Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?
Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.
@stanca22 ešte ma teraz napadlo, že nemusí byť všetko stratené..ono môžeš byť tehotná ak je hladina hcg v moči nízka a kúpila si si menej citlivý test, tak to ešte nemusel zachytiť...preto ešte počkaj a ak do týždňa nedostaneš MS, tak si urob druhý...počula som o takýchto prípadoch, že si žena urobila test a nič a neskôr zistila, že tehotná je..takže pokiaľ nedostaneš MS, tak ešte tu tá nádej je... 😉
@stanca22 ahoj drzim ti palce aby vam to vyslo // 🙂 .aj ja som tiez strasne nedockava,a hlavne nervozna.s manzelom sa o mimi pokusame od 13.11 snad nam to vyjde na prvy pokus.tuzime po babatku a tesime sa nan.keby sa to dalo zistit uz teraz, pretoze nechcem chodit do prace s tym pocitom ze som mozno tehotna a musim tam zdvihat krabice a stale sa ohybat,robim v sklade a v zime je tam zima a mame tam aj niejake baterky a ztoho tam smrdi cela hala.som z toho nervozna lebo chcem odtial conajskor odyst.neostava nam nic ine ako len cakat, asi si budem robit testy kazdu chvilku 🙂
@katy633 No tak držím palčeky ale moja, to by si nemala nad tým stále rozmýšľať, potom sa to naozaj nemusí vydariť, aj keď Ti želám, aby sa to predsa len vydarilo čo najskôr, čím vyše nad tým myslíš, tým to ďalej odďaľuješ, viem to podľa seba ... A keby si si zmenila robotu teraz? Či v tejto dobe to nie je možné?
@katy633 Neboj sa, babatko je v bezpeci (ak je uz teda na ceste). Ja som presne tie iste pocity mala a snazila som sa co najskor zohnat papier aby som mohla byt preradena na inu pracu. Ale v podstate ak je babatko zdrave a dobre uhniezdene, fyzicka praca mu nemoze ublizit. A ak to tak nie je, telesne setrenie ho vacsinou aj tak nezachrani.
dakujem vam 🙂 dam vam vediet ako to dopadne .a budem sa snazit nato az tak nemysliet aj ked to je tazke.rada by som zmenila pracu ale mam teraz zmluvu na neurcito tak najlepsie by bola rovno materska.pracu zmenim jedine v tom pripade ak sa mi nebude darit otehotniet.papa
@katy633 Ak sa potvrdi tehotenstvo, mas narok na preradenie na inu pracu. A ak by si mala kvoli tomu nizsi prijem, mozes ziadat v socialnej poistovni o vyrovnavaciu davku (pokial si bola predtym nejaky cas nemocensky poistena). Ja som to tiez tak mala. Podla mna pocas tehotenstva sa neoplati podat vypoved, jedine ze by si si nasla nieco kde si budes zarabat omnoho viac no ale tehotnu uz nikto do zamestnania neprijme.
ja pracujem v cr tak neviem ako to tu funguje musim si to pozistovat.a podat vypoved urcite nechcem, to iba v tom pripade ,ked by som nemohla dlhsiu dobu otehotniet by som zmenila pracu, ale dufam ze s tym nebudem mat problem,snad je uz male na ceste 🙂.mozno si len namyslam ale zda sa mi ze ma sem tam zaboli brucho no nemusi to nic znamenat ,budem cakat 🙂
ahojte zajtra si budem robit testik. aj ked si myslim ze je to mozno este skoro, nato aby tam boli //,ja uz to nevydrzim.,jaj bradavky mam citlivee a pobolieva ma sem tam brucho,bojim sa ale hlavne tesim,viem ze tam budu // aj ked mozno nie hned,mozno za tyzden 😅 😵 papa
@stanca22 ahoj,drzim ti palce nech tam najdes // 😎 .robila som si ho zo zvedavosti, lebo som mala niejake priznaky hned na treti den co sme sa s manzelom pokusali o mimi,a bola tam / 😒 ,co sa dalo cakat lebo je to este skoro na niejaky vysledok.mne este nemeska, mam to dostat az za tyzden ale bradavky mam stale trochu citlive aj v podbrusku ma este sem tam pobolieva, ale je to uz slabsie ako predtym.no ja neviem je mozne ze niesom tehotna ze to mam z prechladnutia, a ked som tak som musela otehotniet uz asi skor, ako som bola na tom ze mam plodne dni,som zvedava i mi mrcha pride alebo nie snazim sa nato nemysliet a verim ze tam za tyzden najdem // 🙂 papa
@stanca22 tak skús ten test, ja som si ho robila tri dni od omeškania a už mi tam svietili dve čiarky...špinenie sa vraj tiež vyskytuje ak je žena tehotná vždy vtedy, keď má mať menzes..ja som ho mala vždy v čase keď som mala mať menzes ale len prvé dva mesiace, potom to zmizlo...🙂
@katy633 Ďakujeme 🙂 No uvidíme čo a ako bude ... A Ty nezúfaj, keď chcete mimčo tak máte i všetko na to? Peniaze a detskú izbu pre ne? My detskú máme ale peniaze nie, takže ako vidím, samovoľne to nejde, tak sa aspoň nemusím báť, že mi dojde mimčo v nespávny čas ale môžeme si to samy naplánovať, našetriť a potom hurá po doktoroch ... No uvidíme čo a ako bude naozaj, teraz sa hľavne snažím psychicky sa nezrútiť a vo všetkom nájsť to lepšie 🙂
No bábenky, my sme začali brať Profertil a vzali sme to do vlastných rúk, keď sa nedarí, treba to zobrať do vlastných rúk ...

@stanca22 No škoda.. ☹ .to ma mrzí ale nestrácaj nádej...raz to určite príde a ako písala feb13 nesleduj si príznaky lebo to fakt znervózňuje...ja som tiež netušila, že som tehotná ( zvracanie ma vďakabohu obišlo ) a až keď som si spätne spomínala na všetky tie pocity, tak som prišla na to, že to boli fakt príznaky tehotenstva....držím palce pre budúce snaženie.. 😉