Jedna silná čiarka na teste, druhá slabá. Som tehotná?
robila som si tehotensky test a bola tam jedna silna adruha slabulililinka ciarocka videl ju tam aj moj priatel...za den na to som sa v noci zobudila a strasne som vracala , za den na to som si kupila dzus KUBIK ktory som neznasala mozem byt tehotna?
ach idem ja asi pomaly.. uz aj tak nebude nic z tej sviecky... a ked tak to isto vytece... 😀
myslím že to tu píše dievčatko čo ani nevie načo ju tam má................lebo zatial používa na cikanie 😀 takéto hovadiny by sa normálna žena nepýtala
@zuzka71
sak ked same skratky pouzivate,kto sa ma v tom vyznat? to je sama ovu,mrcha,tehu,MM atd a chuda ma v tom bordel 😀 nabuduce pride s otazkou preco tu mrchu pustime do domu kazdy mesiac 😀 😀 😀
píšte dievčatá píšte.....do pondelka kým admin zamkne tému tak ako ostatné od krásky....aspon sa pobavíme 😀
najviac sa mi aj tak páči duchaplný názov druhej témy čo naša školáčka založila
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/co-robit-aby-semeno-ostalo-vo-mne/
mi stačilo len názov prečítať a som sa pobavila....
no asi fakt by sme mali spať 🙂 sa mi hádam o nej bude aj snívať 🙂
tak idem aj ja, som sa dobre pobavila.. dufam, ze zajtra sa ozve dalsia, ze vypila jupika a nasla si dve ciarky na teste... 😀
aaaaach... pekný večer za nami 😀
ženy,aké mám preklepy v posledných 2 príspevkoch?

@bambi2
a snad da na nase rady a odfoti nam ho, budeme sa mat aspon o com bavit aj zajtra vecer 😀