Je toto kanálik?
ahojte 28.1 som krvacala den menzesu mozem povedat ze normalne asi.druhy den spinenie take krv zmiesana s vodou a odvtedy len hnede spinenie ale skor len na wc papier.je toto kanalik?
@malinoismum je je, ale ona ma asi chcela potesit ze cakam dievcatko, lebo vraj dievcata beru mame krasu...tak som ju schladila, ze to bude chlapec :D ale mozno to bude velmi pekny chlapec, ked som taka skareda 😂
@malinoismum ja ti poviem moju skúsenosť,ja som mala normálne menzes,klasický aký mávam a asi 9 DC ma začalo bolieť brucho,ako keby som mala mať opet ms,to mi nedalo,keďže mi menzes skončil cca 3 dní dozadu,tak reku možno sa blíži ovulka,tak som urobila ovu testy,tie fest pozitívne,až mi to nešlo do hlavy,a takto som to mala ďalšie 4dni a ten štvrtý deň mi to nedalo,urobila som tehu test a bum, pozitívny,lenze na ďalší deň som začala špiniť,tak som šla k doktorovi,a ten že to nie je tehotenstvo,(podľa sona sa riadil)lenže ja som trvala na odber krvi,lebo som to už takto raz malá,a o bábo som prišla,a čo čert nechcel,HCG bolo v krvi,ale samozrejme že som o bábo prišla aj po druhý krát.a odvtedy som u neho nebola,a som si už povedala,že už mám toho dosť,prestala merať BT,robiť testy,a je mi omnoho lepšie,už som si aj povedľa,že sa NATO úplne vykaslem,a tak som aj urobila.takto som sa len stresovala,kedy je ten správny čas,a teraz neriešim vôbec nič
@malinoismum akože jasné, ideálne ak vyzerá tak. Nevyjadrujem sa k tomu, či má zmysel zisťovať na konikovi, či je test pozitívny. Osobne som za to, že počkať a testovať znovu. Ale keď to už niekto poslal, tak som si veľakrát všimla, že tam proste niečo jemnucke je, a niektorí píšu že je, niektorí že nie. Ja mám napríklad veľmi citlivý zrak na jemnucke odtiene a často vidím, že tam niečo je, hoci niektorí píšu, že nič. Myslím, že je to dosť o schopnosti odlišovať jemnucke odtiene.
Ja tam vidim
Ja tam vidim ciarku ale skus iny test o 2 dni

@malinoismum 😀 no super.