icon

Jeden, jediný deň menzes a príznaky tehotenstva?

stanca22
4. nov 2010

Ahojte žienky, čo ste tehotné alebo ste boli ... či ste snažilky :D Ako ja :D Chcem sa Vás všetkých spýtať a dať novú asik tému že či už niektorá z Vás mala jeden, jediný deň MS a nejaké príznaky a nakoniec ostala tehotná ??? Potrebujem to nutne vedieť a poradiť, prečítať si Váš názor ... Ja som teda tak mala tú MS iba jeden, jediný dník a odvtedy nič, ani výtok ... akurát mi ostali nejaké príznaky, čo nechápem s MS jednodňovou, či teda môžem byť v tom ??? Príznaky mám napríklad, také že ma bolieva hlava, točí sa mi hlava, mám strašne nízky tlak, býva mi zle, aj sem tam zvraciam alebo ma napína, nemôžem cítiť čokoládu, chodím stále na wc a aj ma troška preháňa. Mávam závraty, pichne ma pod bruškom na pravej strane, zatiaľ len tri krát ... a strašne neznesiem na zuboch plomby, ale čo už mám narobiť? Snažím sa na to zvykať, pred tým mi to nevadilo! A na večer mám sem tam dosť citlivé bradavky na prsiach, ako keby som mala pred MS. Tak sa na Vaše rady a názory teším veľmi a všetkým prajem, pekné slnečné a šťastné dni, plné úsmevu s bábatkami či už v brušku abo po našom boku :D Stanča.

katy633
9. mar 2011

@stanca22 určite sa to podarí si mladučká 🙂

katy633
9. mar 2011

ahojte, inak s máte ako kočky? Ako som sa s manželom prestahovala tak mám velmi málo času. stale niekde beháme, kupujeme, výbavujeme a pomedzi to samozrajme aj snažilkujeme 😵 takže na internet mám velmi málo času, ale budem sa snažit polepšiť. prajem vám dobrúnoc 😉

stanca22
autor
10. mar 2011

@katy633 Ahojky, to som rada, že si sa ozvala, tak je super, potom pofoť ako to máte pekné zariadené 😉 Ja mám teraz problém so psíkom ... 😢 ☹

elebe
11. mar 2011

@stanca22 ahoj moja a čo sa stalo psíkovi? ja mám tiež doma sučku čivavy a je tehotná,takže stále niečo....už je v pokročilom štádiu,rodiť má tak približne za 10dní. a už je chudátko taká nemotorná,aj na rukách ju nosím lebo niekedy nevládze. a u vás to ako vyzerá? už ste boli na nejaké vyšetrenia?

stanca22
autor
11. mar 2011

@elebe Vieš čo, kukli sme to s mužom, obstrihali sme to okolo mu, čo mu to zahryzla, či ako to vlastne sa stalo a nemá to až také zlé, horšie to bude dlhodobejšie sa z toho dostať, z toho šoku ... chúďa moje maličké ☹ Milujem psíkov, aj Ty? Máte krátkosrsté alebo dlho?

elebe
11. mar 2011

@stanca22 chudátko malinké.....ja mám krátkosrstú čivinku a chvostík a ušká chytila po starej mame dlhosrsté....takže je taká jedinečná 🙂 ale je stráááášne rozmaznaná 😀 a my sme prenu mami a tati 😀

kucminka
11. mar 2011

tak tuto som uz davno nebola,ako sa tu mate baby?Ja som v utorok absolvoval prve sono,ale malicke este nebolo dobre vidno,takze nemam ani foto.Ale je tam veeelky tehotensky vacok,tak sa tesim o tyzden idem zasa na sono,tak dufam,ze sa mi to malicke uz ukaze v plnej parade.Teraz som doma na PN,koli tomu spineniu,ale musim si zaklopat KLOP,KLOP-zatial je vsetko O.K.Tak sa drzte babulky.

katy633
16. mar 2011

@kucminka jééj, tak nech to maličké rastie do krásy a hlavne zdravia 🙂. Ako to vlastne prebieha u teba? Nieje ti zle,alebo ta niečo bolí? Ja už zas budem čakat na mrchu, či príde či nie za 9 dní ? Zas mám prsia bolavé, tak ja neviem už si nič nemyslím, budem len čakť. Inak som prestahovaná už 2,5 týždna a je tu fajn, konečne sme sami prvý krát vlastne. Donedávna sme bývali s mojími dvomi sestrami.
@stanca22 @elebe a čo máte nové vy kočky ? 🙂

katy633
16. mar 2011

@stanca22 a ako psík už lepšie?

elebe
17. mar 2011

@katy633 ahoj moja....no ja momentálne riešim či mi prebehla ovulka,alebo nie 😒 lebo je to celé také divné....MS by mala pravdepodobne príjst asi o 10dní....tak neviem 😲 min.mes. som bola tehotná,ale bohužiaľ ☹ tak teraz neviem či nebudem celá rozhádzaná 😒 😒

kucminka
17. mar 2011

@katy633 dakujem pekne.ved ak bude po mne,tak urcite bude kraaasne 😉 ja som na PN uz treti tyzden,lebo som spinila a poviem ti je to velka nuda,ale co clovek neurobi koli tej malej fazulke.Ja mam tiez bolave prsia a asi o dve cisla vecsie.Byva mi zle cely den,ale to hadam casom prejde,hlavne nech je malicke zdrave.Zajtra idem na sono,tak potom sa ozvem co nove,aky sme uz velky.Vam drzim palceky,nech sa ta mrcha stavi u niekoho ineho a vas necha na 9mesiacov na pokoji.Tak vela stastia aj v novom domcurku. 🙂

katy633
17. mar 2011

@elebe to mi je lúto. ale neboj, všetko sa to upraví a budeš čoskoro znovu tehotná, aj všetky čo sa tu snažíme 😉
@kucminka ďakujem pekne 😅

stanca22
autor
17. mar 2011

Baby, ťažko Vám odpísať, každej jednej, takže toto píšem každej z Vás naraz a nie osobne, bo to by som tu bola veľa hodín 😀 😀 😀 Mám sa zle, mám cukrovku, som neplodná, Rony je už ako tak ok. z toho aj šok prešiel 😉 Som s ním šťastná aj s mojim manželom ... 😉 Aspoň to ... mama sa mi rozplakala, že mám hrozné nešťastie v zdraví a ja jej na to, s tým nič nenarobím, treba žiť s tým, čo máš a som vďačná, za to, že mám aspoň dobrého muža a skvelého havinka, môjho vysnívaného ... Sú na tom ľudia aj horší, aj zdravotne, aj opustený ... všelijak ... To proste treba si len prežiť a snažiť sa ... a čo Vy nové? Ako sa máte?

elebe
18. mar 2011

@stanca22 ahoj moja,no tvoje riadky sa ťažko čítajú ☹ si neplodná???? 😲 😲 a to ti akože doky povedal že už nikdy....alebo? ani neviem čo by som ti napísala,snáď len nech sa ti to upraví....a aj si picháš inzulín,koľko krát? ty si strašne optimistická osôbka....klobúk dole.... 😉

stanca22
autor
18. mar 2011

@elebe Tak hodiť si to kvôli tomu nehodím 😀 No budú sa to snažiť doky utlmiť a vyliečiť, ešte len uvidím v akom štádiu ju mám a neplodnosť sa teraz vraj dá už liečiť, tak uvidíme ... 😉

katy633
21. mar 2011

@stanca22 ☹ No nemáš to naozaj lahke , ale ty to zvládneš, si silná a hlavne mladučká. tá cukrovka sa dá zvládnut, ked sa začneš liečit na nu, tak sa to určite zlepší. A tá neplodnost tiež nemusí byť až tak zlá, ako to doktory opisujú, oni vedia pekne vystrašiť.mojej kamaratke to tiež tvrdili a dnes má dievčatko .prajem ti vela zdrvíčka a trpezlivosti 😉

petuska123
21. mar 2011

@stanca22 prepac ze sa sem pletiem ale to mas overene len od 1 lekara??? kvoli cukrovke zeny nebyvaju neplodne 😲 je to dake divne

stanca22
autor
26. mar 2011

@petuska123 No mám všetko potvrdené od jedného dokyho a z jednej krvy ale posiela ma k ďaľším, čo sa na toto všetko špecializujú, takže to viacerý mi na to povedia svoje názory, čo mám v akom štádiu a pod., čo sa dá vyliečiť, či nedá a ako sa to bude liečiť, proste postup, len musím počkať na objednanie ....

stanca22
autor
26. mar 2011

@katy633 Ďakujem Ti veľmi pekne, no som silná ale na koľko? 😀 Zatiaľ si predstavujem, ako v lete budeme jazdiť na moto po svete a tak si užívať, aby som toľko na to nemyslela, lebo by som sa z toho isto zrútila 😠

katy633
4. apr 2011

@stanca22 Ahoj moja, dlho som tu nebola. Tak ako sa máš? Začali ta liečiť, ked ano ako to prebieha? Neboj sa, da sa to do poriadku, určite. Hlavne teraz myslí na pekné veci, na dovolenku ako si písala. A kam všade plánujete po svete jazdit ? 🙂 . Ja sa tiež strašne teším na leto. Už teraz mám lepšiu náladu ked svieti slniečko. Tehotná zatial niesom 😒 , ale snažím sa nato nemyslieť, a s manželom si proste len tak užívame 😀 .

stanca22
autor
6. apr 2011

@katy633 Ahojky, no ja sa mám fajn, menili sme okná, tak moju myseľ teraz hľavne zamestnáva práca, poriadok a všetko okolo toho, poznáš ale okná sú ešte nič, ideme meniť celú chalupu, vrch ako tak za chvíľu bude, potom doň len nábytok nakúpiť a je ale zo spodkom bude ešte kooopec roboty, hádam poznáš? No ešte sa neliečim, nikam ma zatiaľ doky neposlal ... uvidíme aký čas si na to dá ... no v lete plánujeme po celom Slovensku a Česku jazdiť, do Prahy ísť na víkend nejaký kuknúť švagrinú, býva tam už tretí rok a ešte ani raz sme tam ju nešli pozrieť, tak sa hanbíme 😖 😀 Pekné dni ... napíš čo máte Vy nového ... 😉

katy633
8. apr 2011

tak to mate doma fušku 🙂,viem si to predstavit, poznám to. A boli ste už niekedy v Prahe? je tam naozaj pekne.
My jak sme sa prestahovali tak ani nemáme čas, bud to varím, upratujem, alebo beháme po meste a niečo zháname do bytu a dozariadujeme sa. Ešte nám treba postel a niejaký gauč pre hostí. No a ked máme niejaký volný víkend, tak sa nám zas ozvú niejaký známi, takže to máme furt nabyté 😎 .Potrebujem eštš okná umyt, no neviem čo skor 😖 .
Tiež ti prajem pekné dni aj víkend 😉 .

stanca22
autor
11. apr 2011

@katy633 Ďakujem, ak chceš, dojdem Ti umyť okná, rada umývam ich 😉 😀 😀 😀 No máš tiež toho dosť 😀 No manžel už bol, sa mi zdá 2x bol ale ja ešte ani raz, takže sa tam veľmi teším, bola si aj na moste aj pod hodinami? Videla som to len v telke a na obrázkoch, ceľkom pekné sa mi to zdá 😉

stanca22
autor
29. apr 2011

No baby, v poslednom čase sme tu nič nenapísali, ako žijete?

katy633
8. máj 2011

@stanca22 Ahojky, to vieš, teraz ked sa oteplilo tak každý lieta po vonku 🙂 . Ale až na mňa, ja marodím, najprv som mala zápal močových ciest a teraz mám problémy s prstami, zas ma bolia 😢 . Dúfam že to rýchlo prejde.tehotná tiež zatial niesom ☹ ,no snažíme sa.
No a vetej Prahe som bola, aj na moste, aj pod hodinami, ale nikdy som tam nebola ked hrali, lebo to hrá si každú hodinu a nemala so čas tam čakať. A poviem ti je tam krásne, je tam stále vela ludí. Najčastejšie som tam chodila kvoli tomu, že som šla zo sestrou a kamarádkou na muzikál, napr: Golém, Angelika, 3 mušketiery, Kleopatra, Drakula..... Za každým to bol pre mňa pekný zážitok. Neviem či si bola niekedy na muzikál, a ked si videla niejaky trochu iba v telke tak je to oničom, naživo je to uplne niečo iné, krásne 😵 . odporúčam 😉

katy633
7. jún 2011

@kucminka ahooj, tak ako sa máte? a ako nám rastiete? 🙂

katy633
7. jún 2011

@elebe ahój, tak ako je to s tebou, snažíte sa stále alebo už 😉 , ja stále nič, nikto tu nepíše, asi preto lebo je vonku krásne, ved treba sa aj trošku opálit a nie len pri počítači sediet 🙂

elebe
8. jún 2011

@katy633 ahoj no ani my ešte nič ☹ akurát mám plodné dni,tak sa snažíme 😀 tento meiac by som mala nastúpiť aj do roboty a na bud.mesiac ideme na dovolenku.....tak jest sa zadarí,teda dúfam 😀 😀

kucminka
8. jún 2011

@katy633 ahojky.pekné od teba,že na nás myslíš 🙂 No zvládame to zatiaľ v pohode,v piatok nás čaká ďalší ultrazvuk,a potom 3d,už sa teším.Pomaličky ale isto priberám,maličké sa začína mrviť v brušku.A ty ako ste na tom?ja tu teraz ani nejako moc často nechodím,tak nemám prehľad.Tak popíš,čo máte nové 😉

katy633
8. jún 2011

@elebe držím palečky, nech sa vám zadarí 😉 . Mne už plodné dni skončili akurát možem čakat či ma mrcha konečne nechá tak. 😀 .

@kucminka no ako som hore písala, zatial nič, len možem čakat a dúfat 😕 .
jej to je pekné že sa už mrví v brušku už by som aj ja brala ten pocit. inak ja momentálne marodím kvoli bolavím prstom, doktorka mi kvoli tomu odporúča zmenit prácu, ale som jej vravela že výpoved nechcem dat kvoli tomu že chcem otehotniet, je to také začarované, neviem čo mám robit. keby som vedela či otehotniem alebo nie, ale to sa nedá, aspon by som vedela čo mám robyt. ved aj keby som si našla novú prácu a v tom by som otehotnela tak by to bolo o ničom, lebo by som bola len v skúšobnej dobe. a s otehotnením už nechcem čakat a posúvat to pretože mám problém s klbami, potom mi može bit ešte horšie, radšej teraz ako neskor, mám 27r 🙂 . ale stále si hovorím že niejako sa to vyrieši.