Kedy si mám urobiť test?
Ahojky kočky, viete mi poradiť, kedy by bolo vhodné urobiť si tt?? Posledný menzes som mala 12 novembra a styk som mala 22 novembra a 27 novembra s vyvrcholením do mňa. Avšak podľa online kalkulačiek som mala ovuláciu asi 26 novembra, aj ked ja som sa cítila tak, že som ju mala asi toho 27.-dmeho. No a menzes čakám asi tak o týždeň, viete mi poradiť nejaký konkrétny test s takou citlivosťou, ktorý by mi vedel určiť odpoveď už aj pred príchodom menzesu? ďakujem 😝
mne meskala asi 6 dni... 🙂 a uz som tak verila, ze to vyjde...a mrcha jedna zla, dosla... :D tak je to na tebe, ako sa rozhodnes...v kazdom pripade nic nestratis, len mozes ziskat... 🙂
@borkavan neboj budeme si drzat navzajom palce a podporovat sa jedna baba co ju poznam ma teraz mimi ako 42 rocna,tak to este stihame.inak mna cely tyzden pobolievalo podbrusko aj bradavky a ms mam mat 23 no zvykne prist aj 4-5 dni skor,dnes mam cely den krce v podbrusku,kruti sa mi hlava a ms nikde,no tak uvidime do zajtra ci proide,alebo co
@borkavan ahoj ahoj, neeeviem, rozhodla som sa, ze sa prestanem na to sustredit, momentalne ani netusim kedy mi skoncila mrcha, ani kedy by som mohla mat ovulku ani nic.. akurat, ze tutu mutu bolo v piatok .. nemozem sama sebe dovolit nahliadnut do kalendára .. 😝 ,, aaa drzim palce, nech tu vojnu preziju :D
@enwy no ja som sa tak rozhodla keby sa nezadarilo do februára. Lebo ešte si chcem kupiť ovu testy, abych vedela, kedy asi mávam ouvlku a či vôbec. A potom na to seru šéfe. tiež si pozrem len predpokladanú MS, aby si mohla zobrať vložky a tampony do práce. Tak ako každý mesiac. Ale už si nezaznačim 10 DC ako predtým.
@borkavan ahojky ahojky... no ja neviem, kedze ja mam MS nepravidelnu, tak okolo 38 DC, takze mam pocit, ze som este nemala ani ovulku...teda nespozorovala som ju... ale tutu mutu byva tak kazdy treti den, tak uvidime, co sa z toho vykluje...a zacala som si merat bazalku, tak som stresne zvedava, kedy vlastne ovulujem...
@bajana no co povedal drahy na darcek? :D
@borkavan to nevadi, v pohode 🙂 ... vsak vam vsetkym velmi velmi zelam, aby sa vam to cim skor podarilo a aby ste sa supli k septembrovkam alebo oktobrovkam 😵 ... nasledujuci rok ma byt priaznivy, tak hor sa na to!
@barborkark samozrejme som nevydrzala az do stedreho dna, zdalo sa mi nefer, ze ja o tom viem a on nie 🙂 ... najprv mi neveril, potom sa potesil, ale zatial je velmi opatrny a tvarime sa akoby nic...po poslednej skusenosti si radost radsej setrime 😉
@enwy ale nič, čakam na mrchu. dnes som 29 DC. inak som si robila test na 26 DC a nič. Keby som si nerobila ten test, tak si robím nádeje,lebo ma bolia prsia, bradavky a som cela nafuknuta... a aj zapchu mam... toto všetko bolo vtedy ked som bola tehu.
Ale kedže test bol bielučky ako sniežik, tak nič.
a ty?

@konkm819 ak ti uz meska, a doteraz nikdy nemeskal, tak kludne sprav... 🙂 budes kludnejsia, ved hadam 2 ecka ta nezabiju... :D