icon

Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?

stanca22
4. nov 2010

Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.

katy633
13. jan 2011

@stanca22 co je to ten Profertil ?

stanca22
autor
18. jan 2011

@katy633 To sú tabletky špeciálne pre muža, ktorý má nekvalitné spermie, al. spomalené spermie alebo žiadne, z tabl. by mali skvalitnieť, zlepšiť, zrýchliť a pomôcť k oplodneniu. Mne to opäť mešká, tak uvidíme ... Manžel povedal, že ak otehotniem kvôli nim, napíše im ďakovný list 🙂

katy633
18. jan 2011

🙂 . to by bolo super,drzim vam palecky.my s manzelom sa pokuseme uz (este len 🙂 ) treti mesiac tak uvidime 🙂 .snazim sa nato az tak nemysliet ako po prvy krat lebo by som zbytocne stresovala.

atap
19. jan 2011

Ahojte kočky, potrebujem poradiť. Mala som ovuláciu 6. 1. a v decembri 7. 12 (mávam pri nej bolesti podbruška, preto viem kedy som ju mala), s priateľom sme mali nechránený styk, keďže sa o bábätko snažíme. Už nejaké 2 týždne mám strašne nafúknuté brucho, občas mám pocit na zvracanie, bolí ma občas chrbtica cítim si podbruško (pri tom keď si sadám alebo pri väčšej námahe), a už nejaké 4 dni mám zväčšené prsia so žilkami... Máte niekto skúsenosti, mám 11 mesiacov po potrate cisársky rezom, preto neviem či si to namýšľam alebo.... Ďakujem za vaše názory

s_ivana
19. jan 2011

@atap ak si mala ovulaciu 6.1., tak by si teraz niekedy uz mala dostat menstruaciu, nie? .... drzim palceky aby nedosla...🙂 ja som pri oboch tehotenstvach mala presne ako ty "ine" prsia, teda bol to uplne prvy priznak tehotenstva u mna 🙂 na zvracanie by ti malo byt az po nejakom piatom tyzdni tehotenstva ( za zaciatok tehotenstva sa povazuje prvy den poslednej menstruacie...) tak ako? kedy ti maju dojst?

atap
19. jan 2011

MS mám dostať 21 veho podľa mojich výpočtov, keďže už 9 mesiacov mávam pravidelne v ten istý deň. Ale baby v inej diskusii ma zmiatli, pretože si meriam BT od 3.1. a od vtedy ešte aj dnes je 37 a vyššie, takže mi pov. že ovuláciu som mala 2.1, ale vtedy mám bolesti vaječníkov, a to bolo práve toho 6.1. Testovala som zhruba pred týždňom, vyšlo negatívne ale aj v 1 tehotenstve bol neg, a na druhý deň dr. tehot. potvrdil.... ja už neviem, strašne chcem aby to tak bolo.... Ale možno sa až príliš sledujem.... Príznaky mám, keď to spätne porovnávam...

s_ivana
19. jan 2011

@atap uplne chapem tvoje pocity, tiez som si prezila potrat a nasledne tuzbu co najskor otehotniet, mne sa to nastastie podarilo do styroch mesiacov... uz ti nezostava nic ine, len pockat do toho 21. a potom uvidis.... drzim palce este aj na nohach... 🙂 a nezabudaj, ked po niecom velmi velmi tuzime, nakoniec sa to splni... sice niekedy uplne inak ako si myslime ale splni 🙂

atap
19. jan 2011

s_ivana: Ďakujem veľmi pekneeee, nezabúdam, verím v to.... 🙂

riana12
19. jan 2011

@atap urob co najskor test, pohladaj v lekarni mamatest 10 alebo 20-tku, to su najspolahlivejsie 😉

atap
19. jan 2011

mám doma clearblue, ale robí sa to ráno.... Ja sa s tým testovaním neponáhľam asi preto že s nimi nemám dobré skúsenosti... 😉

stanca22
autor
19. jan 2011

@atap S čím nemáš skúsenosti, s tými testami, že Ti vždy vyšli negatívne? Ak tak, tak i ja som na tom rovnako ... A veľa iných žien isto nápodobne ... A čo vravíš na ten test clearblue?

riana12
19. jan 2011

@atap mozes kludne aj popoludni, ked dodrzis vacsiu pauzi medzi pitim, aby sa ti co najviac skoncetroval moc... iba s tym rizikom, ze ked by si mala redsi moc, neukaze ti to... ale ak uz si mala ovu pred 3.1., tak ti ukaze minimalne slabucku ciarocku uz teraz popoludni...

atap
19. jan 2011

práve ten som skúšala pred týždňom, vyšiel mi negat. ale neviem ti povedať či je dobrý, keďže neviem či som alebo nie som tehotná. Ja som si robila test pri prvom tehot., vyšiel negat. a na druhý deň mi dr. tehot. potvrsil, preto píšem že im neverím...

s_ivana
19. jan 2011

@atap najlepsie bude ked si test spravis az potom ked nepride menstruacia... hladina HCG by uz mala byt dost vysoka, aby sa to ukazala na teste 🙂 ak si si robila test pred tyzdnom, hladina bola este taka nizka, ze jasne, ze ukazalo negativny... neboooj, ak mas byt tehotna... budes 🙂

atap
19. jan 2011

s_ivana:už som si ten test nedávno urobila, dokonca 2 a vyšli pozitívne... 🙂

s_ivana
19. jan 2011

@atap ako nedavno? akoze teraz??? 🙂))) jeeej, tak mam ti gratulovat?

atap
20. jan 2011

s_ivana: Noooo, baby v inej diskusii má nahnali si urobiť ten test a vyšli pozitívne......... 🙂 🙂

s_ivana
20. jan 2011

@atap jeeej tak super 🙂 uz len aby to vydrzalo 🙂 este sa netesme velmi, aby sa to nezarieklo 🙂

stanca22
autor
20. jan 2011

@atap Gratuľujem teda, teším sa s Tebou, tak bež za doktorom, nech Ti to potvrdí, hm? 🙂

atap
20. jan 2011

@stanca22 no bola som dnes na krv, výsledky budú zajtra večer.... ale som strasne zmatena, lebo niekto hovorí že pred MS ti test môže ukazovať vysledok falošný... síce mi 3 vyšli pozitívne ale aj tak... a tie predmenštruačne pocity, bože, akoby som každú chvílu mala začať krvácať........ ☹ ☹

emka87
20. jan 2011

Ahoj
Opisujes presne mna ked som cakala moju Alzbetku.....tak snad ti to dopadne dobre.

stanca22
autor
20. jan 2011

@atap Mne to mešká ešte len štvrtý deň a mám pocit každú chvíľu, že mám dostať už, už, no ale stále nič, tak uvidíme, ja zbytočne nepanikárim, bo raz som dostala až po meškaní 11 dní, takže počkám na 14 deň a až potom si spravím prvý test, len dúfam, že to aj vydržím 😀 Ale škoda peňazí u mňa na toľko testov, neskutočne veľa testov mám za sebou, tak za to, tak i píšem 🙂 Ale Tebe prajem veľa zdravia a nech sa Ti splní Tvoj sen a neboj,l čo sa má stať sa stane, no musíš myslieť pozytívne ale verím Ti to, tie nervy ... aj Ťa pozeral, či vlastne to ešte nevidno, že?

atap
20. jan 2011

@stanca22 vieš ja som z toho vyplašená preto, lebo mám po ťažkom potrate.... preto to porovnávam s pocitmi aké som mala pred tou udalosťou, no pozeral s utz ale vraj je maternica ešte malička, preto mi zobral krv... Pána, zavidím ti tu trpezlivosť... tebe mešká, mne ešte nie.... no veď ty sa poznáš vieš kedy je čas skúsiť test

stanca22
autor
20. jan 2011

@atap Chápem Ťa, máš to ťažšie ako ja ... Ale zase nie si jediná a isto si nájdeš, minimum jednu ženu, ktorá to isté prežila, či prežíva ... Prečo nebúvaš? Ja byť Tebou radšej rýchlo idem spať, aby zajtrajšok rýchlejšie prišiel 🙂

atap
20. jan 2011

@stanca22 no veď jasné, len každá to prežíva inak... Rada by som si ľahla ale ešte sa musímmmm učiť ☹

stanca22
autor
20. jan 2011

@atap Čo študuješ? V akej škole? Vydávať sa neplánuješ, keď chcete s priateľom miminko?

atap
20. jan 2011

ja už som vydatá 🙂 no a študujem právo 😉 a ty ako? ty si vydatá, však?? a pracuješ či tiež štduješ?

stanca22
autor
20. jan 2011

@atap Ja som vydatá vyše roka a šťastne zatiaľ 😀 Ja som na UPSV, nezamestnaná a neštudujem nič, mám len 3 ročník krajčírstva, čo ma nebaví ... 😒

atap
20. jan 2011

@stanca22 aha, aj ja niečo vyše roka.... 😉 no však si nájdeš niečo čo ta bude baviť, možno to bude materská 😉

stanca22
autor
20. jan 2011

@atap Radšej materská ale inak, ja som na UPSV dva roky, takže pochybujem, že tak skoro si čosika nájdem ... To je sranda, že sme sa našli, čo obe sme tak vydaté 😀 Bývate spolu kde?