Je všetko v poriadku?
Ahojte , 8.3.2022 som mala poslednú menštruáciu. Zámerne nepíšem ktorý týždeň tt, nakoľko sa to bude krystalizovat, cyklus som mávala aj 50 dňový a niekedy bez injekcie ani menues neprišiel . Chcem sa opýtať , veľmi sa bojím , asi posledné dva tri dni pozorujem úplnú stratu bolesti a napätosti prsníkov. Môžem ležať na bruchu predtým sa nedalo ako má boleli . Mám aj pocit že sa mi vrátili na podvodnú veľkosť . Mám malinke prsia A ale nárast a “zväčšenie objemu” bolo viditeľne teraz sú rovnaké ako boli pred tehotenstvom. Zle mi však neprestáva byt napriek tomu že beriem magnezium. Skončila som aj na pohotovosti a tam babo nepozerali , mala som vysoký KT a tomu sa venovali . Minuly týždeň som si taktiež zaplatila nemalé peniaze u súkromného gynekológa ku ktorému nepatrím , pretože moj má veľmi staré sono nehovoril mi informácie žiadne zak som chcela počuť iný názor, tam bolo všetko v poriadku. Prvý skríning mám 7.6.2022 čo tiež sa vám nezdá neskoro ? Tak moja otázka len znie čo myslite ci je všetko v poriadku. Takisto mám aj extrémne nafúknuté brucho hlavne na vecer že vyzera. Ako v siedmom mesiaci . Teraz má aj bolelo ked som na ňom ležala. Ja mám strašne obavy z missed . Aj ked na kontrole dokonca povedala pani doktorka povedala že už má pekne rozdelené srdiečko na štyri časti alebo niečo v tom zmysle . Ďakujem za pripa
Presne tak, stres ti moze skor uskodit. Hod sa do klidku, to je to najlepsie co mozes urobit. Zle myslienky si ani nepripustaj. Ak tak toto su take hluposti, ze sa prsia zmensili a podobne. Hormony tebou budu mavat cele tehotenstvo, este si toho uzijes. A to, ze ta boli brucho, ked.na nom lezis.je normalne. Tiez som s tym mala problem dost zavcasu. Ak uz bije srdiecko, myslim ze je to na velmi dobrej ceste. Drzim palceky 💖✊
zaplať si morfologické sono ak tam bude všetko v poriadku tak zbytočne nestresuj 🙂 s tým , že stresuješ si len škodíš a ako má byť tak bude to ty nezmeníš
Pozri stresovanim si nepomozes. Ked raz mas potratit tak sa to stane a ty to nijak neovplyvnis. Vzdy sa budes bat lebo co ak. Aj v drzhom trimestri aj v tretom. Potom sa budes bat porodu ci vsrtko dopadne okej. Potom sa budes bat o babatko. Ci dycha ci je vsetko okej. A potom uz sa budes bat cely zivot. Oebo o svoje deti sa bojime navzdy 🙂

Vieš niečo ovplyvniť svojim strachom a stresovaním? K lepšiemu asi ťažko. Tak radím kľud. Ako bude, tak bude. Poručeno Pánu Bohu. A ži si svoj život. Po 9 mesiacoch zistíš výsledok. 🙂 ❤