Kedy sa vám dostavili prvé tehu príznaky?
ahojte maminky chcem sa vás spýtať..kedy sa vám prvýkrát od oplodnenia dostavili tehotenské príznaky? myslím ranné nevolnosti,točenie hlavy? može to byt uz po par dnoch alebo to trva dlhsie? je možné že sa dostavia už týžden po snažilkovaní o bábatko? 🙂 minulý tyzden sme sa s priatelom snazili o babatko a tento tyzden mi zacalo byt rano velmi zle..toci sa mi hlava citim sa unavena... po chvilke to prejde.. podotykam ze som zdrava zena a doteraz som taketo priznaky nikdy nemala. 😉 dakujem za odpovede
Ahojte baby 😊 Chcela by som sa vas spytat na vas nazor. Min.tyzden v pondelok sme mali s priatelom s.x. Mala som plodne dni.V stredu o dva dni nato.som mala cely den taku tupu bolest v uplne spodnej casti podbruska a pocit ako keby plavam.ci lietam 😊.v zivote mi tak nebolo.potom uz viacej nie.cez vikend ma palila záha.na zvracanie mi nie je.mozem byt tehotna?chceli by sme s priatelom babätko.no toto bolo prvy krat co sme to vyskusali. Antikoncepciu neberiem take 3mesiace. Ak mate nejake skusenosti a aj nazor tak mi napiste.dakujem 😊
@misella1288 ahoj neviem ti povedat co bol ten pocit v podbrusku ale priznak tehotenstva to nebol, lebo dva dni po styku nieje mozne mat priznaky. Na prvy krat to malokedy vyjde, moc sa na to neupinaj lebo nakoniec si to vsetko vsugerujes 🙂 Pockaj do MS a ked nepride sprav test. Ale nemyslim ze to je tehu
@sibalka21 ahoj.dakujem za nazor 😊 aj ja som si myslela ze to nemoze byt tehu.no chcela som aj tak pocut nazor.ja som domyslava velmi 😊 mozno islo o plodne dni alebo neviem.mechur asi nie inak by ma bolel aj ostatne dni..Dietatko velmi nesilime.len teraz sme to vyskusali. v juni mame svadbu a tak co ma prist pride. Pozerame ze ty si tehu.😊 tak sa držkajte.
Mna by zaujimalo ako to zo slniecko191 dopadlo. Si tehotna či nie?

pri dvoch tehotenstvách rovnako už v 3t zvačšené bradavky ozdaj o 200% fakt a bolesti v krížoch nevolnosti pri hlade