Je toto na teste duch?
Ahojte dievcata 😊 ja som dnes 25 DC, mavam 30 dnove cykly vacsinou... duch sa objavil po limite (cca pol hodina )myslite si ze je to falosne pozit. Vysledok?

@macicka111 to by nemalo vadiť,keby tam nebolo prítomné HCG tak by zostalo rovnako biele
@thoughtfulweirdo tak uvidíme, či príde “návšteva” alebo nie 😄 zatiaľ nevyzerá, že by prišla .. ale môže prekvapiť 😁.... ešte 4 dni má na to..
Vidim
Ja som taku mala aj pri prvom aj druhom este slabsiu a mam syna a dcerku
@kikuska1010 ešte pred ms??
@lluss my sme sa snzili pri prvom cez 4 ty den ms som mala alebo 5 neviem presne a hned som otehotnela
@kikuska1010 ale myslím že či ste mali takého ducha na teste pred terminom ms alebo až po meškaní?🙃
@lluss ja som otehotnala pri prvom cez sme sa snazili q som otehotnela a pri druhom sme sa snazili a meskali mi asi 6 dni asi tak uz neviem presne a bola na teste druha palicka taka slabunka u gynekologa som bola ked som bola teh.2 tyzdne nebolo vidiet nic o tyzden som prisla a uz bolo ...
@macicka111 ako to dopadlo?🙂
@lluss dostala červenú ale takú slabú
@macicka111 na koniec sa rozbehla??
Baby dnes som mala dostať ms, nikde nikto.
Ráno test negat. Myslíte že mám ešte šancu? Je Clearblue citlivejší ako obyčajný tyčinkový test? Lebo dnešný woman secret test negatívny, pár dní do zadu na clearblue duchovia. Tak teraz neviem na čom som 🤨
@lluss len taká slabá menštruácia
@macicka111 Mne mešká 1 deň, tlaky v podbrušku občas a biely výtok .. test negetívny. Nechápem už ničomu😄
@lluss verim, ze v realite je silnejsi, ale taka mala rada, ak zmenis test, tak pokracuj v kontrolnom testovani s tou istou znackou... mne tak v den ms vysiel tehotensky test, dalsi den mi kamoska u seba dala inu znacku a bol negativny, no tehotna som bola... o dva dni som proste kupila dva nove, urobila prvy, vysiel, o 5 dni druhy, a bol uz brutal silny ☺️ tych 5 dni bola vecnost hehe
@lluss tak snáď o pár dní budú dve //☺️ prajem ti . Ja test dnes našla takto
@macicka111 zo srdca gratulujem🙂
@nelca0510 no ešte neviem či to je pravda,lebo keď som si ho robila bola jedna /, zabudla ho vyhodiť na druhý deň až zbadala tam ducha 🤔
@macicka111 tak predsalen 😊 pituchučky gratulujem nech to dopadne ako si praješ 🙂
@nela6 možno, mne len clearblue ukázal ducha iný nie ☹️
@nelca0510 tiež ma to napadlo, no skôr si myslím že z toho nič nebude 😞
@lluss ďakujem ☺️
@macicka111 ja som si dala pohár červeného vína, nech sa tá mrška rozbehne 😞 toto je taký stav.. ani to, ani to...
@lluss ja som dostala no mala len dva dni potom nič .tak spravila test . Za pár dní skúsim ďalší. Držím aj tebe silno palceky.
@macicka111 ďakujem aj ja tebe, nech sa podarí 🙂
@macicka111 skus počkať a uvidíš.. @lluss snáď teda buduci mesiac, ak nie tento🙂

@lluss Aj ja som začínala duchmi po limite, ktoré som tam asi len chcela vidieť 😄 treba otestovať o pár dní, ak nepríde menzes a uvidíš. Najlepšie až o 2-3 dni, ak je tam HCG, malo by sa každé dva dni zdvojnásobiť, takže aj čiarka by bola viditeľnejšia. A že nemáš príznaky nie je nič zvláštne, väčšina žien začína mať príznaky až pri dostatočne vysokej hladine HCG a takú ešte podľa testu nemáš. Ale samozrejme rovnako možné je aj to, že je to len kanálik a nič z toho nebude. Teraz je to ozaj 50:50.