Jedna silná čiarka na teste, druhá slabá. Som tehotná?
robila som si tehotensky test a bola tam jedna silna adruha slabulililinka ciarocka videl ju tam aj moj priatel...za den na to som sa v noci zobudila a strasne som vracala , za den na to som si kupila dzus KUBIK ktory som neznasala mozem byt tehotna?
baby, a môžem dať kubíka 3 ročnej dcére? 😕 😕 😕
@graceful9
tak uz som to vyriesila... kubika nemam, dala som si kofolu... nemozem byt tehotna??? boze ako to vysvetlim muzovi? on je teraz na sluzobke....poradte baby, please... diky za odpovede
@ivetka2007 povedz, že si bola vo fitku na tom bicykli a pred tebou tam bol chlap a sadla si si do vlhkého 😀 on to pochopí 🙂 😎 😀
@ivetka2007 povedz mu, ze bublinky boli na vine!!! 😀 😀 😀
@dejnas
ale iba ako vie robit stoju... inak neodporucam... alebo ak je kubik po zaruke, to je potom neskodny
@ivetka2007 joooj, to nevysvetlíš... si videla toho naháča na nuda pláži s kofolou? obávam sa, že tvoj muž áno 😔
ja sa dnes do tej posteli asi nedostanem koli vam.. 😕
@graceful9
a to mam este aj mrchu, ten bicykel mi neprejde... no nic zvalim to na toho Kubika 🙂
@ivetka2007 aby si ale manzo nemyslel, ze to je sused ten Kubik a nerozbije susedovi okna 😀 😀 😀
@ivetka2007 no to je asi posledná krízová alternatíva 😀
@dejnas
nie nevidela, myslis, ze on moze byt otcom????
@ivetka2007 určite... sa tvári jakože on nič, ale kofolou si zakrýva vtáka... nie je čo riešiť 😀
@bambi2
no Kubika tu nemame, ale sak co ja aj viem, ved bola tma... 🙂 len sviecka tu bola
@ivetka2007 v tej tme by som si nebola taka ista 😀

@ursul myslim ze treba podat hromadnu zalobu na vyrobcu kubika za znasilnovanie zien 😅
tady vorel tady vorel vorel vola postolku...tady postolka tady postolka vypinam...piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip