Je to tehotenstvo?
Ahojte MS som mala na čas presne som 9 dní po MS .
Ako mi skončila MS bolesti v podbrušku mam krče na 4 den po MS som mala troška spinenie aj 7 dni pred MS som mala troška krvacanie večer ale strašne malo.
Dnes na obed som si spravila test vyšiel takto
Je to duch,kanálik?
Ved ti hovorim u mna bolo z toho 🤰 mne tieto testy nikdy neduchovali tak neviem co tam niektore zienky vidia... Podla mna si 🤰
@mariska1989 bola som na vysetreni ziadna cysta
@mariska1989 robila mi sono
@kulumulu123 neviem teda uz mi gynekologicka zobrala nadej
Fuha tak to divné teda
@mariska1989 ze testy su len testy ale hcg skrvy neovplivnis tak teda neviem no hovorim ale mne nie 1 test vysiel pozitivny ale 4 a ten posledny uplne ze tp je ako mozne stane sa podla nej
Len už by čo to bolo v krvi práveže ..a testy máš každé balenie kupované iný čas či čo to máš za testy ? Kedysi dávno bolo že bola zlá šarža a každý test duchoval .už jedine čas a ako to pôjde ďalej
@mariska1989 ano 1 test ine balenie 2 testy rovnake a 1 ten tycinkovy test plus lekaren prikladam foto a jeden ten tycinkovy komfort
A všetke ti hodili ducha 🤔 no skús zajtra netestovaný a urob test až v stredu aký bude .na krv ideš kedy ?
@mariska1989 ako prve 3 na zivo silné a ten druhy je ranny
Je tam rozdiel viditeľný tak držím palce .
@mariska1989 a podla nej hcg negativne ze nie som tehotna
@mariska1989 2x v zivote som u nej bola na hcg a nikdy neriesila nic
1x som mala pozit min rok v lete meskala ms 12 dni test som si len vtedy spravila vysiem vecer pozit na druhy dem kramy silne bolesti silno som krvacala sla k nej a nic neriesila
A teraz toto
Zmenila by som .tiež som mala takú pi.... Po potrate znova tehotná že ak to nech prídem nasadí lieky na udržanie tak som aj bola.brala som a chcela som mať peknejšie test nakoľko som robila v deň očakávanej ms a malém má drblo test bol slabší ako ten prvý tak letela k dr zobrala krv ale to už bolo jasné už bolo len 7 a ona mi potom zadrela že to nebolo tehotenstvo ale normalna ms akože to bolo posledné čo som od nej počula .zmenila som dr vyšetrila nasadila lieky zistila že som prekonala čerstvo toxoplazmu a po liekoch som hneď znova otehotnela takže mesiac u novej dr aj keď bolo tehu s problémami že som musela pár x zo spodu dávať ATB dokázala som donosiť do konca teraz ešte o takejto hodine tu okolo mňa behá 2 ročná ..takže ak náhodou nedopadne niečo dobré nevzdávaj sa a bojuj za to čo chceš
@mariska1989 jeziiis to naozaaaaj? Tak som rada ze to dopadlo dobre.
Hovorila som jej priznaky tahanie v podbrusku spinenie a nic ty kks. Nebrala za nic testy ani priznaky ok zobrala stery ureoplazma atd vsetko negat ziadmy zapal nic proste
@mariska1989 a pytam sa tak co mi to spoaobuje a ona tehotenstvo to neni
Nerozmyslala si zaplatit si vysetrenie inde? Minimalne pre iny odborny nazor a pkoj na dusi. A aj podla toho sa mozes tozhodnut ci by nebolo vhodne najst si nivu dr
Už by som menila fakt na tvojom mieste dr aj keby som mala cestovať 30/50 km radšej k niekomu kto je normálny ako hento .

Hcg do 3 sa neberie ako tehotenstvo až od 4 tu by som asi myslela že možno cysta .tá vie tiež urobiť ducha