icon

Kedy si mám urobiť test?

enwy
1. dec 2013

Ahojky kočky, viete mi poradiť, kedy by bolo vhodné urobiť si tt?? Posledný menzes som mala 12 novembra a styk som mala 22 novembra a 27 novembra s vyvrcholením do mňa. Avšak podľa online kalkulačiek som mala ovuláciu asi 26 novembra, aj ked ja som sa cítila tak, že som ju mala asi toho 27.-dmeho. No a menzes čakám asi tak o týždeň, viete mi poradiť nejaký konkrétny test s takou citlivosťou, ktorý by mi vedel určiť odpoveď už aj pred príchodom menzesu? ďakujem 😝

helulik
19. dec 2013

@konkm819 ak ti uz meska, a doteraz nikdy nemeskal, tak kludne sprav... 🙂 budes kludnejsia, ved hadam 2 ecka ta nezabiju... :D

konkm819
19. dec 2013

@helulik no akože ja ho mám kupený len neviem či si ho nemám robiť zbytočne lebo ani žiadne príznaky nemám len sa mi zvíja v hlave celý týžden ale to si myslím že je asi nedostatkom vody :D aspon myslím :D

helulik
19. dec 2013

mne meskala asi 6 dni... 🙂 a uz som tak verila, ze to vyjde...a mrcha jedna zla, dosla... :D tak je to na tebe, ako sa rozhodnes...v kazdom pripade nic nestratis, len mozes ziskat... 🙂

konkm819
19. dec 2013

@helulik no počkam ešte do zajtra možno príde cez noc 🙂

helulik
19. dec 2013

@konkm819 drzim palec, nech nepride... ;)

zuzicek88
19. dec 2013

@borkavan neboj budeme si drzat navzajom palce a podporovat sa jedna baba co ju poznam ma teraz mimi ako 42 rocna,tak to este stihame.inak mna cely tyzden pobolievalo podbrusko aj bradavky a ms mam mat 23 no zvykne prist aj 4-5 dni skor,dnes mam cely den krce v podbrusku,kruti sa mi hlava a ms nikde,no tak uvidime do zajtra ci proide,alebo co

borkavan
19. dec 2013

@zuzicek88 držím palce. možno je to teho.

@enwy @bajana no môj bol dnes u urologa.... a vysledok je, že keby sa nepodarilo otehotnieť, tak operácia. proste má nejakú vrodenú chybu, čo môže brániť v otehotnení.

zuzicek88
20. dec 2013

@borkavan no ahoooj taka vec sa mi stala,dostala som MS no co ved nic nie je stratene,ide sa dalej

bajana
20. dec 2013

@adamnela
@zuzulkaba
dakujem dievcata 🙂

bajana
20. dec 2013

@borkavan na jednej strane je aj dobre, ze vedia, co mu je...mnoho parov sa dlho snazi, ale pricina neuspechu je zdanlivo ziadna....tak uz len hor sa na to, nech sa vam cim skor zadari...

borkavan
20. dec 2013

@bajana jaaaj a ja som to prehliadla. Gratulujem. To bude radosti pod stromčekom. 🙂

konkm819
20. dec 2013

@helulik no robila som si ten testík a ukazala sa mi druhá čiarka ale taká smabulinko taký duch

bajana
20. dec 2013

@konkm819 duch staci 😉

bajana
20. dec 2013

@borkavan dakujem krasne 🙂

adamnela
20. dec 2013

@konkm819 neboj, bude silniet 🙂

enwy
autor
20. dec 2013

@konkm819 mne meškal MS 5 dní a potom prišiel :(

@bajana jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej gratulujeeeeeeeeeeeem 🙂) velmi sa s tebou tesim 🙂

konkm819
20. dec 2013

@adamnela no neviem len som si robila pred hodinou další a tam len jedna čiarka tak asi nie :/

konkm819
20. dec 2013

@enwy no asi aj mne príde 🙂

konkm819
20. dec 2013

@bajana no asi nie :/ lebo mi pred hodinou test vyšiel biely ale už mi 3 den mešká tak neviem :/ ... teraz som vypila pohár červeného vína tak možno sa mi menzes spustí uvidíme lebo neviem och ale ráno fakt som mala ducha

bajana
21. dec 2013

@konkm819 ranny moc je lepsi...este vyskusaj,este moze ciarka zosilniet....drzim palce

adamnela
21. dec 2013

@konkm819 tak neviem, ale presne skus este ranny moc a uvidime....

borkavan
29. dec 2013

@adamnela
@bajana
@enwy
@konkm819 no čo kočky, ako ste na tom tento mesiac??? Ja asi zas nič... lebo počas tabulkovej ovulky sme nič. jedine, že by mal veľmi silné spermie, čo prežijú aj I. svetovú 😀 Ale ešte možno sa z tho niečo vykluje... zatial príznaky žiadne, iba zvýšená chuť na mäso.

enwy
autor
29. dec 2013

@borkavan ahoj ahoj, neeeviem, rozhodla som sa, ze sa prestanem na to sustredit, momentalne ani netusim kedy mi skoncila mrcha, ani kedy by som mohla mat ovulku ani nic.. akurat, ze tutu mutu bolo v piatok .. nemozem sama sebe dovolit nahliadnut do kalendára .. 😝 ,, aaa drzim palce, nech tu vojnu preziju :D

borkavan
29. dec 2013

@enwy no ja som sa tak rozhodla keby sa nezadarilo do februára. Lebo ešte si chcem kupiť ovu testy, abych vedela, kedy asi mávam ouvlku a či vôbec. A potom na to seru šéfe. tiež si pozrem len predpokladanú MS, aby si mohla zobrať vložky a tampony do práce. Tak ako každý mesiac. Ale už si nezaznačim 10 DC ako predtým.

borkavan
29. dec 2013

@bajana ozaj a som zabudla, však ty si ostala tehu. Tak prepáč. Len tie vianoce ma tak celú pomýlili. Som na všetko pozabudala.

adamnela
29. dec 2013

@borkavan ahojky ahojky... no ja neviem, kedze ja mam MS nepravidelnu, tak okolo 38 DC, takze mam pocit, ze som este nemala ani ovulku...teda nespozorovala som ju... ale tutu mutu byva tak kazdy treti den, tak uvidime, co sa z toho vykluje...a zacala som si merat bazalku, tak som stresne zvedava, kedy vlastne ovulujem...

barborkark
29. dec 2013

@bajana no co povedal drahy na darcek? :D

bajana
29. dec 2013

@borkavan to nevadi, v pohode 🙂 ... vsak vam vsetkym velmi velmi zelam, aby sa vam to cim skor podarilo a aby ste sa supli k septembrovkam alebo oktobrovkam 😵 ... nasledujuci rok ma byt priaznivy, tak hor sa na to!

@barborkark samozrejme som nevydrzala az do stedreho dna, zdalo sa mi nefer, ze ja o tom viem a on nie 🙂 ... najprv mi neveril, potom sa potesil, ale zatial je velmi opatrny a tvarime sa akoby nic...po poslednej skusenosti si radost radsej setrime 😉

enwy
autor
5. jan 2014

@borkavan ahoj, nieco nove ??

borkavan
6. jan 2014

@enwy ale nič, čakam na mrchu. dnes som 29 DC. inak som si robila test na 26 DC a nič. Keby som si nerobila ten test, tak si robím nádeje,lebo ma bolia prsia, bradavky a som cela nafuknuta... a aj zapchu mam... toto všetko bolo vtedy ked som bola tehu.
Ale kedže test bol bielučky ako sniežik, tak nič.
a ty?