanie je ciarka velmi slaba. Ja som mala taketo. Prvy je 2 dnove meskanie druhy 7 dnove. Tusim to boli pepino testy. Bud si mala ovulaciu o dost posunutu alebo sa to bohuzial neudrzalo. Skus neskor znova.

zuzubb007
27. mar 2022

Tiez si myslim, ze slabucka ciarka taku som mala dva dni pred tym ako som mala dostat menstruaciu, dva dni po meskani uz bola rovnakej farby ako prva ciarka

54tinka54
27. mar 2022

@jaja875 Hm no neviem, pri 15 dňovom meškaní by mali byť silnejšie si myslím.. ja som mala takéto v deň očakávanej menštruácie

pinaofina
27. mar 2022

Tak robila si si testy poobede a mozno mas posunutu menstruaciu 😊 kazdopadne je uz cas minimalne na potvrdenie z krvi. Drzim palce ❤️

cincirela
27. mar 2022

Tak ono to zase až tak nemusí byť pravda, že musia byť stále kolajnice. Ja som mala už z krvi potvrdené dosť vysoké HCG a koľajnice som nikdy silné nemala. Ani po mesiaci meskania tam neboli. Malý má 9 mesiacov takže tehotná som isto bola 🙃

domka222
28. mar 2022

Ja som tiež takéto mala, keď mi meškali 2 dni 🤷‍♀️

bert22
28. mar 2022

akoze je to tam vidiet ale myslim ze este po dalsich par dnoch keby robis mali by byt silnejsie 🙂

majki_ki
28. mar 2022

@jaja875 skús iné testy pepino toto robia všetky a aj maybebaby.. mala som rovnaké, tehotná som nebola a aj niekoľko báb z okolia má rovnakú skúsenosť

sunny_g
29. mar 2022

@jaja875 vôbec nie sú slabé, mne sa tiež ukázali slabé 8 dní po meškaní. Záleží na xy faktoroch. To, že ti niekto napíše, že sú slabé, je len názor jednej osoby a nič smerodajné pre tvoj konkrétny prípad ;)

Urobila by som test znovu po pár dňoch a potom lekár ;)
. držím palce

jaja875
autor
29. mar 2022

@sunny_g Bola som dnes u lekárky a mám veľmi vysoko sliznicu a mám hcg v krvi hodnotu 119 a o dva dni mám prísť na kontrolnú krv .

sunny_g
29. mar 2022

@jaja875 super, tak vidíš ;)

jaja875
autor
5. apr 2022

@jaja875 baby mám taký problém že na sone ešte nevidno nič a zajtra mám ísť na kontrolu a včera som prvykrat začala špiniť bola som aj na pohotovosti ale povedali že to nie je nič vážne a dnes zase :( mali ste to niektorá na začiatku tehu? Ďakujem za normálne odpovede. Lebo sa strašne bojím aby som o to neprišla keď sa nám tak dlho nedarilo :(

brezza
5. apr 2022

@jaja875 a teraz mas testy ake? Tehotenstvo mas potvrdene? V ktorom tyzdni si? Mimomaternicove mas vylucene?
A ano je mozne spinenie aj v zaciatkoch tehotenstva, ale toto je jasna krv. Isla by som k lekarovi

majki_ki
5. apr 2022

@jaja875 takáto jasná červená krv nie je dobrá.. tiež by som šla na pohotovosť

Strana
z2