Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?
Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.
ja by som si hned robila test, teda ráno.ale je to na tebe, aspon by si išla s istotou k dokymu, a ked ti nič neukáže ešte, možno to chce ešte počkat, čítala som že niekomu ukázalo aj po dvoch týždnoch meškania. no prajem ti aby v tvojo prípade tam boli poriadne silné dve čiaročky 😉
juj nestíham, skušam teraz fotky a píšem aj kamoške. no tie fotky nerozumiem prečo mi tam nejdu uložit, pridala som tam normálne fotku a nič
no mna celé prsníky ako pred mrchou, a teraz ich mám trochu večšie abolavé, bradavky sa mi za každým dost postavia ked si dám dole podprsenku 😀 alebo mi je zima 😀

@stanca22 niesom si istá ale znamená to asi 31 den cyklu,