Je to tam?
// su tam. Skus o dva dni mali by byt silnejsie
Podarilo. Gratulujem. Kedy si sa testovala?
@jaja875 fuuu, no toto su podla mna slabe ciarky na 15 dnove meskanie, taketo som mala ja po 2 dnoch meskania, urcite smer lekar
@ladybug138 prečo že slabé? Niekomu sa pomalšie zvyšuje HCG hormón .
@jaja875 podľa menštruácie samozrejme to závisí.... Načas presnú ? Či ti aj vynecháva?
Lebo pri takom dlhom meškaní a cca 30dnovom cykle by mali byť ozaj silné. Máš možno ovuláciu posunutú, ak ste skúšali často a aj počas prvých dní chýbajúcej menštruácie tak to môže byť neskoršie splodene 🙂 takýto test ukáže zväčša po cca 15dnoch od styku.
@jaja875 ano, to je pravda, ale po 15 dnovom meskani su podla mna uz kolajnice..
Na fotke su moje testy po dvojdnovom meskani
@jaja875 podľa mňa sú tiež velmi slabé na 15dňove meškanie 😏 bola som trikrát tehotná ale tmavé čiarky som mala pri 4-5dnovom meškaní.
Určite by som išla k dr. hneď zajtra, a ešte zvlášť keď dva týždne ti meškajú. Držím palce aby to boli len nejaké blbé testy, alebo možno si mala posunutú ovuláciu. Určite ťa tu nechceme zbytočne vystrašiť, ale len ti poradiť.
Sú tam 2 čiarky ale súhlasím s komentárom vyššie, pre istotu hneď zájdi k lekárovi pretože dosť slabá čiarka nato že ti mešká už 15 dní
Na 15dnove meškanie sú slabé... A tieto pepino testy robia takéto čiarky à žienky tehu nie sú... Skus inú značku alebo digi príp o 2 dní... A potom bez ohľadu na výsledok zájdu k lekárovi obtvlast ak mávaš pravidelný cyklus
Tiez si myslim, ze slabucka ciarka taku som mala dva dni pred tym ako som mala dostat menstruaciu, dva dni po meskani uz bola rovnakej farby ako prva ciarka
Tak robila si si testy poobede a mozno mas posunutu menstruaciu 😊 kazdopadne je uz cas minimalne na potvrdenie z krvi. Drzim palce ❤️
Tak ono to zase až tak nemusí byť pravda, že musia byť stále kolajnice. Ja som mala už z krvi potvrdené dosť vysoké HCG a koľajnice som nikdy silné nemala. Ani po mesiaci meskania tam neboli. Malý má 9 mesiacov takže tehotná som isto bola 🙃
Ja som tiež takéto mala, keď mi meškali 2 dni 🤷♀️
akoze je to tam vidiet ale myslim ze este po dalsich par dnoch keby robis mali by byt silnejsie 🙂
@jaja875 baby mám taký problém že na sone ešte nevidno nič a zajtra mám ísť na kontrolu a včera som prvykrat začala špiniť bola som aj na pohotovosti ale povedali že to nie je nič vážne a dnes zase :( mali ste to niektorá na začiatku tehu? Ďakujem za normálne odpovede. Lebo sa strašne bojím aby som o to neprišla keď sa nám tak dlho nedarilo :(

Ano