Je toto pozitívny test?
Ahojte.. dnes som 11 DPO, robila som si ramo Dr.max test. po 2 min. som mala vysledok (foto č.1) potom.som.sa isla pripravit do prace a sla som vyhodit test a uvidela som tam 2. ciarku po cca 15 min. Co to ma znamenat? vela krat som si robila dr. max test ale nikdy mi po limite neukazalo nic. Je to iba kanalik? mate niekto s tymto skusenost?

Ona sa dlho snaží u nej je všetko negatívne .Všade iba tieto komenty . Držím ti palce až tmavne
Skus o dva dni zase. Mne to príde doruzova, nie ako Kanalik. Možno aj foto skresluje, ale podľa mňa je to síce ešte slabá, ale už čiarka. A od výroby tam je čiarka, ale práve tá má zruzoviet, keď je pozitívny, čiže kamoška ti to povedala síce pravdivo, ale nie úplne presne celé
No kočky.. začinam byt nedočkava 🙂
Ja vidím na oby dvoch takže za 2 dní treba vyskúšať
11-ty den je podla mna dost skoro. Zopakuj o 2-3dni
Viem, ake to je narocne, sama som cakala na // 4roky 🙈
Uplne naj pockat a testovat az v den ms, skor nie
Drzim palce
Ahoj ja si myslím, že tam je celkom pekne vidno druhu čiarku. Skús zajtra otestovať a držím palčeky aby bola čiarka zase o niečo silnejšia a aby to vyšlo! Daj vediet. 😊😊😊
☹ škoda. Mrzi ma to...držím palce nestrácajte nadej
@malinoismum v pohode, ved raz hádam bude aj pozitívny 🙂
Určite áno,ver a najmä nesil to. Milujte sa, “neplodte” dieťa... a viem že sa to ťažko hovorí Ale skús to snaženie vypustiť a príde to vtedy keď to budeš najmenej čakať🙂
@malinoismum už od včera mám velmi slabé MS bolesti a práve ustúpili úplne.. Ak mi zajtra neprídu, skusim dalsi test. Myslíte, že je to uz stratené po dnesnom neg. teste?
Urcite to nie je stratene 😉 Drzim palce
Ja by som verila. Nič nieje stratené...
Ďakujem.. vedeli by ste mi este poradiť? mam strasne silný výtok. Stale mam pocit, ze som uz dostala, ale nič. Krče nemam, len take strasne slabe ťahanie v maternici no a ten vytok.. uz 4 intimku si mením od rana. Bezfarebný, neťahavý.. môže to byt priznak MS alebo aj tehu? nezvykavala som mať.. resp. mala raz pred par mesiacmi ked som mala biochemické. A je mi strasne zle, nechutenstvo, napína ma z cigarety.. už fakt neviem, psychika asi pracuje.
ahoj.. už ti asi psychika naozaj veľmi pracuje. nemysli na to tak intenzívne. ja viem, že sa to ľahko píše, ale bola som v decembri na tom istom..ak máš možnosť, chod ráno na krv a budeš to mat na 100%.ak nie, kúp si test s vysokou citlivosťou a urob ešte ráno.. silno držím prsty 🤞
Ahojte maminky ,prosim vas neviete mi poradit ci je sanca ze by som mohla byt tehotna? Merala som si BT
15DC 36.8
16DC 37
17DC 37.3
18DC 37.4
19DC ( dnes) 37.1
Teplota moze takto klesat ? Alebo us sa mozem vzdat nadeje. Mam taky vselijaky pocit zaludku,bolesti v podbrusku aj citlive prsia ale nie velmi naliate .dakujem
@patricia2120 ja tam vidim niečo.. ale s tou BT ti nepomozem, neviem o nej vela ani si ju nemeriam..ale pokial viem pred MS zvykne klesnut.
@patricia2120 ja mam dnes rano takyto nijaký- všeliaky... asi len kanalik :(
Nie dobre pozadie..ale ak sa na vsetkych nieco crta,pochybujem ze to bude kanalik.ja som nikdy na testoch kanalik nemala.bud biely alebo duch,takze pochybujem ze u teba by bola taka nahoda ze vsetky kanalikove :D ale tato posledna foto je naozaj dost necitatelna.
@patricia2120 za mna jasne pozitivny
Mne to takto isto ukazalo tiez som len cumela ci vydim dobre muz ze nic nevidi tak rano sup znova a uz bola cirka vyditelnejsia 😄
Dakujem.A nie je to len ten kanalik? Ja si babatko strasne moc zelam az mi z toho sisi 😔
@dada0902 tak ako mam ja ? Ja mam pocit ze to je len smuha a nie druha ciarka
@patricia2120 moja bola tiez takto slabunka naznak tam mas skus rano mala by si ju mat vyditelnejsiu uvidis 🙂

Skus o 2 dni, vyzera to nadejne🍀 ja som tam ciarku na svojom teste videla manzel nie. Uz ma ta ciarka 4r❤️🥰 pre tie mudre kt tam ciarku vidiet nebudu. O 2 dni bola ciarka odost silnejsia. Drzim ti palce.