Je toto pozitívny tehotenský test?
vysledok po hodine neber do úvahy,ak nechceš byť tehotná,tak sa nespoliehaj na partnera,že dá pozor
Urob druhy zajtra al pozajtra rano. Ale pri 9dni meskania by si podla mna mala hned jasne 2 ciary. Aky dlhy zvyknes mat cyklus? Nebola si chora, nebrala dake lieky al stres,...moze byt aj ina pricina meskania
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
nie je
okrem ineho po 9 dnoch meskania by si mala uz ine kolajnice a nie po hodine, ale do par sekund
@amalka_83 test treba robit na ranny moc, vecer menej pit, aby bol silny moc, v noci najlepsie neist mocit a rano uvidis.....
Ahojte baby.Chcem sa vas spytat je mozne,ze po pohlavnom styku som 5 dni nato otehotnela?Mohli tolko vo mne prezit spermie?
@sindas preco nie. Spermie mozu prezit aj 3-5 dni, pokial maju dobre prostredie.
@sindas kopirovane z jednej stranky...
Životnosť spermií môže byť totiž až 5 dní, v zriedkavých prípadoch aj dlhšia. Takže mužské spermie môžu za ideálnych podmienok prežiť v plodnom stave a čakať na ovuláciu v tele ženy až do 5 dní.
@amalka_83 ja ti to poviem takto mam 12 ricnu dceru z takehoto testu hodinu po vyhodeni do kosa....ciarka tam je lebo moc obsahuje hcg...ktore sa tvori v tehotenstve.
@tina8686 asi podla styku, ak nejaky mali a potom aj tri tyzdne nic tak asi podla toho
Teraz son sa lepsie pizrela ciarka tam je ale nieje ruzova...cize cisty.kanalik....niesi tehotna...
@betina1984. No to je internet. Ale zalezi aj na prostredi posvy teda ph. V posve, ci brala alebo berie nejake lieky, antikoncepciu, telesna teplota, a v neposlednom rade a kvalita samotnych spermii a ich zivotaschopnost.
Sanozrejme nikdy nic neni na sto percent a štanca tu je... Ale skor si myslim ze je minimalna ak vôbec nejaka je
@sindas tak to nepis s takou urcitostou, ze urcite nie. Aj ked mala, ale pravdepodobnost tam je...
@amalka_83 ja som s druhou dcerou otehotnela den pred ocakavanou menstruaciou ;) potom mi samozrejme meskala a testy stale negativne. Pozitivne vysiel test az 43 den cyklu. Cele som to mala poposuvane 🙂 a tiez prvy test bol takyto “duch”. Urobte si o den dva opat a idealne hned rano z prveho mocu.
Dievcata dakujem, test som zopakovala dva krat este s negativnym vysledkom.
V skutočnosti ju vidieť slabo ruzovu. Ja len ci niektora tam nieco vidite. Ďakujem.

Tuším, že po hodine má test vytiahnutý z koša nulovú výpovednú hodnotu. A k tomu otehotneniu. Ovu môže byť posunutá a pri sexe bez ochrany je šanca na otehotnenie vždy.