Jedna silná čiarka na teste, druhá slabá. Som tehotná?
robila som si tehotensky test a bola tam jedna silna adruha slabulililinka ciarocka videl ju tam aj moj priatel...za den na to som sa v noci zobudila a strasne som vracala , za den na to som si kupila dzus KUBIK ktory som neznasala mozem byt tehotna?
bolí ma brucho od smiechu, nepila som kubíka... môžem bať tehotná??? prosíííím, poraďte
@ivetka2007 no možné je všetko...možno chcela napísať,že kúpila som si Kubíka a napísala kubíka 🙂
@ivetka2007 ani nie, ak by pána kubíka "vypila", asi by aj tak neotehotnela 😀
@ivetka2007 ja som videla dnes Kuba v telke ale ten polsky futbalista to urcite nebude 😕
@ivetka2007 ale zas, keď tvrdí, že ho pila? hmm?
na druhej strane tiež som už počula otázky typu, "som tehotná, keď som prehltla semeno?" 😀
@dejnas
co by sa stalo!? no zaracha by si dostala! 😀 co mas co otehotniet s nejakym kubikom alebo svieckou... 😠 😎 😀
Poslite ma spat uuuz!@ursul nooo ja si pametam ako sme si na strednej skole citali napis do brava a tam sa raz jedna pytala ze ci moze byt tehotna lebo jej kluk sa urobil do vane ked sa spolu kupali 😀 😀 😀 tak ktovie ci nebola na nejakom kupku naposledy ...
Inak niketore jek davate dobre namety na nove temy...a admini si budi mysliet v pondelok ze sme daco pofajcili :D ked toto uvidia...a mozno sa tiez pobavia ...zabava graduje draduje
@graceful9
ale zas keby pana Kubika vypila, nic by z nej nevytekalo 😀
@ivetka2007 iba ak by spravila stojku 😎
@dejnas
no a bola ????
@ivetka2007 ja si myslim, ze ten kubik bol po zaruke, preto vracala! 😕
@graceful9 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no a vtedy sa asi pogrcala z toho kubika
pomooooooc, mm si už myslí, že mi celkom šibe 😀 😀 😀 .... joj, admini nepochopia.... najlepšia je tráva, po ktorej sa smeje 😀 😀 😀 😀
@ivetka2007 no a ak robila stojku prsa jej viseli opačne, boleli ju isto a máme ďalší príznak 😎 😎

@dejnas no len aby si nakonieč neprenášala 😅