icon

Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?

stanca22
4. nov 2010

Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.

katy633
17. aug 2011

@stanca22 niesom si istá ale znamená to asi 31 den cyklu,

katy633
17. aug 2011

@stanca22 juj a hore, trošku vyššie som ta zabudla označit, to patrí pre teba, to ako ti držím palečky......

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 A ty prečo si nezmeníš, že už si tehotná?

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 Ty kokso, mňa inak dosž bolia prsníky, teda bradavky ... to ma ešte asik ani takto nebolelo ... zajtra volám k dokymu, či si myslíš, že mám si radšej spraviť TT?

katy633
17. aug 2011

@stanca22 no ešte že si mi to pripomenula, dlho som tu nebola, hned si to zmením 😅 , a prosím ta ako by som si tu pridala niejaké fotky? skušala som a nešlo mi to ☹

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 Takže dáš si môj fotoblok a potom keď sa Ti to zobrazí dáš si album, to vypíšeš a vkladáš, či? Neviem presne v čom máš problém ... ? 😕

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 A spinkať sa Ti ešte nechce? Mužovi ešte nie, tak ma požiadal, aby som s ním ešte pol hodky aspoň bola hore, aj keď ráno vstávame k zubárke, manžel ide a aj na UPSV a ja teda neviem čo mám spraviť, či TT alebo zavolať ???

katy633
17. aug 2011

ja by som si hned robila test, teda ráno.ale je to na tebe, aspon by si išla s istotou k dokymu, a ked ti nič neukáže ešte, možno to chce ešte počkat, čítala som že niekomu ukázalo aj po dvoch týždnoch meškania. no prajem ti aby v tvojo prípade tam boli poriadne silné dve čiaročky 😉

katy633
17. aug 2011

@stanca22 juj niejak ta zabudam označovat :D . TT 😅

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 V pohode, no ráno asik nie, najprv ho musím kúpiť ... 😉 Takže v piatok ráno by som si ho mohla urobiť alebo po prípade zajtra poobede a ešte v piatok ráno a keď tak, zavolám v piatok dokymu a uvidíme ... 😉 Ešte si si nezmenila ten profil??? 🙂

katy633
17. aug 2011

juj nestíham, skušam teraz fotky a píšem aj kamoške. no tie fotky nerozumiem prečo mi tam nejdu uložit, pridala som tam normálne fotku a nič

katy633
17. aug 2011
stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 No pekne a deň pred mojimi narodeninami, je Ti to zapotreby mať barana??? 😀 😀 😀

katy633
17. aug 2011

@stanca22 už to mám 😅

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 Tie fotky ma mrzia, inak Ti fakt neviem poradiť, prepáč ... a keď Ťa boleli prsníky, tak prsníky alebo bradavky???

katy633
17. aug 2011

no mna celé prsníky ako pred mrchou, a teraz ich mám trochu večšie abolavé, bradavky sa mi za každým dost postavia ked si dám dole podprsenku 😀 alebo mi je zima 😀

katy633
17. aug 2011

@stanca22 inak máš tu peknú novu fotku 🙂

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 Myslíš fotos moju profilovú?

katy633
17. aug 2011

@stanca22 áno

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 Díky, no už som musela zmeniť top účesu 😀 😀 😀 Dáš si nejakú aj svadobnú fotos?

katy633
17. aug 2011

@stanca22 rada by som si ju tam dala,2 albumi mám vytvorené ale fotky sa mi tam nechcu uložit, neviem čo robím zle

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 Hm, nechápem to ani ja, ani muž Ti nevie pomôcť?

katy633
17. aug 2011

@stanca22 no nevadí, aj som si vybrala fotku ktoru tam chcem dat a stále tam píše posielam fotografie, to ako dlho tam posiela jednu fotku?

katy633
17. aug 2011

@stanca22 no tak asi pojdem už spat, aj vám prajem dobrú nocku a sladke sníčky a aby sa vam jeden a ten največší spolnil už čoskoro 😉

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 No podľa toho akú ju máš veľkú rozmerovo a aký máš net, či rýchli alebo pomalý ... 😉 To všetko spolu zohráva dokopy ... 😉 Budeš musieť na jednu fotku chvíľu takú dlhšiu počkať a uvidíš ... buď trpezlivá ... 😉 A už sa Ti ukazuje bruško alebo ako to máš?

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 Ďakujeme, dobrú nocku potom 😉

katy633
17. aug 2011

@stanca22 by som povedala že bruško ešte nerastie, ale mám ho často nafúknute, a práve som aj schudla dva kila asi z toho ako mi je zle ☹ 😀 . pa

stanca22
autor
17. aug 2011

@katy633 No to vracanie Ti veru nezávidím ... 😕

katy633
21. aug 2011

@stanca22 tak ako robila si si testík? myslím na teba 😉

stanca22
autor
2. sep 2011

@katy633 Ďakujem že na mňa myslíš, ale zase nič ... možno na budúce, teraz som zameraná na prerábku, lebo už pomáli máme aj zariadené na obývačku 😉