Kedy si mám podľa vás spraviť test?
Ahojte baby som tu nová a potrebujem poradiť snažíme sa o bábätko 10teho a 16 teho bolo snaženie sa stym že ovulacia ozaj prišla 19 teho kedy si mám spraviť test ?

@bubinka96 tak co urobila si si test?
Áno mávam ale rozhodla som sa nasledovne naham to tak nebudem sa trápiť testovaním ak neprídu do budúceho týždňa tak si spravim test v piatok počkám víkend ak nič pojdem k doktorovi a ak prídu nevadí budeme skúšať ďalej 🙂
Ešte otázku Vám položím teraz som bola na wc v práci a všimla som si že sa mi zmenila konzistencia výtoku vždy pred ms som mala hustý aj som mala a teraz Kukam a riedky je to normálne ?
🤷🏻♀️
@bubinka96 mne pri druhom tehotenstve vysiel prvy test negativny,a to mi meskala menstruacia skoro tyzden.
az potom dalsi o 4 dni vysli 2 kolajnice,tak este pockaj a za par dni si urob dalsi🙂drzim palce.
Ahojte baby vraciam sa k téme dnes je 6 deň meškania ms urobila som si test a vyšiel mi negatívny nahala som ho v kúpeľni a po 3 hodinách som kukla naň lepšie a bola tam druha čiarka no ale veľmi slabunka a k tomu priesvitná viete mi niečo povedať k tomu ?
@bubinka96 test opakuj po dalsich 4 dnoch
Zopakujem len chcem vedieť či to je šanca 🤷🏻♀️
Test by sa nemal odcitovať tak neskoro. Kup si digitálny test, tam uvidis výsledok jasne.
Odcitovať ? To čo znamená ?! 🤦🏻♀️
*riad sa nim presne
moze byt sanca aj nemusi...ja som si robila na novy rok menstruacia nemeskala len som mala krv mimo cyklu fakt iba trosku dva krat na toaletnom papieri..test negativny a potom som iho iba tak zo srandy vytiahla z kosa a bol tam duch ale taky ze by som ho musela nahanat ako tuna snazilky lupou a negativom fotky...a teraz nedelu po 7 dnoch uz bol test pekne viditelne pozitivny..
Baby mám novinky dnes je 8 deň čo mi meškajú no hnedkasty výtok mám nikdy som nemala pred menzesom takéto výtoky čo to môže byt ?
Myslíš ? Že by to tak dlho trvalo ?! Však 16 decembra bolo snaženie sa a okolo 19 teho by som mala mat ovulaciu a až 10 januára?! By sa uhniezdnilo ? To je dáke cudne či ?
Robila som si pred večerom a negatívne aj keď som videla že sa objavila taká slabá priesvitná druha čiarka no potom tam už nebola 🤷🏻♀️
@bubinka96 hnedasty vytok byva vacsinou pred menstruaciou.
Nikdy pred tým som to nemala pred menštruáciou neviem fakt ale mám všetky príznaky ako vždy keď mám dostať
No dobre hádam to dopadne dobre 🙂Ďakujem Vám dám vediet

Ahojte no menstruacia mi nedošla mešká mi 3 deň myslite že by mi už ukázal test na 100% výsledok ? Alebo mám počkať ?