icon

Jeden test pozitívny a druhý negatívny - aká je šanca?

sisa22x
14. jún 2019

Ahojte, stalo sa niektorej z Vás, že Vám vyšiel pozitívny test s druhou čiarkou slabšou ako je kontrolná, ale dostatočne viditeľná a na druhý deň bol test negatívny ? Testovala som tri a dva dni pre MS. MS mam dostať až v nedeľu. Je ešte šanca, že som tehu ? Ďakujem 🙂

Strana
z2
mimka11111
15. jún 2019

@miky25117 čiarka tam je, ale na 15dc sa mi to zdá skoro....no neviem, a nemáš náhodou cystu? Pri cyste bývajú takéto slabé testy....poslednú menštruáciu si mala normálnu? Skús testnut o pár dní,či je čiarka silnejšia....to by teoreticky mohlo byť z minulého cyklu,ale poslednú menštruáciu by si mala mať asi o niečo slabšiu....ja som raz takto mala,resp.na 28dc som mala druhu čiarku o dosť silnejšiu,ale prišla menštruácia ..normálna a po jej skončení som mala ešte stále pozitívne testy,ale samozrejme už boli slabšie.....držím palce,nech si tehu 😉

sisa22x
autor
17. jún 2019

@miky25117 držím teda riadne palce nech tie dve čiarky len pekne silnejú 🙂 to mne tak skoro ešte neukázal test, musíš zrejme len počkať a uvidíš 🙂

miky25117
17. jún 2019

@sisa22x Nič z toho včera už boli testy biele 😞

sisa22x
autor
17. jún 2019

@miky25117 a kedy si testovala ? Lebo asi nieco na tom pravdy bude, ze najlepsie je testovat rano ;) ale este pockaj zopar dni aj ked viem, ze je to tazkeee

miky25117
17. jún 2019

@sisa22x večer ale u mňa to bola pravděpodobně posunuta ovu preto tie duchy

sisa22x
autor
22. jún 2019

@miky25117 tak ako to s tebou vyzera ? ✊

miky25117
22. jún 2019

@sisa22x bielo 😞

michaella97
24. jún 2019

@sisa22x mne napríklad vysli krve testy piatok negatívne a včera a dnes tehotenske testy z lekárne pozitivne. Takže neviem co si o tom myslieť

diaalex
24. jún 2019

@michaella97 podľa mna neskôr došlo k oplodneniu a preto az neskôr je pozitívny 🙂

gabuliacik
24. jún 2019

@michaella97 clearblue isto neklame. Si tehu... gratulujem

michaella97
24. jún 2019

@diaalex ja len dúfam ze je všetko poriadku. Mam nepríjemné bolesti podbrušku. Až kŕče akoby. Alebo pichnutie sem tam raz na pravej raz ľavej strane tak sa bojím :/

diaalex
24. jún 2019

@michaella97 bolesť v podbrušku ako keby mala prist ms je bežne 😊 ale keď chceš skoč k lekárovi nech ta pozrie 🙂

michaella97
25. jún 2019

@diaalex bola som u lekára piatok vtedy mi bral krv a bola negatívna q aj test negatívny. Ale nedeľu mi začali pozitívne testy tak idem na krv stredu a uvidí sa. Už len dúfam ze bude všetko poriadku. Len sa obávam kvôli tým nepríjemným bolestiam hneď po prebudení. Najviac teda toho ze je to mimomatrrnicove

diaalex
25. jún 2019

@michaella97 daj si magnezium, uľaví sa ti ;)

Strana
z2